Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No to w końcu mam już i ja pozwolenie na budowę. Tyle, że jeszcze przez 2 tygodnie musi się uprawomacniać. Na dzień dziecka statuje z budową i wtedy, a może troszkę wcześniej założę forumowy dziennik budowy.

Proszę teraz kilka oób o podanie na priv namiarów na kierowników budowy, jeżeli jest takowa możliwość to razem z ceną. Powiem więcej kierownik potrzebny jest mi tylko do robienia wpisów w dzienniku budowy.

Dzięki za powitanie, szukam ekipy do stanu surowego, załatwiam kredyt, czekam na pozwolenie, sprawdzam ceny, dziwię się, że terminy takie długie i ceny takie wysokie, ale cóż to chyba urok budowania :)

WITAJ W KLUBIE - CEGŁY I SZPACHLI :p

dlugi rufus Poszukam namairu na DOBRYCH Fachowców od kuchni i pchnę na PRIV

Mikazuu

240 to dużo, a nawet bardzo dużo (ja płaciłem po 120 za 35 tonową ciężarówkę) piach brali z nowobudowanej galerii Alfa. Niech gadają nie wiadomo co. Za 16 takich ciężarówek zapłaciłem 1900 złotych (podnoszę troszkę działkę). Trzeba tylko chłopaków poprosić ażebhy przywieźli bez gruzu. Aha robią to prawie legalinie... na początku krzyczą po 150 ale spokojnie do 120 zejdą.

Wysyłam kontakt do jednego z nich na priv.

Jeżeli macie trudny dojazd na działkę to raczej lipa, ale jeżeli jest taki że tak potężna ciężarówka wchodzi to nie ma problemu.