netoperek 27.06.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Byłem w tej samej sytuacji - przyszły papiery z milennium do podpisu i wpadł mi ten namiar. I z milennium nici Wysyłm Ci dane na priv. Też mogę prosić o namiary na ten kredycik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 27.06.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 czyżby chodziło Ci o deutsche bank?? Ja tam właśnie wziąłem. Przy takiej obsłudze jaką tam miałem to bym nawet 2x droższy kredyt wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 29.06.2007 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Witam o słonecznym poranku nie wiem czy wyjdzie mi to na zdrowie ale KUPIŁAM pożyjemy zobaczymy puki co to sie ciesze i juz trzeci raz zmieniam koncepcje remontu(chłop mi sie wścieknie ) jak na razie do poleconego architekta nie mogłam sie dodzwonić ale juz największy stres juz poza mną (mam nadzieje jeszcze czekam na przelew pieniedzy dla sprzedajacych) to teraz bedzie tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 29.06.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Książki są pokarmem dla duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Książki są pokarmem dla duszy a w zdrowym ciele zdrowy duch jakoś nie mogę dopatrzyć się związku karmiących książek z tym co napisała koleżanka powyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewidar 30.06.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Witam. długo nie pisałam. U mnie zaleli strop, będzie czterotygodniowa przerwa (majster pójdzie na druga budowę .) potem postawi jeszcze wieżbę , na jesieni zajmie sie elewacją. Mam pytanie do Mikazuu. W jakim składzie kupiłaś dachówkę brassa.Z twego postu domyślam się , że chodzi o podwóje -s . Mi brakuje 900 sztuk. Te co mam kupiłam po 2,84 za sztukę. Moze w tym składzie mają jeszczt taką ilość. A moze ktos wie gdzie mogę dostać Pozdrawiwiam całą grupę podlaską . Miło jest Was czytać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 01.07.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 u mnie też już zaleli kawałek stropu:) Mam pytanie natomiast na temat ogrzewania gazem i wszystkiego co jest związane z instalacją i użytkowaniem butli. Czyli jakie obowiązują przepisy do jej postawienia, skąd warto wziąć, jaki to koszt i w ogóle wszystko co wiecie na ten temat:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żużaczek 01.07.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 własnie wrócilismy z budowy.Przedwczoraj po raz pierwszy "odpalilismy" kominek. Przeprowadzka juz za chwileczkę...już za momencik.....http://images26.fotosik.pl/13/01223ed53db52266med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żużaczek 01.07.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 A może ktoś z forumowiczów uzytkuje pompę ciepła?? Nie interesują mnie teoretyczne rozważania /czy się opłaca czy nie/, tylko wiadomości z praktyki. Właśnie jestesmy w trakcie montażu pompy. 20go lipca robimy odwierty. Ale o użytkowaniu to pogadamy po zimie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 01.07.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 u mnie też już zaleli kawałek stropu:) Mam pytanie natomiast na temat ogrzewania gazem i wszystkiego co jest związane z instalacją i użytkowaniem butli. Czyli jakie obowiązują przepisy do jej postawienia, skąd warto wziąć, jaki to koszt i w ogóle wszystko co wiecie na ten temat:) Pozdrawiam shrekus z tego co mi wiadomo to jeżeli się zadeklarujesz, że będziesz brał gaz płynny to firmy są w stanie zbiornik wydzierżawić Ci za symboliczną złotówkę. Instalacja może być naziemna jak i podziemna. Jednak obecnie to chyba najdroższe meium grzewcze /w przeciwieństwie do gazu ziemnego/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 02.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 chciałem zrobić pompę ciepła, ale wciąż mnie cholerka rozwala początkowy koszt, gdzie wg niektórych musiałbym dołożyć między 40-50 tys. A o gazie myślę zakładając optymistycznie, że za kilka lat to gazownia do mnie przyjdzie i dociągnie to za rozsądne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darqx 04.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jako że to mój pierwszy post na PGB witam serdecznie wszystkich z Podlaskiego i nie tylko jako że nadszedł czas wody - mam prośbę: czy moglibyście polecić z czystym sumieniem człowieka (z Białegostoku lub bliskich okolic) który mógłby się zająć szeroko pojętą wodą w komu tj. kanalizacja (niestety trzeba kopać bo wszystko zasypane), woda użytkowa, ogrzewanie (obliczenia strat itd, podłogówka).najlepiej aby to był jeden fachowiec - mniej osób do ścigania w przypadku awarii pytania o innych fachowców przyjdą później - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stalowa 05.07.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 żużaczku kominek miodzio daj namiar na wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 05.07.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 A dzisiaj mieli zacząć budować mój domek. A tutaj Ciągle pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No właśnie, pada a u mnie nawet gipsy nie chcą schnąć... darqx witaj na Podlaskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.07.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ja się nie martwię ze pada, na działce (w końcu sfinalizowany zakup po podziale) sobie pięknie roślinność wzrasta chociaż może zbyt pieknie i zainwestowac w kosę przyjdzie chyba ze przyjdzie fadroma i wyrówna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 06.07.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witamy darqx Mi tez taaakie ilosci opadów w tak krótkim czasie nie bardzo sie podobają choć jeszcze nie ruszyłam z remontem wciąż szukam fachowców a ci co sa polecani to raczej zajęci do dachu znalazłam firme superdom.pl po niedzieli mam dostać wycenę czy ktos moze cos slyszal o nich ? bo na ich stronie sa same superlatywy - no ale kto sam by na siebie psioczył? a i prosze o jeszcze jedna podpowiedz otóż jeśli jeszcze nie mam pozwolenia na przebudowę czy mogę zacząć juz jakieś prace wykonawcze np. wymiana okien czy rozpoczać podbudowę tarasu a w miedzy czasie ziści sie pozwolenie gdzies w muratorze czytalam ze remonty sa łagodniej traktowane niz całkowite rozpoczęcie nowej budowy czy ktos moze wie co mi moze grozic jesli mnie nakryją na takim pospiechu bo kurcze jesli bedę czekać grzecznie to nie zdążę z remontem a zima za pasem juz sama nie wiem co począć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 06.07.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Żuczaczku kominek przepiekny gratuluje a ze ja nie mam w salonie dojscia do komina to az mnie korci co by w mniejsce ognia wstawic t e l e w i z o r ale wymyslilam co? coz mi by sie podobalo ale jakby to uslyszal moj mąż to by chyba pękł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 jeśli nie masz pozwolenia to chyba będzie to samowola, czyli urzędowe wstrzymanie robót i postepowanie wszczęte przez nadzór budowlany, co chyba nie jes zbyt miłe a oni chyba moga wydać nakaz przywrócenia stanu pierwotnego w zasadzie jesli język nikogo nie zaświerzbi to nadzór wiedzieć nie bedzi ei może się udać ale w dzisiejszych czasach ludziom ufac nie można ... ja bym na twoim miejscu zaczekał ps. dlaczego swoje posty piszesz wierszem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mam pytanie do Mikazuu. W jakim składzie kupiłaś dachówkę brassa.Z twego postu domyślam się , że chodzi o podwóje -s . Mi brakuje 900 sztuk. Te co mam kupiłam po 2,84 za sztukę. Moze w tym składzie mają jeszczt taką ilość. A moze ktos wie gdzie mogę dostać Pozdrawiwiam całą grupę podlaską . Miło jest Was czytać........ Zapytaj w Kamirze np na Elewatorskiej. Wczoraj coś słyszałam, że maja na stanie sporo tego towaru, ale nie wiem czy akurat podwójne S. Zreszta, od tego sezonu Braas zaprzestał produkcji niektórych modeli, ale w katalogu możesz je zobaczyć... tylko pod inna nazwa i z inna powłoką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts