Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Thx RobSto za podpowiedz.....w sumie nie wiem dlaczego ta metoda jest malopopularna nawet ze względu na nizsze koszta od tradycyjnej...zrobilam wywiad środowiskowy :D i okazało sie ze nadaje sie jak najbardziej na podmokłe tereny właśnie ....poł nowych domków w Fastach ,które sa polożone stosunkowo blisko rzeki budowana jest wlasnie ta metodą.....

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

jutro idę do Robina na nauki układania paneli. Trzymajcie za mnie kciuki:)

I tak oto wracam do teoretycznej nauki układania paneli:(

i

Shrekus,

wpadaj na nauki, jeszcze nie skończyłem. Co prawda jeden pokój zrobiony ale czekaja w kolejce dwa nastepne ;)

Daj mi tylko wczesniej znać.

P.S. Wyobraź sobie, trafili do mnie Twoi murarze- będą mi stawiać ogrodzenie ;)

jutro idę do Robina na nauki układania paneli. Trzymajcie za mnie kciuki:)

I tak oto wracam do teoretycznej nauki układania paneli:(

i

Shrekus,

wpadaj na nauki, jeszcze nie skończyłem. Co prawda jeden pokój zrobiony ale czekaja w kolejce dwa nastepne ;)

Daj mi tylko wczesniej znać.

P.S. Wyobraź sobie, trafili do mnie Twoi murarze- będą mi stawiać ogrodzenie ;)

W sobotę mógłbym (chyba :-? ) wpaść na nauki.

P.S. Jak oni trafili do Ciebie i czy to na pewno moi?? Mieli być gdzie indziej :o

Pozdrawiam

Shrekus,

murarze to p. Adam z kolegą, ostatnio robili ogrodzenie w domu niedaleko mojego i stamtąd ich przechwyciłem. Twierdzą, że w dwa tygodnie zrobią całośc- prawie 260 mb ogrodzenia w tym około 60 mb z klinkieru, reszta siatka.

Póki co- nieźle im idzie.

Jak ich oceniasz?

Powiem tak, Adaś zna się na robocie (przynajmniej tak twierdził mój majster, który z nim robił) natomiast uważałbym na niego, bo mam wrażenie, że chętnie "pójdzie na skróty" o ile ułatwi mu to robotę. Ja osobiście, gdyby nie mój majster to tak spokojnie nie zostawiałbym budowy na tydzień, ale jak mówię do jego roboty zastrzeżeń nie mam. Ja mu tylko nie potrafiłem zaufać do końca :-?

Sprawia wrażenie takiego cwaniaczkowatego gościa.

Pozdrawiam

W przerwach w tym oczekiwaniu... chodzę na grzyby ... tzn przesakuję za siatkę i bingo! :)

Aha, i mam juz dachówkę!

:) Tylko gdzie ten cieśla?!

Witaj w klubie, na mojej też rosną grzybki jak szalone.

Szpachlarze nazbierali pół reklamówki :wink:

Robin

Mam nadzieję że wszystko idzie z planem, u mnie się wszystko posypało, nawet parapetów nie skończyłem :(