Robin2 17.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Tak oto wypełniły się obietnice i odbyło sie pierwsze w tym sezonie spotkanie Grupy.Honory Gospodarzy pełnili Tola i jej mąż, gościli na jej działce:Długi Rufus wraz z małzonką oraz ich pociechą, Urszulla wraz z mężem, moja żona i ja. Dziękuję wszystkim przybyłym! Wirtualnie był z nami RobSto, niestety obowiązki nie pozwoliły mu się z nami spotkać.Z powodu L4 nie dotarł CoolaTT- jest usprawiedliwiony ale reszta oczekiwanego towarzystwa- niestety zostanie wezwana na dywanik do dyrektora.Hmmm... może nawet do Ojca Dyrektora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 17.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Nareszcie ze świata wirtualnego przeszliśmy do rzeczywistego Tola gratuluję wspaniałego ogródka Dzieki za spotkanie i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszulla 17.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kto nie był na spotkaniu Podlaskiej niech żałuje , było bardzo bardzo miło. Tolu i Robinie2 dzięki za miło spedzony czas, jesli bedzie jeszcze jedno takie spotkanie napewno zawitamy Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dziękuję Wam bardzo za przesympatyczne spotkanie Nieobecni mają szansę się zrehabilitować następnym razem, który mam nadzieję jeszcze w tym roku nastąpi. I wtedy to już tańce, śpiewy, swawole do białego rana Pozdrawiam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 19.08.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Przyznaję, że ja takze nie podpisałam listy obecności na spotkaniu Grupy. Ale czasem dopada mnie złośliwość rzeczy martwych i pilna narada z kierownikiem budowy. ale reszta oczekiwanego towarzystwa- niestety zostanie wezwana na dywanik do dyrektora. Hmmm... może nawet do Ojca Dyrektora... Zastanawiam sie, co może mi grozić? Zaznaczam jednak z góry, że trawnika kosić nie będę! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 19.08.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 OOoooooo juz po spotkaniu no tak dzis juz niedziela u mnie ostatnio tydzien sklada sie tylko z niedzieli i reszty (bez rozróżniania na dni) a ze wciaz wyskakuja jakies niespodziewajki to zapomniałam o spotkaniu za co serdecznie przepraszam i nawet nie pamiętam co robilam w piatek a na domiar zlego mam kolejny problem gość co miałam od niego kupic stemple do schodów okazał sie nie tegoś no i zostałam na lodzie szukam na gwałt ok. 50szt stempli bud. od 2,70m w gore POMOCY moze komus zostaly niepotrzebne ? albo wie gdzie mozna dokupic za ludzka cenę pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 19.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Niestety swoje sprzedałem,ale spróbuj przejechać się po okolicy i popytać w nowo wybudowanych domach,niedaleko Ciebie buduje się nowy kościół ,ostatnio tam przejeżdżałem to stęple były nawet dłuższe jak 3 m ,może mają na zbyciu pare szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 19.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dzieki dlugi rufus sproboje moze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 czasem przeglądam ogłoszenia we współczesnej, w karmiku jest zawsze dużo ofert odsprzedaży stempli w róznych długościach i cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoslaw 20.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 U mnie ciąg dalszy robót, w ten czwartek co była noc o 10.00 rano to wylewaliśmy ławy fundamentowe (najpierw trzeba było wypompować ze 20000 l. wody z szalunków), od jutra panowie murują fundamenty i domek w górę. A co do odnowienia granic, bo to robiłem u siebie to 800 zł (za cztery punkty graniczne), protokół, sąsiedzi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzinia70 20.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 edde czasem przeglądam ogłoszenia we współczesnej, w karmiku jest zawsze dużo ofert odsprzedaży stempli w róznych długościach i cenach ooo zgadza sie ja to ostatnio to z kramikiem sie nie rozstaje a nawet nosze z soba co najmniej dwa egz. niemniej jednak 4 z 5 ogl.gdy dzwonie to sa juz nie aktualne lub za daleko coz jutro bede budzic ludzi zaraz po swicie moze sie uda jacoslaw A co do odnowienia granic, bo to robiłem u siebie to 800 zł (za cztery punkty graniczne), protokół, sąsiedzi itd. mozesz przybliżyć do czego ci bylo potrzebne to odnowienie granic no i o co tu chodzi z tym protokołem i sasiadami bo mi przydała by sie taka inf, dla zaspokojenia ciekawości ,gdyz kupując dom dzialka byla juz ogrodź.czy wszystko jest ok.no i 800 zl piechota nie chodzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halina67 21.08.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam Podlasian !!!Ciesze sią bardzo że u was budowa trwa i nawet zorganizowaliście spotkanie towarzyskie. Super super!!! U mnie teraz jest zastoj ale moze w wrzesniu rusze z elewacja bedzie to drewniana szalówka. Zamowiłam juz w tartaku koło Hajnówki i czekam. U mnie na pzremian prace trwaja intensywne albo jest przerwa 2-3 miesiące. Nie wiem wiem czy przy takim tempie przeprowadze sie na przyszle wakacje tak jak jest zaplanowane. Górke juz mam prawie wykonczana tak na 70 %. dzieci juz sie niiecierpliwia i planuja urzaadzanie pokoi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 21.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ale popadało!Byłem u siebie na budowie aż tu nagle- deszcz a potem jak runał grad! Przez dwadzieścia minut padał taki grad, że gdy przebiegłem przez podwórko żeby schronić się pod dachem- oberwałem w głowę kilka razy i zabolało! A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 21.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 U mnie pare kropel spadło ,ale nic wielkiego ,taki mały deszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 21.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Robin, A u mnie ....ciepły letni deszcz... jak w reklamie Nazwa wsi jednak ma coś w sobie prawdziwego.... Niewodnica... wszystkie wieksze deszcze ją omijają... ale może to i lepiej, bo moje dynie by ucierpiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 22.08.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Heh... Mikazuu, ale za to wody w postaci stawów macie u siebie pod dostatkiem Niech pada, trawa dzięki temu ładnie mi rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 22.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Z innej beczki.................... UWAGA: Mój kolega ma do oddania PILNIE (od ręki) młodego wilczura. Zainteresowani ZAPRASZAM - info na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 23.08.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 qrcze, za rok bym wziął, bo strasznie chcę mieć wilczurka, ale w mieszkaniu męczyć zwierza nie zamierzam:( Już mam dach zadeskowany, więc już wiem jak będzie wyglądać cały domek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 23.08.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Heh... Mikazuu, ale za to wody w postaci stawów macie u siebie pod dostatkiem Owszem, stawów tu nie brakuje, nawet jeden jest na mojej działce... Wprzwdzie teraz wyglada jak lej po bombie, ale przy tych deszczach to może trochę wody mi nakapie W tym tygodniu tematem nr 1 jest u mnie dach, a w zasadzie brak dachówki Braasa. Może znacie dobre adresy, gdzie mogę ją dostać? PS. Odnosnie wilczura to ja sie nie piszę, bo ... już miałam jednego psiaka i ... uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 23.08.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Znam tylko super dach na hetmańskiej i domax na 1000-lecia .A nie myślałaś o euronicie ,jakościowo podobny.Są dwa sklepy na ryskiej i nowowarszawskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts