Robin2 27.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 RobSto, czy coś się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 27.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Długi Rufus, skoro Ty mówisz, że jeszcze dużo pracy to ja chyba dopiero zaczynam Nawet nie mam sedesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 27.09.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Długi Rufus, skoro Ty mówisz, że jeszcze dużo pracy to ja chyba dopiero zaczynam Nawet nie mam sedesu to może nocniczek na wchodziny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 28.09.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Mikazuu, Robin - nic się nie stało. Po prostu, w trybie ekspresowym miałem wstawic paraperty. Niestety tydzień minął i nie wstawiłem - jestem w połowie roboty. Dzień powinien mieć dla mnie 56h. Nie wyrabiam, w pracy kocioł, trzy dni biegaliśmy z żoną za farbami. Juz trzy razy zwracałem farbę. Na wzornikach wygląda tak, na ścianie zdecydowanie coś innego. Do tego muszę zmienić auto - PO PROSTU MAM DOŚĆ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZABIEGANYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 28.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam PodlasiaQw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 28.09.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Mikazuu, Robin - nic się nie stało. Po prostu, w trybie ekspresowym miałem wstawic paraperty. Niestety tydzień minął i nie wstawiłem - jestem w połowie roboty. Dzień powinien mieć dla mnie 56h. Nie wyrabiam, w pracy kocioł, trzy dni biegaliśmy z żoną za farbami. Juz trzy razy zwracałem farbę. Na wzornikach wygląda tak, na ścianie zdecydowanie coś innego. Do tego muszę zmienić auto - PO PROSTU MAM DOŚĆ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZABIEGANYCH Masz rację dzień powinien być zdecydowanie dłuższy, z kolorami tak jest ,że na ścianie wyglądaja inaczej ,ale głowa dom góry dobrze ,że nie masz ich już na ścianie bo wtedy byłoby gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.09.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Bernadetka, już mieszkasz w Fastach??? Ale tempo... Długi Rufus, jak tam przeprowadzka? Juz po wszystkim czy to dopiero jutro? RobSto, spokojnie, wieczory teraz coraz dłuższe to i czasu na grzebanie się w domu będzie coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 to może nocniczek na wchodziny?? Shrekus, własnie nabyłem sedes ale skoro jesteś chętny coś mi sprezentować- poproszę o antenę TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.09.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Hmmm... rozpisałem się ale obiecuję, że to ostatnia wiadomość dziś- jutro się przeprowadzam, chetnie przyjmę każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 29.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 jutro się przeprowadzam, chetnie przyjmę każdą pomoc Robin jutro niestety muszę wyjechać z Białegostoku ale trzymam kciuki i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 30.09.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Potrzebuję bardzo pilnie wywrotkę żwiru i wywrotkę piachu (ale nie pulpy, tylko takiego do zasypania fundamentu) Ma ktoś jakieś namiary?? P.S. Robin, jak przeprowadzka? Już spałeś w nowym domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 01.10.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Kochani, juz mieszkam w swoim domu Przeprowadziłem się w sobotę, niedzielę spędziłem ciągle jeszcze na walizkach ale dziś, w poniedziałek, oddaję już klucze od mieszkania i na stałe zostanę "wieśniakiem". Niestety, musze Was pożegnac na jakieś dwa tygodnie- w Jaworówce nie mam jeszcze telefonu i internetu więc następny kontakt- po przerwie. Zapraszam wszystkich do złozenia mi wizyty. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 01.10.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No to do ponownej wizyty na forum Robin2. Od teraz na forum możesz udzielać się jako ekspert. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 02.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Gratuluje przeprowadzki dlugi rufus, Robin2!!!! Ja tez sie ciesze, ale z innego powodu, bo wreszcie cieśla wszedł na budowe! Ale ma tempo!!!! Niektórzy nowi sasiedzi mogli to zobaczyć. Prawda rufus? PS. Trzymajcie za mnie dzis kciuki. Wybieram sie na rozmowę kwalifikacyjną. Qurczę, ale mam stresa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 02.10.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Gratuluje przeprowadzki dlugi rufus, Robin2!!!! PS. Trzymajcie za mnie dzis kciuki. Wybieram sie na rozmowę kwalifikacyjną. Qurczę, ale mam stresa! Jak wynik?? Masz nową, lepszą robotę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 02.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No MikazuuPochwal się jak wynik rozmowy? Ja też chodzę na te rozmowy kwalifikacyjne i kończą się one po mojej odpowiedzi na pytanie ile chcę zarabiać.Czyli u mnie kicha):[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 02.10.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Thx za zainteresowanie! A trzymaliście kciuki? Z moją robota to nie tak prosto, bo to by było spełnienie marzeń, ale ogrom obowiązków, wysoki poziom stresu i ranga firmy działaja na mnie deprymujaco. Pójdę jeszcze na mały rekonesans i podejmę decyzję. gogi25, a może stawki podajesz w euro? a serio, uwazam ze trzeba sprawy stawiac jasno, bo praca to nie działalność charytatywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 02.10.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Masz MIKAZUU w tych czasach trzeba się cenieć. Nie po to studiowałam żeby pracować za 1000zl, bo od razu za taką cenę by mnie przyjęli. mam spore doświadczenie w tym co lubię (uwielbiam zarządzać i kierować ludźmi, wiem, że robię to dobrze)Poczekam i znajdę pracę za taką stawkę za jaką chcę pracować. Tobie też życzę powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 02.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Masz MIKAZUU w tych czasach trzeba się cenieć. Nie po to studiowałam żeby pracować za 1000zl, bo od razu za taką cenę by mnie przyjęli. mam spore doświadczenie w tym co lubię (uwielbiam zarządzać i kierować ludźmi, wiem, że robię to dobrze)Poczekam i znajdę pracę za taką stawkę za jaką chcę pracować. Tobie też życzę powodzenia w poszukiwaniach. To powodzonka Wam życzę. Ja co prawda zarządzam, ale chyba tego nie uwielbiam a już na pewno nie robię tego dobrze:) Jaki ten świat dziwny. Całe szczęście, że za ciut więcej niż 1000 A wracając do tematu budowy to czy ktoś zna jakieś dobre miejsca na zakup steropianu na podłogówkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 03.10.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Gratuluje przeprowadzki dlugi rufus, Robin2!!!! Ja tez sie ciesze, ale z innego powodu, bo wreszcie cieśla wszedł na budowe! Ale ma tempo!!!! Niektórzy nowi sasiedzi mogli to zobaczyć. Prawda rufus? PS. Trzymajcie za mnie dzis kciuki. Wybieram sie na rozmowę kwalifikacyjną. Qurczę, ale mam stresa! Tak widziałem ,mam nadzieję ,że pójdzie gładko . Już mieszkam ,ale internetu brak i na razie korzystam gościnnie ,jak znajdę chwilę to napisze coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts