Rachela 24.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzień dobry (deszczowy) ja ponownie w celu orientacyjnym, wiecie może ile teraz kosztuje robocizna u płytkarzy? Z moich obserwacji wynika że 40zł za metr. Jak to się ma do Waszych doświadczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 24.06.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Hej! Napiszcie ile płacicie za punkt dla elektryka za samą robociznę w Białym??? Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 24.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Hej! Napiszcie ile płacicie za punkt dla elektryka za samą robociznę w Białym??? Dzięki!! Najpierw z elektrykiem określ pojęcie punkt. A ile ?? A to pewnie zależy od domu (w sensie technologii wykonania). Myslę że poniżej 35-30 to trudno by znaleźć. Przy czym jeżeli są 4 gniazda w jednej ramce to się liczy jako punkt. Aha obsadzanie puszek elektrycznych nie jest robotą elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 24.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ten facet wykonywal nam stan surowy, innego wykonawcy bym nie polecal Cześć "sąsiad" a nasza praca ci się nie podoba ? Zajrzyj w "MOJE PRACE" i na żywo też widzisz.Służę radą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 25.06.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Bernadetka i Tola dzieki wielkie za namiary na elektrykow, rozmawialem juz z oboma panami i na pewno ktorys z nich wykona u mnie instalacje. Mam jednak kolejna prosbe, czy ktos wykonywal ostatnio instalacje wod i c.o.? Jakie systemy preferujecie i dlaczego? Wiem jakie sa plusy systemu otwartego (dziala jak nie ma pradu, bezpieczniejszy gdy piec na paliwo stale itd.) A jakie sa plusy systemu zamknietego? Poza tym co jest lepsze do zastosowania przy systemie otwartym plastik, miedz...? Czy jest cos jeszcze co mozna brac pod uwage? Prosze o subiektywne odczucia uzytkownikow, gdyz obiektywne opinie ekspertow juz czytalem No i na koniec pytanie czy macie sprwadzonych wykonawcow? Bylbym wdzieczny za namiary. p.s. Deha, namiary na wykonawce stanu surowego przeslalem Ci na priva. Odpowiedz na twoje pytanie brzmi tak. Ten facet wykonywal nam stan surowy, innego wykonawcy bym nie polecal Dzięki, rozumiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiMW 25.06.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej! Napiszcie ile płacicie za punkt dla elektryka za samą robociznę w Białym??? Dzięki!! Najpierw z elektrykiem określ pojęcie punkt. A ile ?? A to pewnie zależy od domu (w sensie technologii wykonania). Myslę że poniżej 35-30 to trudno by znaleźć. Przy czym jeżeli są 4 gniazda w jednej ramce to się liczy jako punkt. Aha obsadzanie puszek elektrycznych nie jest robotą elektryka. CoolaTT, ale tyle co podajesz to krzyczą za robociznę z materiałem. Jednakże masz rację wszystko to kwestia dogadania się i cena za punkt zawsze zależy od konkretnej sytuacji. To tylko kwestia orientacyjna te 30-45 zł/ punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 26.06.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Hej ludzie potrzebuję super dobrego gościa do ułożenia klinkieru na jednej ścianie domu. Swojego pogoniłam bo okazał się porażką.Jak macie to podajcie namiary proszę!!!! Pilne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unabarti 26.06.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mogę polecić mysza223, który wypowiadał się kilka postów wyżej. Właśnie kończy robić mi elewację z cegły ręcznie formowanej. Wykonanie super. Dom do obejrzenia w Starosielcach. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiMW 26.06.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mogę polecić mysza223, który wypowiadał się kilka postów wyżej. Właśnie kończy robić mi elewację z cegły ręcznie formowanej. Wykonanie super. Dom do obejrzenia w Starosielcach. Polecam. Widzę sąsiedzie, że się na forum muratora pojawiłeś. Witamy, witamy p.s. no faktycznie, na Twoim domu klinkieru nie brakuje. A robota też pożądnie wygląda, chociaż cegła strasznie krzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 26.06.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradowski 26.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mogę polecić mysza223, który wypowiadał się kilka postów wyżej. Właśnie kończy robić mi elewację z cegły ręcznie formowanej. Wykonanie super. Dom do obejrzenia w Starosielcach. Polecam. a to ciekawe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradowski 26.06.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 gdzie kupic na Podlasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shrekus 26.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 gdzie kupic na Podlasiu? tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unabarti 29.06.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 p.s. no faktycznie, na Twoim domu klinkieru nie brakuje. A robota też pożądnie wygląda, chociaż cegła strasznie krzywa Czołem sąsiedzie! Krzywa, bo to tania cegła była. Wziąłem tego kilka palet. A mysza223 to w pocie czoła poskładał do kupy. Co, uważam, wyszło mu rewelacyjnie. Gradowski pytał gdzie kupic na Podlasiu? Cegły elewacyjne ręcznie formowane można kupić w każdej hurtowni budowlanej. Są wystawki po kilka - kilkanaście sztuk. Najczęściej z CRH. Ja kupowałem tutaj: http://nelissen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 29.06.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 W moim odczuciu ktoś na tym forum propagandę uprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 30.06.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 w moim też.. dajcie se na luz chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 30.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 W moim odczuciu ktoś na tym forum propagandę uprawia. Chciałem to samo napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unabarti 30.06.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Z tą propagandą to pewnie do mnie. Zwrócę jednak uwagę że KRYSIAX prosiła o namiary na " super dobrego gościa do ułożenia klinkieru". I napisałem kto się na tym zna. Jestem zadowolony z wykonawcy. Mam prawo go pochwalić i z tego prawa korzystam. Tym bardziej że ktoś szuka dobrego fachowca. Wychodzę ponadto z założenia że chwalić należy publicznie, a ochrzaniać w cztery oczy. Ponieważ prośba o namiary, zbiegła się u mnie z zakończeniem pewnego etapu budowy, dałem wyraz mojej radości chwaląc wykonawcę. Tyle. Jako początkujący forumowicz nie chcę nikogo drażnić, ani z nikim zadzierać. Pozdrawiam zatem wszystkich budujących w podlaskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.07.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Najpierw zwałka dla nowego a teraz cisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 03.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Najpierw zwałka dla nowego a teraz cisza ? A co tu komentować? Propaganda i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts