zizi1978 25.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Bernadetka moj optymizm jest tak kruchy ze Twoj post przyprawił mnie o bol brzucha Boję się wszystkiego: że projekt bedzie lipny, ekipa do d.., pieniedzy nie starczy itd No cóż takie są własnie uroki budownia Ja też tak miałam na poczatku, ale potem minęło z wiatrem Witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jona 25.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kochani potrzebuję namiary na osoby wylewające posadzki - odwdzięczę się innymi kontaktami. Pozdrawiamjona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 26.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Boję się wszystkiego: że projekt bedzie lipny, ekipa do d.., pieniedzy nie starczy itd EEEE czyli norma hehehe Mi papierologia dodała trochę siwych włosów...a reszta....jak na razie sama przyjemność a kasa...jakby nie była to i tak będzie za mała Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 26.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Drodzy forumowicze! Jak sobie poradziliście z utwardzeniem drogi wew. do domu, jeżeli ktoś miał taki problem? Najlepszy chyba byłby żużel ale skąd go pozyskać? W elektrowni zbywają i nie chcą dać bądź odsprzedać. Czy ktoś ma jakiś dobry pomysł???? Liczę na was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 26.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 gruz betonowy jest dobry, może i lepszy od żużluna niekorzystny grunt ludzie dają geowłókninę żeby się grunt z wykonywaną podbudową nie mieszał (z własnego doświadczenia powiem, ze żużel po pewnym czasie "znika"), na to warstwa gruz betonowy (widziałem też duży kamień), zasypany piachem czy pospółką sobie podjazd pod garażem na glinie zrobiłem gruzem i piachem, od jesieni jest ok, gorzej na drodze gminnej, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 27.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Kochani potrzebuję namiary na osoby wylewające posadzki Pozdrawiam jona poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 28.03.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Moi mili, wybieram sie do Białegostoku pooglądać płytki wszelkiej maści. Polećcie, proszę, jakieś sklepy, cobyśmy nie błąkali sie bez celu. Chciałabym gres na cały dół, więc przede mną poważna decyzja. A jak pomyślę o dwóch łazienkach i kuchni, to trochę siwieję. Pozdrawiam. Rzadko tu piszę, bo jakoś w grupie podlaskiej same okolice Białegostoku ale ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 28.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 polecam Akcess na Radzymińskiej, mają ogromny wybór a jak się dużo u nich kupuje to trzeba prosić o rabat to udzielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 28.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Moi mili, wybieram sie do Białegostoku pooglądać płytki wszelkiej maści. Polećcie, proszę, jakieś sklepy, cobyśmy nie błąkali sie bez celu. Chciałabym gres na cały dół, więc przede mną poważna decyzja. A jak pomyślę o dwóch łazienkach i kuchni, to trochę siwieję. Pozdrawiam. Rzadko tu piszę, bo jakoś w grupie podlaskiej same okolice Białegostoku ale ja też, ja też Consus na Elewatroskiej. Największa hurtownia w regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 28.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dzieki za odzew. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jona 28.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dzięki Mikazuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 29.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Ludziska kochane dajcie namiary na sprawdzone ekipy od tynków wewnętrznych cementowo-wapiennych Z góry serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trocki 29.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 szukam do stanu surowego na maj moze macie kogos polecic. dzieki z gory za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łysy1719504770 31.03.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Szukam namiarów na sprawdzonych wykonawcow na stan surówy A odnośnie okien to znalazłem stronkę http://www.sprzedazokien.pl podobno same rzetelne firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 31.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 To i ja sie dolacze do pytajacych. Czy ktos z was ma CO z kotlem na paliwo stale i wielkim buforem (1000-1500L)? Prosze napiszcie gdzie w Bialymstoku pytac o podbitke z PCV, slyszalem o firmie w Grabowce, ale gdzie sie ona miesci? Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 02.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Prosze napiszcie gdzie w Bialymstoku pytac o podbitke z PCV, slyszalem o firmie w Grabowce, ale gdzie sie ona miesci? Dziekuje za pomoc. Kamir na Ciołkowskiego też chyba sprzedaje podbitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emagja 03.04.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam U nas już prawie koniec....uffffff, ale została jeszcze kuchnia. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czopuch 03.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dziekuje Mikazuu, obdzwonilem juz Bialystok i znalazlem taniej niz w Kamirze. Firma na Nowowarszawskiej. A jak wyglada sprawa z buforem, ma ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.04.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a co za firma i jakiej marki podbitkę sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 03.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czy ktos z was ma CO z kotlem na paliwo stale i wielkim buforem (1000-1500L)? U mnie jest takie rozwiązanie plus solary. A co cię interesuje w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts