kor_nick 09.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 mam do zbycia po wykończeniu prawie 6m2 alabastrino 45x45 i troche hariona (różne płytki, trochę mozaiki) A nie możesz tego zwrócić? U mnie Consus przyjmował bez problemu. Pozdrawiam. moge moge. ale moze kto potrzebuje to wspomoge symbolicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 09.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam. Ja również buduję się w Grabówce, ale na razie jestem na etapie zamykania stanu surowego. W związku z tym mam pytanie dotyczące okien i drzwi wejściowych. Gdzie można kupić dobre okna i drzwi? Pozdrawiam ejże czyżby przy wiśniowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 10.02.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam Co prawda projekty jeszcze w starostwie(od 17 grudnia)ale już czas zapoznać się z ofertą hurtowni i składów budowlanych.Potrzebuję namiary na: - bloczki betonowe(znalazłem po 3,6 za 37x24x12 z transportem na plac ale wyładunek z wywrotki) -ceramikę Poro lub coś podobnego(najtańszy znaleziony Keraterm po 6 zł a Poroterm po 6,50) -drewno na więżbę (najniższa oferta to tartak w Strabli po 580 m3 ) -dachówkę(chyba braas?) Jak myślicie -czy już czas na zakupy? Piszcie,polecajcie. Pozdrawiam. Mam krótkie pytanie: cena więźby to nettoczy brutto i jakieś dokładniejsze namiary. Też się zastanawiamy czy już wszystko kupować i póki co zdecydowaliśmy się na zakup cegieł Poroterm bo ponoć tylko w tym m-cu zeszli z ceny i dali upusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 10.02.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Potrzebuję 250 szt.stempli 3,00m . Może ma ktoś do sprzedania!! Pilne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 11.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Też się zastanawiamy czy już wszystko kupować i póki co zdecydowaliśmy się na zakup cegieł Poroterm bo ponoć tylko w tym m-cu zeszli z ceny i dali upusty. Kryzys-> zwolnienia-> brak zamówień ->niższa cena Dodam tylko że według mnie u nas kryzys się tak na dobre jeszcze nie zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 12.02.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 hej forumowicze potrzebuję pomocy jeżeli chodzi o kominy systemowe, podajcie namiary na firmy gdzie warto ich szukać, chodzi a cały komplet interesują mnie Schiedla, IBF, Presto itp. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frydzia 13.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Polecam hurtownię na ul.Dojlidy Fabryczne, mają teraz naprawdę dobre promocje i schiedla też mają Ja podpisałam z nimi umowę na dostawę materiałów na cały dom i dostałam super rabaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Grupa wrocławska wita grupę podhalańską. Dostałam konkurencyjną ofertę na wykonanie kuchni od stolarza z Waszego regionu. Mimo odległości i tak się chyba opłaca. Stolarz nazywa się Franciszek Wrzaszczak. Mam pytanko, czy słyszał ktoś coś o nim i czy możecie go polecić? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 14.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 KRYSIAX, masz juz te stemple? Ba jak nie, to ja mam na zbyciu. Pisz na priv, to dam namiary, ale to nie w Białymstoku. Musiałabyś mieć transport. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 15.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Grupa wrocławska wita grupę podhalańską. Jola, od Podhala dzieli nasz region ok 600km i sława tego stolarza jeszcze do nas nie dotarła. A przynajmniej do mnie (chociaż jestem tuż po etapie kuchni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.02.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Grupa wrocławska wita grupę podhalańską. Jola, od Podhala dzieli nasz region ok 600km i sława tego stolarza jeszcze do nas nie dotarła. A przynajmniej do mnie (chociaż jestem tuż po etapie kuchni). Przepraszam. Jasne że nie chodziło o grupę podlaską, tylko podhalańską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigorios 16.02.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Drodzy forumowicze, może zechcecie polecić solidnego architekta do adaptacji domku i wprowadzenia zmian? Ci z którymi do tej pory rozmawiałem są jacyś niechętni na to by w ogóle robić adaptację, a jeśli już to naprawdę słono sobie liczą. Może mi polecicie kogoś kto robił u Was? Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.02.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A ile wyżej ma znaczenie? bo u nas ze 30 cm bedzie bez robienia nowej dziury.. 30cm to zbyt mało,kolano+szyberek to jest około 40cm. Potrzeba zatem około 50cm. Chyba że bez szybra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 17.02.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 hej forumowicze potrzebuję pomocy jeżeli chodzi o kominy systemowe, podajcie namiary na firmy gdzie warto ich szukać, chodzi a cały komplet interesują mnie Schiedla, IBF, Presto itp. Dzięki!!! Bestpol w Kleosinie ma dobre ceny i w Silikatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 17.02.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Drodzy forumowicze, może zechcecie polecić solidnego architekta do adaptacji domku i wprowadzenia zmian? Ci z którymi do tej pory rozmawiałem są jacyś niechętni na to by w ogóle robić adaptację, a jeśli już to naprawdę słono sobie liczą. Może mi polecicie kogoś kto robił u Was? Pozdrawiam serdecznie:) U mnie projekt totalnej przebudowy robiła pewna kobietka, ale nie wiem czy powinienem polecać, bo gdybym nie patrzył dokładnie na każdą kreskę na projekcie, to byłoby sporo błędów. jak chcesz to daj znać, to pószczę namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigorios 17.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 To jeśli można prosić, to podeślij na priva. Jeśli było coś nie tak, to może przynajmniej będę wiedział na co i na kogo uważać Czy ktoś jeszcze, drodzy Podlasiacy, mógłby mi polecić swego architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 19.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzien dobry,Chcialbym Was prosic o podanie namiarow na sprawdzonych wykonawcow CO.Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kospol 19.02.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 witamposzukuje drzwi wejsciowych ,moze znacie jakies stolarnie lub sklepy gdzie mozna zobaczyc ?dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 20.02.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 kospolja drzwi kupowałem w DDD na Hetmańskiej. Drzwi z Juventu. Narazie jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 20.02.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 poszukuje drzwi wejsciowych ,moze znacie jakies stolarnie lub sklepy gdzie mozna zobaczyc ? Na Hetmańskiej masz Gerdę i potem w stronę Turkusa masz Deltę (kolejny punkt, gdzie możesz kupić Deltę to Handlowa 7), bliżej Turkusa (w byłym budynku RODEXu) firmę JTT (czy coś podobnego). Pytanie, jakie drzwi wejściowe Cię interesują (antywłamaniowe, PCV, drewniane, stalowe, z przeszkleniami czy bez ) ? Ja polecam Delta Special, ale Gerda też jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts