Tomek 70 11.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam.Potrzebuję namiary na solidnego, godnego polecenia i w miarę niedrogiego projektanta do adaptacji gotowego projektu domu.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 12.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam serdecznie wszystkich Budowniczych! W zwiazku z tym, że nie mam mozliwośc i nie znam sie w ogóle na budowlance poszukuję kierownika budowy, który dopilnuje wszystkiego . Gdy zaczęłam szukac to okazało się, że stawki za taką usługę są bardzo zróżnicowane. Dlatego prosze Was o info na temat ile płacicie kierownikowi i za co on odpowiada. Dodam, że stawki jakie usyszałam wahaja sie w granicach 2000-4500 pln za miesiąc - średni czas postawienia domku to 3 miechy. Z góry dziekuje za informacje. Witaj Ja płaciłam 2 tyś. , nadzoruje główne etapy do SSZ, dodam że jako laik w budowlance brałam sprawdzone ekipy, które teoretycznie " nie spaprają swojej roboty". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 12.05.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam. Potrzebuję namiary na solidnego, godnego polecenia i w miarę niedrogiego projektanta do adaptacji gotowego projektu domu. Z góry dziękuję. poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MISZKA1 12.05.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam. Potrzebuję namiary na solidnego, godnego polecenia i w miarę niedrogiego projektanta do adaptacji gotowego projektu domu. Z góry dziękuję. poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 13.05.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 WitamKochani znajomy potrzebuje glazurnika i malarza do odremontowania niewielkiej kawalerki, pilna sprawa, za wszystkie namiary będę wdzięczna.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazena 15.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 witamczy korzystacie z usług firm ochrony mienia? jakie polecacie , jakie macie doświadczenia z nimi i jakie mają stawki abonamentowe?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 16.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 witam po długiej przerwie:) mając głęboko w pamięci wczesną wiosnę i błoto po kolana przed wejściem postanowiłem jednak zrobić podjazd. i tu moja prośba do Was o namiar na solidną ekipę do polbruku. I czy ktoś z Was miał do czynienia ze starobrukiem z WIPROBET-u. Oczywiście wdzięczny będę również za ceny usług (najlepiej za robotę od A do Z:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻANET1719501885 18.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam Poszukuję zbiorników na wodę o pojemności 1000 - 1200 l takie na paletach. Może wiecie gdzie można je kupić pozdrawiam zobacz w Fastach jak się jedzie na Mońki, ok. 500m dalej za kościołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyborg 18.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam serdecznieCzy ktoś współpracował z ekipą z Białej Podlaskiej z Aeroca firma Pana R.K.Jakie opinie o wykonastwie i solidności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 18.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 hmm, Biała Podlaska to chyba nie te rejony, nie ta grupa raczej... tylko nazwa taka myląca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 19.05.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A mi się wydaje jednak że te rejony. Białystok oddalony o jakieś 130 km. To tyle co suwałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiwonka 20.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Potrzebujemy ziemi do wyrównania działki - póki co ok 10 wywrotek (najlepiej jakiś żwir,piasek bo mamy teren gliniasty).Może któs ma na zbyciu lub sie orientuje gdzie można przejąc lub niedrogo kupić??? Sprawa pilna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grand77 20.05.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 witam wszystkich podlasian,zaczynam inwestycje,i poszukuje wykonawcow stanu zerowego(chyba tak to sie nazywa),czyli lawy,piwnice,strop nad piwnica(dom z bala).czy ktos zbardziej doswiadczonych forumowiczow moze polecic jakas solidna ekipe.z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.05.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 smutna i monotonna ta nasza podlaska się zrobiła prawie jak strona ogłoszeń we współczesnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 20.05.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 bo wszyscy w ogródkach się grzebią, żeby widok przy grillowaniu był ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.05.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 echhh... w ogródkach... pozazdrościć... u mnie to może w przyszłym sezonie... narazie to sie grzebię w elektryce i hydraulice ale... pierwszy grill (no może bardziej ognisko ) "budowlany" mimo to w długi weekend już odbyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 21.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nie przejmuj się ja też nadal na grillu budowlanym jadę. Kupiłem kiedyś w Makro za 9,50 - rok już działa. Faktycznie w ogródkach się grzebie i ja łaśnie miejsce do grillowania przygotowuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 21.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 to jak? doradzi mi ktoś w kwestii podjazdu? jakieś dobre ceny na materiał, na ekipę, na co zwrócić uwagę, żeby nie płakać? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 22.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 shrekus, w temacie podjazdu to nic nowego pewnie nie powiem, ale skoro pytasz to radzę podbudowa wazna sprawa - u mnie jest tradycyjna, czyli piasek+cement, bo kliniec wychodzi kosztownie przy moim metrażu, ale podbudowa na tyle mocna że większe samochody moga wjeżdżać kostka też ważna - ja mam z RakBudu, 8 cm grubości, starobruk; rok temu płaciłam ok 38zł/mkw; podobno maja nowe formy i tę jakość rzeczywiście widać ekipa - trzeci ważny element; moja się sprawdziła jakościowo i cenowo, moge ci ich polecić (jak odkopię nr telefonu) jeżeli zgrasz te 3 elementy to na pewno nie będziesz płakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 22.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 a jakiej grubości (głębokości) masz podbudowę i w jakich proporcjach cementu do piachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts