BERNADETKA 24.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam Thx RobSto za podpowiedz.....w sumie nie wiem dlaczego ta metoda jest malopopularna nawet ze względu na nizsze koszta od tradycyjnej...zrobilam wywiad środowiskowy i okazało sie ze nadaje sie jak najbardziej na podmokłe tereny właśnie ....poł nowych domków w Fastach ,które sa polożone stosunkowo blisko rzeki budowana jest wlasnie ta metodą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 24.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 jutro idę do Robina na nauki układania paneli. Trzymajcie za mnie kciuki:) I tak oto wracam do teoretycznej nauki układania paneli:( i Shrekus, wpadaj na nauki, jeszcze nie skończyłem. Co prawda jeden pokój zrobiony ale czekaja w kolejce dwa nastepne Daj mi tylko wczesniej znać. P.S. Wyobraź sobie, trafili do mnie Twoi murarze- będą mi stawiać ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 24.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 heellokolega ma barak do oddania za grosze ,w następnym tygodniu ma go rozbierać jeśli nie zgłosi się chętny.Jak coś to wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 24.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A i jeszcze jedno jak ktoś ma jakieś namiary na murarzy ,to poproszę koledze urwała się ekipa i pytał czy nie znam kogoś kto mógłby mu pomócz góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witajcie, ja też mam prośbę.Może ma ktoś namiary na szpachlarzo-malarza do niewielkiej roboty?Byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 24.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Tolu, mój szpachlo-malarz właśnie u mnie kończy, zapytam, czy wpadnie do Ciebie.Jutro dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dzięki, Robert.Jesteś zadowolony z pracy tego fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 24.09.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 jutro idę do Robina na nauki układania paneli. Trzymajcie za mnie kciuki:) I tak oto wracam do teoretycznej nauki układania paneli:( i Shrekus, wpadaj na nauki, jeszcze nie skończyłem. Co prawda jeden pokój zrobiony ale czekaja w kolejce dwa nastepne Daj mi tylko wczesniej znać. P.S. Wyobraź sobie, trafili do mnie Twoi murarze- będą mi stawiać ogrodzenie W sobotę mógłbym (chyba ) wpaść na nauki. P.S. Jak oni trafili do Ciebie i czy to na pewno moi?? Mieli być gdzie indziej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 25.09.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Shrekus, murarze to p. Adam z kolegą, ostatnio robili ogrodzenie w domu niedaleko mojego i stamtąd ich przechwyciłem. Twierdzą, że w dwa tygodnie zrobią całośc- prawie 260 mb ogrodzenia w tym około 60 mb z klinkieru, reszta siatka.Póki co- nieźle im idzie.Jak ich oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 25.09.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Shrekus, murarze to p. Adam z kolegą, ostatnio robili ogrodzenie w domu niedaleko mojego i stamtąd ich przechwyciłem. Twierdzą, że w dwa tygodnie zrobią całośc- prawie 260 mb ogrodzenia w tym około 60 mb z klinkieru, reszta siatka. Póki co- nieźle im idzie. Jak ich oceniasz? Powiem tak, Adaś zna się na robocie (przynajmniej tak twierdził mój majster, który z nim robił) natomiast uważałbym na niego, bo mam wrażenie, że chętnie "pójdzie na skróty" o ile ułatwi mu to robotę. Ja osobiście, gdyby nie mój majster to tak spokojnie nie zostawiałbym budowy na tydzień, ale jak mówię do jego roboty zastrzeżeń nie mam. Ja mu tylko nie potrafiłem zaufać do końca Sprawia wrażenie takiego cwaniaczkowatego gościa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 25.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Shrekus, ja odniosłem podobne wrażenie Na szczęście- żona czuwa. Dziś znalazła pewien szczegół do poprawy - pokazała palcem- i zostało poprawione. W naszych zmaganiach z wykonawcami- to zona gra rolę "złego policjanta", ja jestem ten drugi. Dzięki za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 26.09.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A ja dalej czekam na cieślę... W przerwach w tym oczekiwaniu... chodzę na grzyby ... tzn przesakuję za siatkę i bingo! Aha, i mam juz dachówkę! Tylko gdzie ten cieśla?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 26.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 A ja dalej czekam na cieślę... W przerwach w tym oczekiwaniu... chodzę na grzyby ... tzn przesakuję za siatkę i bingo! Aha, i mam juz dachówkę! Tylko gdzie ten cieśla?! Na jakś dachówkę się zdecydowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 26.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Mikazuu, już widzę oczami wyobraźni Wasz dach a na nim cieślę A u nas finisz! jeszcze trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 26.09.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 W przerwach w tym oczekiwaniu... chodzę na grzyby ... tzn przesakuję za siatkę i bingo! Aha, i mam juz dachówkę! Tylko gdzie ten cieśla?! Witaj w klubie, na mojej też rosną grzybki jak szalone. Szpachlarze nazbierali pół reklamówki Robin Mam nadzieję że wszystko idzie z planem, u mnie się wszystko posypało, nawet parapetów nie skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 26.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Mikazuu, już widzę oczami wyobraźni Wasz dach a na nim cieślę A u nas finisz! jeszcze trzy dni U mnie również trzy dni ,ale póki co to jeszcze sporo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 27.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 http://www.e-dach.pl/gdp_artykul_zdjecia/cisar_technologia_art3.jpg To jest moja dachówka, a konkretnie kolor grafit. Róznica pomiedzu euronitem a braasem była niewielka, dlatego decyzja zpadła. Wreszcieeeeee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 27.09.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Robin2, rufus...3 dni do przeprowadzki?! WOW!!! Ale czad! Jest adrenalina? PS. Oczyma wyobraźni to ja widze nie tylko mój dach, ale nawet... czuje zapach przypalonych kotletów mojej nowej kuchni RobSto, a czemu u ciebie sie "posypało"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 27.09.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 nie trzy tylko dwa ,ale reszta się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 27.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 nie trzy tylko dwa ,ale reszta się zgadza ale jesteś precyzyjny zresztą, to widać po Twoim domu - zrobiony na tip-top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts