EpoPS 31.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 czy ktoś z grupowiczów robił u siebie ogrzewanie podłogowe? pozdrawi w jakiejś firmie czy samemu rozrysować ewentualnie i dać do wykonania. Ktoś może już to przeszedł i poradzi Pozdrawiam Ja, nie wiem czy to reklama, ale moje robił Termitech (nic mnie z nimi zawodowo nie łączy , po prostu jestem zadowolony z usługi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EpoPS 31.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Szanowni Forumowicze Czy ma ktoś może namiary na ekipę od szamba. Tzn. muszę kupić i oczywiście ktoś to musi wkopać. Z góry dzięki i pozdrawiam, Ja, kupiłem razem z sąsiadem, gdzieś w centrum kraju a i tak wyszło taniej niż na miejscu. Transport na połowę, koparka też razem więc człowiekowi chciało się przyjeżdżać na większą robotę. Dostawca ma samochód z dźwigiem więc potrzebny jest tylko dół. Szambo betonowe, szczelne, z atestem. Jak potrzeba namiary mogę dać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STYPUŁ 31.01.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Szanowni Forumowicze Czy ma ktoś może namiary na ekipę od szamba. Tzn. muszę kupić i oczywiście ktoś to musi wkopać. Z góry dzięki i pozdrawiam, Ja, kupiłem razem z sąsiadem, gdzieś w centrum kraju a i tak wyszło taniej niż na miejscu. Transport na połowę, koparka też razem więc człowiekowi chciało się przyjeżdżać na większą robotę. Dostawca ma samochód z dźwigiem więc potrzebny jest tylko dół. Szambo betonowe, szczelne, z atestem. Jak potrzeba namiary mogę dać na priv To ja oczywiście poproszę i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 01.02.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 ktoś montował może odkurzacz centralny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 01.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 ktoś montował może odkurzacz centralny? Ja montowałem sam ale jeszcze nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 01.02.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 jakiej firmy? i czy montowałeś szufelki? jeśli tak to czy głęboko trzeba się wkuwać żeby je w ścianie umieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 01.02.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Kupowałem w Termitechu. Jakiej firmy nie pamiętam, na szufelki przyjdzie czas na sam koniec. Wkuwać sie nie musiałem bo mam szkieletówkę, ale rura odkurzacza centralnego to jakieś Fi 50 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 05.02.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Myślałem, że też gdzieś mi uciekło śledzenie tematu, a tu niestety grupa przysnęła.Dlatego też postanowiłem wrzucić kilka słuów na ruszt i zapytać - czy ktoś się dowiadywał ile w lesie kosztuje drewno do kominka?? (Grab, Dąb, Brzoza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.02.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 no t żeby podbić grupę odpowiem: ja się nie dowiadywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 05.02.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja też się nie dowiadywałem ... ale mój kumpel jeszce niedawno kupywał mokrą brzozę w balach po 90zł/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 05.02.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 90zł to jeszcze przyzwoicie... chyba. Ja płaciłam za to samo 100zł rok temu. Słyszałam o podwyżkach cen drzewa, to może "kominkowe" takze poszło w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 06.02.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 No to ja się dowiadywałem. W lasach ceny są następujące: Brzoza 100 pln za mpDąb 90 z kawałkiem pln za mpGrab podobnie jak dąb tylko go nie ma Palnuję zakupić jakieś 20 mp. I nadal szukam Grabu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 07.02.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No to podzwoniłem po nadleśnictwach i się okazuje, że z grabem to w ogóle lipa, ale może uda mi się coś znaleźć, a brzozy dowoli wszędzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 07.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 CoolaTT, a czemu tak się uparłeś na ten grab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 07.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 CoolaTT, a czemu tak się uparłeś na ten grab? A bo to chyba najbardziej klaoryczny ze wszystkich - a co za tym idzie i ciepełko lepsze i pali się dłużej - czyli podkłada się troszkę żadziej. Z drugiej strony schnie też zdecydowanie najdłużej - jak kupię go w tym roku to na przyszłą zimę raczej jeszcze nie będzie gotowy, przyadłyby si co najmniej 2 latka, a wskazane jest więcej. Brzozę też kupię bo na przyszłą zimę muszę coś tam znaleźć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 11.02.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Słuchajcie ludkowie mili:) Dzisiaj złożyłem zgłoszenie na budowę ogrodzenia, więc mam jakiś miesiąc na poszukiwania sztachet:DWszelkie namiary mile widziane.Poczytałbym też chętnie Wasze opinie na temat drzewa z jakiego sztachety byłyby najlepsze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 11.02.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Sztachety robi sie przeważnie z olchy lub brzozy. Ale spotyka sie też sosnę i świerk. Wszystko zależy od zasobności Twojego portfela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mienciel 11.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie! Przymierzam sie z moja rodzinka do budowy domku w ok. Białegostoku i chciałbym aby szanowni forumowicze przesłali mi namiary na sprawdzonych i solidnych fachowców. Z góry serdecznie dziekuje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 11.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Sztachety to tylko z olchy . Inne rodzaje drewna nie wytrzymają tak długo . Olcha dobrze zakonserwowana i 50 lat wytrzyma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 12.02.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam grupę Może ma ktoś namiary na człowieka który robi badania gruntu? Dzwoniłam do jednej firmy i krzyknęła mi 800 zł...hmmm nawet nie mam porównania cen...bo tylko 1 firmę znalazłam Będę wdzięczna za każdą pomoc > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts