emems 10.12.2003 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Powitanko maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.12.2003 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Z nadchodzącymi Świętami Bożegonarodzenia życzę wam wszystkim dużo zdrówka i wytrwałości i cierpliwości oraz tego co sobie wymarzyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Surogal 23.12.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 czy ktoś z podlasia buduje dom z bali drewnianych proszę o kontakt[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 28.12.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów a szczególnie z Podlasia.Buduję dom na samym skraju Puszczy Białowieskiej.Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.12.2003 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Powitanko pete fajnie się robi,coraz więcej nas pete z żubrami a ja z bobrami się buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 " Marzenia ...życzenia ..." - a r t h u r m i e c z k o w s k i Serc tonących ... kwiatów kwitnących ... nocy oraz dni ... gdy wciąż się śpi marząc o jutrze ... potem o pojutrze... Rozlane marzenia w garść zgarnąć potem zajrzeć przez szczelinkę radować się chwilkę . . . r e w i z y t a :D:D:D:D:D:D z Życzeniami ...http://chat.hostplus.net/JO/kwiaty/jes5.gif brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 05.01.2004 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Dzięki za rewizytę.. zapraszamy częściej No i zaczął się nowy roczek oby Wszystkim był pomyślny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.01.2004 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Witam ..a co tu tak pusto...Czyżby sen zimowy zmorzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
browarec 10.01.2004 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 witam i ja, domu nie buduje, ale bede wykańczał mieszkanie w naszej skromnej stolicy regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 12.01.2004 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Witamy browarec. Niech ci się milusio remontuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Dzięki za rewizytę.. zapraszamy częściej no to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 12.01.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 W rzeczy samej,cichu tu jak to na Podlasiu:) Spokój,cisza,świerze powietrze i czysta woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 14.01.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 No to witam wszystkich w Nowym Roku i zyczę spełnienia choć w części marzeń i realizacji wszystkich planów. Witam też nowych podlasiaków empi, mamy wspólnych znajomych (kolega ze wsi Bogdany? czy jakos tak). k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 14.01.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Ta miejscowość to Bohdan, a ten znajomy to ....kto? Znam tam kilku Najserdeczniejsze życzenia noworoczne wszystkim budującym podlasiakom - żeby nic nie było w stanie powstrzymać realizacji Waszych planów. Magero bywasz jeszcze na budowie czy sen zimowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 14.01.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 empi, ten znajomy ma na imię Piotr - nazwiska, wstyd - nie pamiętam, bo ożenił się z moją siostrą, więc teoretycznie powinnam pamiętać jak się moja siostra nazywa A na budowie bywam ale tylko po to, by zobaczyć czy w końcu ptaszki jedzą nasze kulki, które dostalismy od leśniczego i powiesilimy na drzewie. Niestety, na razie nic nie jedzą. Chyba nie wiedzą, że jedzonko wisi. k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.01.2004 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Pozdrawiam dziewczyny. Widzę, że jednak nieśpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 14.01.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Co tam u Ciebie emems? Jak domeczek?K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 14.01.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 magero Jeśli tak to ja miałem okazję poznać Twoją siostrę, która ma teraz nazwisko Sochoń a u jej męża była niezła impreza 18-kowa ale niestety już dawno . Jeśli bywacie w okolicy to zapraszam do nas emems - nie byłaś na spotkaniu to nie wiesz, że ja jestem dziewczyna, ale z wąsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 15.01.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 empi no to dokładnie oni Dzięki za zaproszenie, będziemy w okolicy to przyjedziemy. k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 15.01.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Witam i pozdrawiam wszystkich budujących, zwłaszcza Podlasie.Buduj, a właściwie wykańczam dom w stolicy Podlasia.Życzę powodzenia i wytrwałości wszystkim forumowiczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts