shrekus 03.10.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 rufus, robin, jak można wprowadzić się do nowego domu i w pierwszej kolejności nie zadbać o internet?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 04.10.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Internetu jeszcze nie mam ,ale mam już antenę i całe 6 programów i nawet nieżle odbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 04.10.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Bernadetka, już mieszkasz w Fastach??? Ale tempo... Taaa....u mamy jestem zameldowana...która mieszka w Fastach ..ale widze malutkie światełko w tunelu...na dniach mam podpisac akt własności działki...później to juz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 04.10.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 dlugi rufus...Zapraszam do mojej cafe na internecik....ul.Białówny4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 04.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A tak na marginesie to od połowy paździenika zapowiedzięli śnieg z deszczem. Super. Mam nadzieję, że do tej pory dekarz skończy dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 05.10.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 dlugi rufus... Zapraszam do mojej cafe na internecik....ul.Białówny4... jak tylko czas pozwoli to chętnie zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 05.10.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A tak na marginesie to od połowy paździenika zapowiedzięli śnieg z deszczem. Super. Mam nadzieję, że do tej pory dekarz skończy dach. Ty nawet mnie nie strasz... Co prawda dzisiaj "mój" dekarz osadził ostatnie okno dachowe, ale jeszcze kilka dachówek mu zostało. Jutro pierwsze mycie okien (będziemy sprawdzać, czy aby bez skazy są ), więc zobaczymy, czy nie będziemy murować ścian, żeby je zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.10.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja wcale nie straszę tylko taka niebrzydka chmurka mówiła o tym w TVN 24. Powiem, że mi też się troszkę spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 07.10.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Kominy 3 sztuki budowło u mnie 2 ludzi czasami brali pomocnika. Komin systemowy: http://images29.fotosik.pl/42/23abf108b47e156bm.jpg W sumie:1 komin - 1 kanał dymowy + 3 kanały wentylacyjne2 komin - 1 kanał dymowy + 5 kanałów wentylacyjnych3. komin - 4 kanały wentylacyjne. http://images24.fotosik.pl/42/a3cb50bb047f4d32m.jpg http://images29.fotosik.pl/42/e75e5e9b7ba4c3e5m.jpg Obudowy z klinkieru http://images29.fotosik.pl/59/9ec75e5a9b2ab779m.jpg Poszło w sumie 970 cegieł klikierowych. Cena za całość opisanych robót 2000 złotych - czas pracy 6 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 07.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Przepraszam nie do tego postu co trzeba wkleiłem. Ale być może komuś się to przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 07.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Przepraszam nie do tego postu co trzeba wkleiłem. Ale być może komuś się to przyda. Qrcze, tak sobie myślę, że jakoś chyba okazyjnie zapłaciłeś, bo samo ułożenie blisko 1000 cegieł nieźle kosztuje. A komin robi wrażenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 08.10.2007 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 A tak na marginesie to od połowy paździenika zapowiedzięli śnieg z deszczem. Super. Mam nadzieję, że do tej pory dekarz skończy dach. Super,na narty sie pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 08.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 witam wszystkich z Grupy podlaskiejdzięki uprzejmości CoolaTT trafiliśmy na Wasz wątekmy w przeciwieństwie do większości tu obecnych(którzy kończą lub skończyli) zamierzamy zacząć budowę w 2008http://www.projekty.z500.pl/projekt/z84/widoki.htmlmiejsce-dobrzyniewo duże(jeszcze nie tak daleko od Whitestocku)wprawdzie dostaliśmy namiar na murarzy ale chętnie pozyskalibyśmy telefony dobrych fachowcówpozdrawiamy w i m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 08.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 mazena Witam ciepło, projekcik oglądałem, bardzo fajny, przestronny domek Przy okazji - może kogoś zainteresuje - na drzwi wewnętrzne czas oczekiwania od 8 do 10 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darqx 08.10.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 witam wszystkich z Grupy podlaskiej dzięki uprzejmości CoolaTT trafiliśmy na Wasz wątek my w przeciwieństwie do większości tu obecnych(którzy kończą lub skończyli) zamierzamy zacząć budowę w 2008 http://www.projekty.z500.pl/projekt/z84/widoki.html miejsce-dobrzyniewo duże(jeszcze nie tak daleko od Whitestocku) wprawdzie dostaliśmy namiar na murarzy ale chętnie pozyskalibyśmy telefony dobrych fachowców pozdrawiamy w i m nie wiem czy chodzi Ci tylko o murarzy ale jeżeli chodzi o dobrego elektryka (złotą rączkę) to z czystym sumieniem jednego mogę polecić dot. murarzy jaki miesiąc 2008 - znam brygadę ale roboty mają tyle ze nie wiem czy da się coś wcisnąć nawet na 2008. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 08.10.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 dzięki za zainteresowanie!!jak to w dzisiejszych czasach jest , buduje się kiedy pasuje fachowcom a nie kiedy mi , jestem na etapie zbierania wszystkich papierów i pozwoleń, więc na wiosnę powinienem być gotów do wkopania łopatya dobre adresy dobrze mieć już teraz pierwsze pytanie:muszę zrobić 100m drogi dojazdowej do działki , czym to wysypać? piaskiem,pospółką ,żwirem czy czymś grubszym?obliczyłem ,że musi być tego 160m3pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 08.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj mazena Gratuluję wyboru projektu, bardzo przestronne wnętrza, pytaj pytaj , jeszcze raz pytaj-jest tu na prawde wiele życzliwych ludzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 09.10.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witam darqx - jesteśmy sąsiadami ponieważ ja również prawie kończę budowę okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darqx 09.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Witam darqx - jesteśmy sąsiadami ponieważ ja również prawie kończę budowę w Dobrzyniewie Dużym niestety nie ja się buduję w dobrzyniewie a Mazena pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 10.10.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 w takim razie pozdrawiam wszystkich nowobudujących się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts