Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kraftz

Siemiatycze i Hajnówka to prawdziwe zagłębie parkietu są tu duże firmy jak i małe zakłady produkcyjne

Ba, wiem, stąd moje pytanie. W tej masie trudno ocenić kto robi dobrze a kto sp..przy.

Ostatnio sąsiad mi pokazywał parkiet, który pół roku po położeniu zaczął "wstawać", czegoś takiego chciałbym uniknąć. Jeśli polecalibyście swoich parkieciarzy - nie wahajcie się :wink:

Hmm.. nikt nie kupował parkietu?

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A może jeszcze znacie jakieś "normalne" ceny na beton?? grucha z pompą... Bo znowu ktoś będzie chciał na mnie zarobić :evil:

czy normalne to kwestia względna, ale takie ceny ma RakBud z Księżyna

B20 256zl/ już z transportem i pompą

B15 237zł

Faktycznie RakBud jest bardziej konkurencyjny. Okazało się również, że mam tam jakieś dojścia:D

Ja też ale już u nich nie kupię. Przywieźli mi ostatnio i znalazłem 2 uszkodzone jak powiedziałem, że są uszkodzone to powiedzieli żebym spierda....bo jak nie chcę, to mogą zabrać i zwrócić mi kasę, a ja sobie będę szukał.

Komuna mi się przypomniała...

Mowicie o sklepie PanelMax na wiewiorczej. Faktycznie trzeba na nich uwazac. Klamia w zywe oczy. Wiecej moja noga u nich nie postanie.

Pytanie:

- czy ktoś rozgryzał właśnie temat Pieca na ekogroszek. Jak tak to proszę o info, szukam jakiś okazji cenowych :p

Ja opalam ekogroszkiem w piecu wielopaliwowym na pelety. Jest bomba. Kiepska jakosc groszku a zuzycie mam nikle. 2tys zl za caly rok kalendarzowy.

Napisz jaki masz piec (model) czy dawno go kupiłeś i gdzie.

Od lat dobre parkiety robi Olga. Ja u Olgi zamowilem dechy parkietowe 1,7 m dlugosci i szerokie. Parkieciarz mowil ze jesli bedzie kiepskie drewno to moga byc potem problemy ze moze wstawac. Ale do dzis wszystko pieknie lezy.

Dysponujesz jakimś namiarem?

Witam . jestem tu nowy i sie ucze. mam pytanko do mikazu. 10 kwietnia podałeś, że w Księzynie sa do kupienie bloczki fundamentowe po 2,2 zł. jaki to model/symbol?/ Poszuukuje b6 14/25/38 Masz jakieś namiary do tego sklepu?? Z góry dzięki

bonoman Rakbud jest w Księżynie zaraz przy salonie Mazdy. Jak będziesz jechał od Białegostoku to skręcasz w prawo, do salonu mazdy i jedziesz do końca ulicy. Bloczek o który pytasz będzie u nich dostępny od maja (ja zamawiałem na 12 maja), cena tego bloczka to 2,93 brutto za sztukę.

Witamy Cię w grupie podlaskich budujących

Witajcie krajanie. Nie mogłam się powstrzymać, żeby was nie przywitać. Mimo, że z Koszalina, to jednak 20 lat na Podlasiu mieszkałam, a dokładnie w Siemiatyczach. Do dziś mieszkają tam moi Rodzice i bywam u nich 3-4 razy do roku.

Na jesień rozpoczynam budowę mojego domku pod Koszalinem. Tak więc forum czytam namiętnie. Do was też wpadnę od czasu do czasu. Mam nadzieję że pozwolicie. Może nawet wybiorę się po część materiałów na wschód, np. parkiet.

Pozdrawiam ze słonecznego Koszalina :D

Witam . jestem tu nowy i sie ucze. mam pytanko do mikazu. 10 kwietnia podałeś, że w Księzynie sa do kupienie bloczki fundamentowe po 2,2 zł. jaki to model/symbol?/ Poszuukuje b6 14/25/38 Masz jakieś namiary do tego sklepu?? Z góry dzięki

bonoman Rakbud jest w Księżynie zaraz przy salonie Mazdy. Jak będziesz jechał od Białegostoku to skręcasz w prawo, do salonu mazdy i jedziesz do końca ulicy. Bloczek o który pytasz będzie u nich dostępny od maja (ja zamawiałem na 12 maja), cena tego bloczka to 2,93 brutto za sztukę.

Witamy Cię w grupie podlaskich budujących

witamy! witamy! bo w grupie raźniej i ... więcej dobrych informacji :)

do info CoolaTT mogłabym dorzucić jeszcze nr telefonu, ale... nie moge odnaleźć wizytówki :-?

aha, cena 2,20zl dotyczy bloczka mniejszego (24/24/14)