emems 16.01.2004 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 OO jak nas dużutko się robi.. Podlasie się ruszyło!!!! Miodzio!!! Im nas więcej tym cieplej Magero.. mój domeczek śpi snem zimowym.. tylko zające kicają i kuropatwy biegają stadami empi.... sorry .. tak wiem ciąży na mie to że niebyłam na spotkaniu i cały czas nad tym boleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 chce pogadać nie wiem jak dołączyć do was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 19.01.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 emems - ja się nie gniewam, to wszystko żarty. Może jeszcze kiedyś odbędzie się spotkanie to się poprawisz. Tola - właśnie dołączyłaś - niestety grupa nieliczna i "senna" - chcesz pogadać to pytaj i uzbrój się w cierpliwość - ktoś na pewno się odezwie.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.01.2004 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Tola.. witamy Cię w naszych skromnych progach i miło, że dołączasz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 witam Podlasian! zaczęłam przygodę z budową . jestem na etapie wyboru okien. Co sądzicie o plastikach okleinowanych w kolorze złoty dąb! Bardzo prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.01.2004 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Ja PCV wstawiam tylko do kotłowni i pomieszczenia technicznego i na mały stryszek. Będą białe PCV, a mieliśmy brać okleinowane dostosowane okleiną do koloru okien drewnianych, które to będą zamieszczone w części mieszkalnej. Zrezygnowaliśmy z drewnianych o kolorze lazur sosna i zdecydowaliśmy się na białe drewniane. Tola jak sobie życzysz to daj znać na priv podam Ci firmę gdzie brałam. Bardzo przyzwoita cena za aluminiowo-PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Witaj Emems,czym sie kierowałaś wybierając drewniane białe? NIe uważasz że we wnętrzu ładniej wglądają drewniane naturalne np. mahoń meranti? ja już głupieję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.01.2004 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Tola poczytałam trochę forum, poczytałam wiadomości na stronach internetowych różnych firm sprzedających okna i doszłam do wniosku, że najkorzystniej będzie posiadać okna drewniane białe. Gdyż okna drewniane o kolorze lazurowym z widocznymi słojami drzewa wymagają konserwacji już po dwóch latach (to wiedza teoretyczno praktyczna). A żeby je porządnie polakierować trzeba je dobrze oczyścić a to nigdy dobrze niewyjdzie. A białe to jednak białe, które się maluje co jakieś 5 lat a nie co 2 lata. Lakiery lazurowe są wodorozcieńczalne i są małotrwałe i to był jeden z wielu wanych powodów wybrania białych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Dzięki Emems, będę myśleć ,pozdrawiam. A swoją drogą jest karnawał a ja zamiast o sukienkach to rozprawiam o oknach, świat się kończy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.01.2004 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2004 Każdy wybiera według woli. To wyżej to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_071 21.01.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Witam Wszystkich Podlasian Białystok os. Bacieczki Dom wybudowany w 2001 roku z cegły ceramicznej Uni-25, Koplany, ocieplony wełną mineralną + obok garaż z sylikatów + styropian. Ocieplenie na całości o grubości 12cm. Blachodachówka Pruszyński, okna PCV z M&S, i KBE. Kociał gazowy Termet + kominek francuski do dogrzewania. Działka 612 m2. Tyle tytułem przedstawienia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.01.2004 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Witamy.. Artur_071 ... krótko i rzeczowo... ale milusio powitać... No to nasze kochane Podlasie si.ę rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.01.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 a co by miało nie ma takich przedstawicieli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.01.2004 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Trzeba przedstawienia odstawiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_071 21.01.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Witam ponownie, niechciałbym być w jakiś sposób nieuprzejmy i bynajamniej nie traktuję forum jako słupa ogłoszeniewego, ale jeżeli mi pozwolicie to chciałbym ogłosić że: Szukam działki budowlanej w naszych ładnych stronach. Może gdzieś koło Was jest pustostan do sprzedania. Działka ma być dla mojego ojca, który chce sobie wybudować mały domek, najlepiej nie za daleko od stolicy województwa Proszę i info na priv. (poszukiwania w agencjach trwają, ale bez skutku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.01.2004 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Artur looknij na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.01.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Witaj Arturze! Ja buduję dom w Kleosinie. Obok naszego domu są wolne działeczki pod lasem z widokiem na łąki prowadzące do Horodnian.Trzeba przyjechać i pytać bo nie są zgłaszane do agencji.My swoją też tak wybieraliśmy.Znależliśmy działeczkę i pytaliśmy lokalnie kto jest właścicielem,no i budujemy! Miejsce piękniutkie, dojazd 10.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof_S 22.01.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Tola poczytałam trochę forum, poczytałam wiadomości na stronach internetowych różnych firm sprzedających okna i doszłam do wniosku, że najkorzystniej będzie posiadać okna drewniane białe. Gdyż okna drewniane o kolorze lazurowym z widocznymi słojami drzewa wymagają konserwacji już po dwóch latach (to wiedza teoretyczno praktyczna). A żeby je porządnie polakierować trzeba je dobrze oczyścić a to nigdy dobrze niewyjdzie. A białe to jednak białe, które się maluje co jakieś 5 lat a nie co 2 lata. Lakiery lazurowe są wodorozcieńczalne i są małotrwałe i to był jeden z wielu wanych powodów wybrania białych. Witam i pozdrawiam. Któż powiedział, że lazury konserwuje się co dwa lata? Nie spotkałem takowych z tak krótką gwarancją. Kupuję w CDM. Gwarancja jest na pięć lat i gdyby się coś działo to dlaczego z niej nie skorzystać? Natomiast wiem skądinąd, że mają się dobrze i po siedmiu latach. Żeby porządnie pomalować kryjącym, to też trzeba b. dokładnie oczyścić. Dlaczegóż nie zlecic tego fachowcom? Jest szansa, że po 5-7 latach człowiek wyjdzie z dołka "okołoinwestycyjnego" i będzie mógł dać zarobić ludziom, któży z tego żyją. Czyż nie? PS. Czy okolice Suwałk można zaliczyć do Podlasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 25.01.2004 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Pewno, że można zaliczyć. Powitanko Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 25.01.2004 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2004 Witam Puszukuję ciekawych drzwi wewnętrznych, może coś podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts