edde 03.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 a do ciszy na podlaskiej to się niestety idzie przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 03.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zapraszam do podzielenia się informacjami o wykonawcach w dziale "wykonawca doskonały ...... i mniej" w temacie "Wykonawcy Podlasia" Pozdrawiam wszystkich - tych co mieszkają, wykańczają, budują się lub będą się budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiMW 03.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dobra, a teraz trochę z innej beczki. Czy ktoś może ma namiary na firmę wykonującą schody stalowe? Muszę wstawić schody do piwnicy i z pewnych względów nie zmieszcze schodów betonowych.Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 04.07.2009 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dobra, a teraz trochę z innej beczki. Czy ktoś może ma namiary na firmę wykonującą schody stalowe? Muszę wstawić schody do piwnicy i z pewnych względów nie zmieszcze schodów betonowych. Z góry dziękuję za odpowiedź. poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiMW 04.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzięki lookazzz. Na pewno skontaktuję się z tym panem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewch 09.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ma ktoś namiary na firmę instalującą szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 09.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 witam szukam ekipy do zrobienia elewacji styropian 12cm i tynk moze ktos namiary podrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŻANET1719501885 09.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Wszystkich - dawno tu nie zaglądałam, potrzebuję od Was namiary na niedrogiego geodetę, kogos kto szybko i niedrogo wykona wykop pod fundamenty, na tani żwir z transportem.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kospol 10.07.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam Wszystkich - dawno tu nie zaglądałam, potrzebuję od Was namiary na niedrogiego geodetę, kogos kto szybko i niedrogo wykona wykop pod fundamenty, na tani żwir z transportem. pozdrawiam. ZALEZY GDZIE SIE BUDUJECIE ? POSZLO NA PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neq 14.07.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Czy ktoś z szanownych forumowiczów ocieplał poddasze użytkowe? Jestem ciekaw jak kreują się ceny za m2. U siebie planuję dać wełnę 20 cm i podwójne płyty gk. Uprzejmie prosiłbym o podanie cen. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek 70 14.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Czy ktoś z szanownych forumowiczów ocieplał poddasze użytkowe? Jestem ciekaw jak kreują się ceny za m2. U siebie planuję dać wełnę 20 cm i podwójne płyty gk. Uprzejmie prosiłbym o podanie cen. Pozdrawiam Wełna, profile oraz dwie płyty gk około 30 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neq 16.07.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dziękuję za odpowiedź. Jestem już po pierwszej rozmowie z majstrem od poddaszy. Jego propozycja to 80 zł m2, cena ta zawiera robocizne + materiały (stelaż metalowy, wełna 20 cm, sznurowanie, foliowanie, 2x płyta GK, szpachlowanie i pierwsze malowanie). Co sądzicie o tej cenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 16.07.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Hej forumowicze podajcie namiary na wasze ekipy od wykończenia pod warunkiem że są bardzo dobrzy bo ja jestem niestety wymagająca. Poszukuję ludzi od wszystkiego po kolei a nie chcę brać kogoś niesprawdzonego. Liczę na was!!! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość czypior 16.07.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dobra, a teraz trochę z innej beczki. Czy ktoś może ma namiary na firmę wykonującą schody stalowe? Muszę wstawić schody do piwnicy i z pewnych względów nie zmieszcze schodów betonowych. Z góry dziękuję za odpowiedź. poszło na pw i ja proszę na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbi 21.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam Mam pytanie czy ktoś kupował Okna Jezierskiego w mikado, jaki dostał rabat i jak oceniacie montaż. My mamy 13 okien dostaliśmy rabat 25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARABUS 22.07.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 16 okien ,oknoplast kraków rabat36% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 22.07.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 11 okien Oknoplast Kraków 36% rabatu, obsługa przemiła i kompetentna, montaż rewelacja, ogólnie jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.07.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam Mam pytanie czy ktoś kupował Okna Jezierskiego w mikado, jaki dostał rabat i jak oceniacie montaż. My mamy 13 okien dostaliśmy rabat 25% Ja kupowałam:) Niestety w tej chwili nie potrafię powiedzieć ile dostałam dokładnie rabatu.Też miałam wstawianych 13 okien (potrójna szyba). Do montażu nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Obsługa miła, rzeczowa i kompetentna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 23.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Co Wy wszyscy z tymi rabatami na okna ? Przecież to totalna ściema jak każdy dostaje rabat Ważne jaka jest cena końcowa oraz jak sprawują się okna po ładnych kilku latach, zresztą była o tym mowa parę postów wcześniej, tak więc nie będę się powtarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 26.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 A tu jak zwykle cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts