Gość 19.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 kraftz Siemiatycze i Hajnówka to prawdziwe zagłębie parkietu są tu duże firmy jak i małe zakłady produkcyjne Ba, wiem, stąd moje pytanie. W tej masie trudno ocenić kto robi dobrze a kto sp..przy. Ostatnio sąsiad mi pokazywał parkiet, który pół roku po położeniu zaczął "wstawać", czegoś takiego chciałbym uniknąć. Jeśli polecalibyście swoich parkieciarzy - nie wahajcie się Hmm.. nikt nie kupował parkietu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 19.04.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A może jeszcze znacie jakieś "normalne" ceny na beton?? grucha z pompą... Bo znowu ktoś będzie chciał na mnie zarobić czy normalne to kwestia względna, ale takie ceny ma RakBud z Księżyna B20 256zl/ już z transportem i pompą B15 237zł Faktycznie RakBud jest bardziej konkurencyjny. Okazało się również, że mam tam jakieś dojścia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 20.04.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Od lat dobre parkiety robi Olga. Ja u Olgi zamowilem dechy parkietowe 1,7 m dlugosci i szerokie. Parkieciarz mowil ze jesli bedzie kiepskie drewno to moga byc potem problemy ze moze wstawac. Ale do dzis wszystko pieknie lezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 20.04.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Beton zamawialem w Rakbecie i Rakbucie. Najlepsze ceny. Jakosc lepsza w rakbecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 20.04.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Pytanie: - czy ktoś rozgryzał właśnie temat Pieca na ekogroszek. Jak tak to proszę o info, szukam jakiś okazji cenowych Ja opalam ekogroszkiem w piecu wielopaliwowym na pelety. Jest bomba. Kiepska jakosc groszku a zuzycie mam nikle. 2tys zl za caly rok kalendarzowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 20.04.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Ja też ale już u nich nie kupię. Przywieźli mi ostatnio i znalazłem 2 uszkodzone jak powiedziałem, że są uszkodzone to powiedzieli żebym spierda....bo jak nie chcę, to mogą zabrać i zwrócić mi kasę, a ja sobie będę szukał. Komuna mi się przypomniała... Mowicie o sklepie PanelMax na wiewiorczej. Faktycznie trzeba na nich uwazac. Klamia w zywe oczy. Wiecej moja noga u nich nie postanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 20.04.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Pytanie: - czy ktoś rozgryzał właśnie temat Pieca na ekogroszek. Jak tak to proszę o info, szukam jakiś okazji cenowych Ja opalam ekogroszkiem w piecu wielopaliwowym na pelety. Jest bomba. Kiepska jakosc groszku a zuzycie mam nikle. 2tys zl za caly rok kalendarzowy. Napisz jaki masz piec (model) czy dawno go kupiłeś i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 20.04.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Kostrzewa Pellets Plus 25. Wlaczony w maju.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Od lat dobre parkiety robi Olga. Ja u Olgi zamowilem dechy parkietowe 1,7 m dlugosci i szerokie. Parkieciarz mowil ze jesli bedzie kiepskie drewno to moga byc potem problemy ze moze wstawac. Ale do dzis wszystko pieknie lezy. Dysponujesz jakimś namiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 20.04.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Olga fabryke ma w hajnowce a sklep takze w bialymstoku na ul mickiewiczaNie pamietam numeru ale to zaraz za ta wielka budowa drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonoman 20.04.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam . jestem tu nowy i sie ucze. mam pytanko do mikazu. 10 kwietnia podałeś, że w Księzynie sa do kupienie bloczki fundamentowe po 2,2 zł. jaki to model/symbol?/ Poszuukuje b6 14/25/38 Masz jakieś namiary do tego sklepu?? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 20.04.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dysponujesz jakimś namiarem? Kraftz, oto adres Olgi: http://www.olga.polbiz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 20.04.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Bonoman, witaj wśród budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 21.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam . jestem tu nowy i sie ucze. mam pytanko do mikazu. 10 kwietnia podałeś, że w Księzynie sa do kupienie bloczki fundamentowe po 2,2 zł. jaki to model/symbol?/ Poszuukuje b6 14/25/38 Masz jakieś namiary do tego sklepu?? Z góry dzięki bonoman Rakbud jest w Księżynie zaraz przy salonie Mazdy. Jak będziesz jechał od Białegostoku to skręcasz w prawo, do salonu mazdy i jedziesz do końca ulicy. Bloczek o który pytasz będzie u nich dostępny od maja (ja zamawiałem na 12 maja), cena tego bloczka to 2,93 brutto za sztukę. Witamy Cię w grupie podlaskich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 21.04.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witajcie krajanie. Nie mogłam się powstrzymać, żeby was nie przywitać. Mimo, że z Koszalina, to jednak 20 lat na Podlasiu mieszkałam, a dokładnie w Siemiatyczach. Do dziś mieszkają tam moi Rodzice i bywam u nich 3-4 razy do roku. Na jesień rozpoczynam budowę mojego domku pod Koszalinem. Tak więc forum czytam namiętnie. Do was też wpadnę od czasu do czasu. Mam nadzieję że pozwolicie. Może nawet wybiorę się po część materiałów na wschód, np. parkiet. Pozdrawiam ze słonecznego Koszalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Hallo Anoolka! A to Cię życie rzuciło- do Koszalina! Kawałek drogi od Podlasia, z drugiej strony... przecież to tak blisko morza Zaglądaj tutaj jak często masz ochotę. Trzymam kciuki za budowę. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 21.04.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Do morza tylko 8 km. Jak macie czas i ochotę to wpadajcie Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.04.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 No proszę, jakie miłe zaproszenie A znajdziesz dla nas jakiś kawałek podłogi do spania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 21.04.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Nie ma problemu, podłoga zawsze się znajdzie. A jak dom już powstanie to będzie jej bardzo dużo. Także śmiało, bez krępacji zapraszam na dojodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 21.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam . jestem tu nowy i sie ucze. mam pytanko do mikazu. 10 kwietnia podałeś, że w Księzynie sa do kupienie bloczki fundamentowe po 2,2 zł. jaki to model/symbol?/ Poszuukuje b6 14/25/38 Masz jakieś namiary do tego sklepu?? Z góry dzięki bonoman Rakbud jest w Księżynie zaraz przy salonie Mazdy. Jak będziesz jechał od Białegostoku to skręcasz w prawo, do salonu mazdy i jedziesz do końca ulicy. Bloczek o który pytasz będzie u nich dostępny od maja (ja zamawiałem na 12 maja), cena tego bloczka to 2,93 brutto za sztukę. Witamy Cię w grupie podlaskich budujących witamy! witamy! bo w grupie raźniej i ... więcej dobrych informacji do info CoolaTT mogłabym dorzucić jeszcze nr telefonu, ale... nie moge odnaleźć wizytówki aha, cena 2,20zl dotyczy bloczka mniejszego (24/24/14) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts