BERNADETKA 20.04.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam Pomóżcie kochani znaleźć mi "płytę na podbitkę ". Taka specjalna "OSB" , maluje sia ją tak jak elewację.Gdzieś widziałam takie cudo na forum,ale nie mogę doszukać się Chodzi mi o prawidłową nazwę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darqx 21.04.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 witamposzukuję namiary na sprzedawcę desek tarasowych (modrzew syberyjski) w okolicy Białegostoku oczywiście w rozsądnych cenach. jak dotychczas udało mi się ustalić że modrzew na podlasiu kosztuje tyle co egzotyk na zachodzie Polski.będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 22.04.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Hej forumowicze!!!Czy ktoś z was kupował kominy systemowe na Wiewiórczej 111?? Cenowo wypadają bardzo korzystnie ale zastanawiam się nad jakością. Wiem, że nie jest to Schidel ale może napiszecie swoje opinie czy warto w nie zainwestować czy lepiej dołożyć i kupić coś innego??? PILNE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 22.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Hej forumowicze!!! Czy ktoś z was kupował kominy systemowe na Wiewiórczej 111?? Cenowo wypadają bardzo korzystnie ale zastanawiam się nad jakością. Wiem, że nie jest to Schidel ale może napiszecie swoje opinie czy warto w nie zainwestować czy lepiej dołożyć i kupić coś innego??? PILNE!!!! Witaj Na temat tych nie wypowiem się, ale osobiście polecam systemy w Kościukach tam gdzie sprzedają keramzyt, cenowo bardzo przyzwoicie. podaje namiary: Kościuki 44 tel. 085 717 11 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 22.04.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dodam że większość hurtowni białostockich u nich kupuje, wiec być może chodzi o te same kominy co piszesz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 22.04.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam i o zdrowie na wiosnę pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkp 22.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Kominy na Wiewiorczej sa bardzo dobre, sami wycinaja wełne, dlatego polecam. Kolega ma i ja je kupilem. Jeden ceramiczny drugi z nierdzewki. Warto.Osobiscie szukam ekipy do obłożenia domku klinkierem, moze kogos polecicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 22.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 mam kominy z wiewiórczej, w zeszłym roku kupione i postawione, osobiście postawione, nie narzekam, choć to mój pierwszy w życiu komin i nie bardzo mam z czym porównać, no może z leierem szwagra (ale go nie stawiałem) to wydaje się być taką samą jakością, jeżeli chodzi o dokładność nie jest to może NASA co o 0,5mm, czasem są małe odchyłki, ale nie na tyle żeby amator taki jak ja nie dał rady wymurować prostego komina, gdy kupowałem cena była najkorzystniejsza z tego co znalazłem, obsługa miła i bez zarzutu, transport (40km) mi też załatwili, bez problemu zamienili drzwiczki wyczystki ze std na nierdzewki, a w ogóle mój komin to, hmm, trzy w jednym, tzn w przekroju mam trzy pustaki: dymowy z wentylacją - wentylacyjny podwójny - dymowy z wentylacją, czyli dwa kanały dymowe fi 200 i cztery kanały wentylacyjne, wymiar zewn. 132x38cm bodajże, wysokość prawie 11m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARABUS 24.04.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 potrzebuję elektryka z uprawnieniami -przyłącze kablowe do odbioru i zalicznikowanie na czas budowy....skrzynka stoi już na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 24.04.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 potrzebuję elektryka z uprawnieniami -przyłącze kablowe do odbioru i zalicznikowanie na czas budowy....skrzynka stoi już na działce poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 26.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 witam a ja też potrzebuję solidnego elektryka do zrobienia instalacji w domu, z góry dzięki za sprawdzone namiarypozdr[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 27.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam.Kupię stemple 280-290 cm około 250 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 27.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Sprzedam dobry styropian elewacyjny FS-70 (około 8m3 - dwadzieścia kilka paczek) o grubości 20cm od ręki oraz kilka worków kleju do styropianu firmy Ceresit.Tyle zostało mi po dociepleniu ścian zewnętrznych.Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 27.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Sprzedam dobry styropian elewacyjny FS-70 (około 8m3 - dwadzieścia kilka paczek) o grubości 20cm od ręki oraz kilka worków kleju do styropianu firmy Ceresit. Tyle zostało mi po dociepleniu ścian zewnętrznych. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Poszukuję ekipy do ocieplenia budynku, solidnej i stosunkowo niedrogiej. Jak są godni polecenia to proszę o namiary. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 01.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Hej forumowicze! Zaczynam się rozglądać za oknami PCV i bramą garażową. Zastanawiam się nad oknami z Oknoplastu i nad ich nowym profilem Platinium. Wydaje mi się, że podchodzą do sprawy dość profesjonalnie. Czy ktoś zdecydował się na ich okna??? Napiszcie swoje opinie, ewentualnie jaką inną solidną firmę polecacie?? Jezierski oczywiście jest super ale nie wiem jak wypadną cenowo, obawiam się że kwota wyjdzie zaskakująco duża. Zobaczymy. Doradźcie coś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.05.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Hej forumowicze! Zaczynam się rozglądać za oknami PCV i bramą garażową. Zastanawiam się nad oknami z Oknoplastu i nad ich nowym profilem Platinium. Wydaje mi się, że podchodzą do sprawy dość profesjonalnie. Czy ktoś zdecydował się na ich okna??? Napiszcie swoje opinie, ewentualnie jaką inną solidną firmę polecacie?? Jezierski oczywiście jest super ale nie wiem jak wypadną cenowo, obawiam się że kwota wyjdzie zaskakująco duża. Zobaczymy. Doradźcie coś!!!!! odn. bramy to ja wybrałem ponoć "mercedesa" wśród bram czyli normstahl, model euro, segment, porównywałem jakość wykonania z innymi i rzeczywiście jest różnica, w tej chwili używam wiśniowskiego i z tych dwóch zdecydowanie normstahl, kupiłem w Zambrowie, bo znany białostocki przedstawiciel za cenę "wypasionej" euro w Zambrowie proponował mi słabszy model g60 (kupowałem jesienią, może teraz coś się zmieniło), a ze różnica żadna, problemu z odległością czy montażem nie ma, obie firmy mają pełną autoryzację to zdecydowałem się na Zambrów (żeby nie było kryptoreklamy dane autoryzowanych sprzedawców montażystów są na www normstahla), do normstahla przekonało mnie również to że nie każdy może sobie sprzedawać i montować ich wyroby, jedynie autoryzacja czyli można by podejrzewać że starają się trzymać jakość bardziej niż inni ps. na avatarku jeszcze przed montażem, to dodam ze brama jest biała w tradycyjnym przetłoczneiu kasetonowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 01.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 odn. bramy to ja wybrałem ponoć "mercedesa" wśród bram czyli normstahl, model euro, segment, porównywałem jakość wykonania z innymi i rzeczywiście jest różnica, w tej chwili używam wiśniowskiego i z tych dwóch zdecydowanie normstahl, kupiłem w Zambrowie, bo znany białostocki przedstawiciel za cenę "wypasionej" euro w Zambrowie proponował mi słabszy model g60, a ze różnica żadna, problemu z odległością czy montażem nie ma, obie firmy mają pełną autoryzację to zdecydowałem się na Zambrów (żeby nie było kryptoreklamy dane autoryzowanych sprzedawców montażystów są na www normstahla), do normstahla przekonało mnie również to że nie każdy może sobie sprzedawać i montować ich wyroby, jedynie autoryzacja czyli można by podejrzewać że starają się trzymać jakość bardziej niż inni Jeżeli mogę zapytać o cenę jaka wyszła i ewentualne wymiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.05.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 2250x2750, euro, kaseton, sprężyna skrętna z przodu na nadprożu, biała (a promocje niestety najczęściej na złoty dąb ), z automatem, z ryglami WK2, z dwoma przyciskami naściennymi, z wyposażeniem V4 (klamka zewnętrzna, zamek do awaryjnego wysprzęglania z zewnątrz i wewnątrz, z aktywnym systemem ryglującym), z wycyganionym dodatkowym pilotem uff, chyba wszystko... koszt 4600zł brutto, w cenie 7% VAT i montaż oczywiście (w zasadzie nie opłaca się własny montaż; różnica w VAT to prawie to samo co koszt montażu, a jednak co fachowiec składający to na codzień to nie najzdolniejszy nawet amator) namiary masz tu: http://www.normstahl.pl/pl/autoryzowane-punkty-serwisowe/podlaskie.html z tym, że Janrex znajduje się nie na Odrzańskiej a na Sienkiewicza 46 (róg sienkiewicza i ogrodowej) no i jak zawsze warto odwiedzic czy podzwonić po kilku ażeby poznać najlepszą cenę, obsługa wszędzie miła i kompetentna (i zawsze trafiałem w firmach sprzedających bramy na panie ), czasem warto wrócić do którejś z pytaniem czy zejdą z ceny poniżej konkurencji (takim sposobem dużo już na materiałach budowlanych, często też nieco blefując z tą ceną konkurencji, a o targowaniu ceny styropianu to niezła opowiastkę można by napisać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 02.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Hej forumowicze! Zaczynam się rozglądać za oknami PCV i bramą garażową. Zastanawiam się nad oknami z Oknoplastu i nad ich nowym profilem Platinium. Wydaje mi się, że podchodzą do sprawy dość profesjonalnie. Czy ktoś zdecydował się na ich okna??? Napiszcie swoje opinie, ewentualnie jaką inną solidną firmę polecacie?? Jezierski oczywiście jest super ale nie wiem jak wypadną cenowo, obawiam się że kwota wyjdzie zaskakująco duża. Zobaczymy. Doradźcie coś!!!!! Ja też rozważałam zakup okien platinium z oknoplastu. Niestety albo stety wygrała elitha thermo Jezierskiego. Różnica w wycenie nie była duża - (jaka konkretnie musiałabym zerknąc do wycen - jezeli jestes zainteresowany napisz na priv) tym bardziej że za podobną cenę u Jezierskiego dostałam pakiet 3szybowy o wspołczynniku 0,6 (szyby).Teraz cierpliwie czekam na okna, mają byc pod koniec maja:) Jeżeli chcesz wiedzieć jaka bedzie różnica zanieś wykaz okien do wyceny, to nic nie kosztuje. Jedyna firma ktora za wycene pobiera kaskę to MS Okna, czym niemile mnie zaskoczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helios 04.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Na stronach Waszej grupy pojawiają się posty f-my budowlanej (nic "mysza223"). Cz ktoś korzystał z usług tej firmy? Poszukuję wykonawcy do robót wykończeniowych domu pod Wyszkowem, ponieważ jestem z podlaskiego, znacznie lepiej czuję się w klimatach podlaskich niż mazowieckich Może ktoś mi podpowie jakiegoś sprawdzonego wykonawcę (docieplenia poddasza, strop drewniany, glazury, terakoty, itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts