CoolaTT 23.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Obecnię przechodzę etap zakupu baterii, wanny, brodzika, drzwi prysznicowych itp i jestem w lekkim szoku ile to kosztuje! Dobrze, że mam tylko jedną łazienkę. CoolaTT, wieść niesie że HAVO ma dobre ceny na AGD. Wybrałaś już jakies konkretne typy tych baterii, wanien czy umywalek? Bo jeżeli chcesz kupić coś niechińskiego i nie z Leroy to być może mógłbym coś pomóc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻANET1719501885 23.10.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 sprzet AGD faktycznie w Havo można w dobrej cenie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 23.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Wybrałaś już jakies konkretne typy tych baterii, wanien czy umywalek? Bo jeżeli chcesz kupić coś niechińskiego i nie z Leroy to być może mógłbym coś pomóc. Pozdrawiam. Bardzo dziekuję za propozycję. Kusząca. Ale ten etap mam prawie zamknięty. Przyznam, że bardziej by mi sie przydało dojście pt. jak kupić taniej płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 23.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ja kupowałem w Consusie.Dojścia nie mam,ale wiem że rabat ok 23% na Tubądzin jest jak najbardziej osiągalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 24.10.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Witam grupe Hurrrrra w końcu w poniedziałek odbiorę pozwolenie.. Może ma ktoś namiary na projektanta z uprawnieniami do zrobienia wjazdu..hmmm zjazdu czy jak to się zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 24.10.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Witam grupe Hurrrrra w końcu w poniedziałek odbiorę pozwolenie.. Może ma ktoś namiary na projektanta z uprawnieniami do zrobienia wjazdu..hmmm zjazdu czy jak to się zwie poszło na prw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 24.10.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ja kupowałem w Consusie.Dojścia nie mam,ale wiem że rabat ok 23% na Tubądzin jest jak najbardziej osiągalny. A co trzeba zrobić, żeby go otrzymać? Dobrze sie targować, czy kwota zakupu upoważnia do zniżki? Ja też chyba kupie płytki w Consusie, wybór tak duży, że po kazdej wizycie tam mam wiekszy mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 25.10.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Trzeba tylko dobrze pościemniać. Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISZKA1 25.10.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Gratuluje Bernadetka!!! Ja niestety jestem jeszcze na etapie projektu, mam już zrobione badania geotechniczne i czekam na opinię konstruktora co do fundamentów (pale, studnie, czy zwykłe). Powiedz jak długo czekalaś na pozwolenie od momentu złozenia dokumentacji w gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 25.10.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Gratuluje Bernadetka!!! Ja niestety jestem jeszcze na etapie projektu, mam już zrobione badania geotechniczne i czekam na opinię konstruktora co do fundamentów (pale, studnie, czy zwykłe). Powiedz jak długo czekalaś na pozwolenie od momentu złozenia dokumentacji w gminie. Ludziska to gdzie wy te domy budujecie?? I jeszcze do tego penie działka sporo kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 25.10.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ludziska to gdzie wy te domy budujecie?? I jeszcze do tego penie działka sporo kosztowała. hehe moja akurat nie jest na księżycu i była stosunkowo przystępna cenowo ze względu na jej wąskie gabaryty...ale złączyłam ją z działką sąsiada..ucięliśmy tam gdzie trzeba i są 2 fajne działeczki... Nalatałam się to fakt..ale wrażenie końcowe jest bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 25.10.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ludziska to gdzie wy te domy budujecie?? I jeszcze do tego penie działka sporo kosztowała. hehe moja akurat nie jest na księżycu i była stosunkowo przystępna cenowo ze względu na jej wąskie gabaryty...ale złączyłam ją z działką sąsiada..ucięliśmy tam gdzie trzeba i są 2 fajne działeczki... Nalatałam się to fakt..ale wrażenie końcowe jest bezcenne Chodzi mi bardziej o to palowanie pod.................. dom jednorodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 25.10.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Normalna działka...fakt że woda stoi na równo z poziomem ziemi w studni, traktor zakopywał się, przez 20 lat rosło tam z 50 wielkich topoli...to tak na wszelki wypadek..sąsiad tez tą metoda robił...wiec ja nie ryzykuję tradycyjną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARABUS 26.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 A JAK Z KOSZTAMI FUNDAMENTÓW NA PALACH....W PORÓWNANIU Z TRADYCYJNYMI METODAMI????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina123 26.10.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Witajcie We wrześniu dołączyłam do budujących w Białymstoku. Jutro fachowcy zaczynają kłaść więźbę, na początku grudnia dachówka Buduję dom wg projektu Muratora "Odpowiedni". Przymierzam się aktualnie do okien drewnianych firmy Bertrand. Może ktoś z Was kupował już takie okna? Jaką macie opinię? Zastanawiam się też, czy dostałam sensowną wycenę wykonania istalacji gazowej na odcinku od granicy działki do kotłowni i kuchni (czyli doprowadzenie gazu do domu) - 5 tys? Odległość do domu ok. 5m, wewnątrz ok. 30 m. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 26.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 A JAK Z KOSZTAMI FUNDAMENTÓW NA PALACH....W PORÓWNANIU Z TRADYCYJNYMI METODAMI????? Witaj pod mój projekt.. http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_%C5%9Bwietliku_(G2)/m4684a6a5b19e4 Robocizna + ich materiał zapłacę 17 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 26.10.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ewelina123 Witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 26.10.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 A JAK Z KOSZTAMI FUNDAMENTÓW NA PALACH....W PORÓWNANIU Z TRADYCYJNYMI METODAMI????? Witaj pod mój projekt.. http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_%C5%9Bwietliku_(G2)/m4684a6a5b19e4 Robocizna + ich materiał zapłacę 17 tyś. Bernadetko czy ta cena to do etapu stanu zero? Czyli całe fundamenty na których stawiasz ściany parteru? Bo jeśli tak to coś tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 26.10.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Rachela taka ...kiedyś ponoć koszt metodą na palach był o połowę tańszy..nie wiem jak teraz bo nawet nie orientowałam się ile zapłaciłabym za zwykłe fundamenty.Dodam że za resztę bez więźby zapłacę 27 tyś. mowa oczywiście o robociźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 26.10.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Rachela taka ...kiedyś ponoć koszt metodą na palach był o połowę tańszy..nie wiem jak teraz bo nawet nie orientowałam się ile zapłaciłabym za zwykłe fundamenty.Dodam że za resztę bez więźby zapłacę 27 tyś. mowa oczywiście o robociźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts