żużaczek 17.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 dzięki za miłe powitanie! Dom buduje się aż kurz leci. W sierpniu musimy się wprowadzic, bo syn do nowej szkoly idzie. Denerwuje mnie tylko facet od instalacji pompy ciepla. We wnetrzu wszystko juz zalozone a on nie może urodzić projektu studni... Będziemy się kominkiem grzać chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 17.05.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 co do paneli muszę przekonać żonę - że nie spartolę Na pewno ci się uda. A jak nie będziesz wiedział od czego zacząć to pytaj poza tym na stronce leroya sa takie "instrukcje", pamiętam żekiedyś brałem w sklepie takie ulotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żużaczek 17.05.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Pomocy! Nasz stolarz od schodów właśnie stwierdził, ze nie ma maszyn, żeby nam schody zrobić. Wszędzie terminy na listopad grudzień. Może macie kogoś godnego polecenia?? Fatum jakieś czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żużaczek 17.05.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 mamy już "schodziarza" http://www.schody-profil.pl/realizacje.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 18.05.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No to w końcu mam już i ja pozwolenie na budowę. Tyle, że jeszcze przez 2 tygodnie musi się uprawomacniać. Na dzień dziecka statuje z budową i wtedy, a może troszkę wcześniej założę forumowy dziennik budowy. Proszę teraz kilka oób o podanie na priv namiarów na kierowników budowy, jeżeli jest takowa możliwość to razem z ceną. Powiem więcej kierownik potrzebny jest mi tylko do robienia wpisów w dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 18.05.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No to w końcu mam już i ja pozwolenie na budowę. gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 18.05.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No to w końcu mam już i ja pozwolenie na budowę. Tyle, że jeszcze przez 2 tygodnie musi się uprawomacniać.[/b]. GRATULKI - A teraz zaczyna się jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 18.05.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 CoolaTT, gratulacje! PS. A tablicę informacyjną nabyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 18.05.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 CoolaTT, gratulacje! PS. A tablicę informacyjną nabyłeś? WŁAŚNIE MI UŚWIADOMIŁAŚ ŻE JA NIE MAM TABLICY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 18.05.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 CoolaTT, gratulacje! PS. A tablicę informacyjną nabyłeś? Mam, mam...ale jak na razie nie wypełniłem, wypełnię pierwszego. 1000 za kierbuda (tylko do pieczątek) to dużo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 19.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 HelloMoże ktoś słyszał gdzie robią dobre kuchnie,bo w tym tygodniu muszę się wprowdzić ,a nie mam jeszcze mebli.Jak zrobię to zapraszam na darmową kawę albo herbtę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 19.05.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Najmocniej przepraszam chodziło mi oczywiście o ten rok ,nie tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoslaw 19.05.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Dzięki za powitanie, szukam ekipy do stanu surowego, załatwiam kredyt, czekam na pozwolenie, sprawdzam ceny, dziwię się, że terminy takie długie i ceny takie wysokie, ale cóż to chyba urok budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 19.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Dzięki za powitanie, szukam ekipy do stanu surowego, załatwiam kredyt, czekam na pozwolenie, sprawdzam ceny, dziwię się, że terminy takie długie i ceny takie wysokie, ale cóż to chyba urok budowania WITAJ W KLUBIE - CEGŁY I SZPACHLI dlugi rufus Poszukam namairu na DOBRYCH Fachowców od kuchni i pchnę na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 19.05.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 To i ja się podłączę do tej dobrej ekipy kuchennej Co prawda jeszcze daleko do zamieszkania ale kuchnie chyba trzeba zamawiac dużo wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 20.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 CoolaTT, gratulacje! PS. A tablicę informacyjną nabyłeś? WŁAŚNIE MI UŚWIADOMIŁAŚ ŻE JA NIE MAM TABLICY ... a dom i tak stoi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 20.05.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 1000 za kierbuda (tylko do pieczątek) to dużo?? bardzo dużo! PS. Jakiś czas temu podesłałam Ci namiary na kierbuda. Dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 22.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 C I S Z A.... Czyżbym pisała sama do siebie? Grupa pewnie "zarobiona" na budowie.... i słusznie, bo pogoda doskonała. Mam pytanie, czy 240zł za wywrotke piachu do zasypywania fundamentów to dużo? Może macie jakieś godne polecenia firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 22.05.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 C I S Z A.... Czyżbym pisała sama do siebie? Grupa pewnie "zarobiona" na budowie.... i słusznie, bo pogoda doskonała. Mam pytanie, czy 240zł za wywrotke piachu do zasypywania fundamentów to dużo? Może macie jakieś godne polecenia firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 22.05.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Mikazuu 240 to dużo, a nawet bardzo dużo (ja płaciłem po 120 za 35 tonową ciężarówkę) piach brali z nowobudowanej galerii Alfa. Niech gadają nie wiadomo co. Za 16 takich ciężarówek zapłaciłem 1900 złotych (podnoszę troszkę działkę). Trzeba tylko chłopaków poprosić ażebhy przywieźli bez gruzu. Aha robią to prawie legalinie... na początku krzyczą po 150 ale spokojnie do 120 zejdą. Wysyłam kontakt do jednego z nich na priv. Jeżeli macie trudny dojazd na działkę to raczej lipa, ale jeżeli jest taki że tak potężna ciężarówka wchodzi to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts