empi 06.02.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Melduję, że podlaski Powiatowy Inspektorat Nadzoru Budowlanego olewa robotę (czytaj nie ma się czego bać) Złożyłem wniosek o pozwolenie na częściowe użytkowanie co się wiąże z obligatoryjną wizytą inspektora PINB na placu budowy i wizyta się odbyła (na papierze) Jak odbierałem decyzję to pani mnie pytała gdzie jest ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.02.2004 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 empi ..czyli nie taki diabeł straszny U mnie budowa się budzi razem z wiosną. Aktualnie poszukuję styropianu na posadzki na gruncie. Może dacie cynk gdzie jest tanio... chociaż teraz ceny styropianu zmieniają się z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 06.02.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Spróbuj w FADOM-ie u producenta zawsze możesz się potargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 06.02.2004 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 empi.. możesz coś więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 06.02.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Posadzki solidnie wylewa firma z Sokółki. U mnie 210m2 w jeden dzień szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 06.02.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Posadzki solidnie wylewa firma z Sokółki. U mnie 210m2 w jeden dzień szybko i sprawnie. Rzeczywiście solidnie i szybko pracują, ale w sezonie trudno się z nimi umówić, mają dużo zleceń. Najlepiej rezerwować termin już teraz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 09.02.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 emems O styropianie masz na priv. a ta firma z Sokółki nie robiła u mnie właśnie dlatego, że nie mieli wolnego terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.02.2004 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Dzięki empi No i następny tydzień się zaczął. Wczoraj wychodziłam nad rozlewiska Narwi (odemnie to 5 min) i widziałam pierwsze migrujące ptaki JUŻ WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 09.02.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Dzięki empi No i następny tydzień się zaczął. Wczoraj wychodziłam nad rozlewiska Narwi (odemnie to 5 min) i widziałam pierwsze migrujące ptaki JUŻ WIOSNA Ja słyszałem przelatujące ptaki w poprzednim tygodniu. A na budowie u mnie też wiosna. W sobotę kupiłem elementy do zabudowy poddasza, dzisiaj ekipa zaczyna ocieplać poddasze, a może w tym tygodniu zacznę budowę kominka. Oj jakby się chciało zrobić jak najwięcej, a tu powrót zimy się szykuje. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.02.2004 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 U mnie już sypie a było tak ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Jak tu cicho i pusto......podlasie chyba odsnieża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 10.02.2004 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Podlasie zachwyca się pieknem słonka i połyskującego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 tak się zachwyca, że na stronę wcale nie zagląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 HALO PODLASIANIEArtur, Deha, Szdom, Magero, Pete, Mycha, Medyk, ArtMedia ferie się skończyły!!!! Wracać na stronę, natychmiast!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 16.02.2004 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Niejako, że mnie niewymieniono w szeregach Podlasian ale sie stawiam na wezwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Madzia Ciebie skarbeczku nie wzywam, bo Ty mnie mobilizujesz do mobilizowania reszty,a więc pełna mobilizacja jest możliwa tylko wtedy, gdy jestem zmobilizowana dzieki Twojej mobilizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 17.02.2004 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Dzieńdoberek To jak tam Podlasianie? Kto jedzie na zlot do Warszawy? Meldować! szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 gadać do Podlasian, to jak do obrazu A może się mylę......... Tola jedzie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.02.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Jestem, jestem. I czekam, aż w końcu przyjdzie wiosna, bo już mam powoli dosyć tej zimy. Poza tym ptaszki na działce w końcu wyczaiły wiszące jedzonko i tak się rozpędziły w tym jedzeniu, że boję się że mi kulek z jedzonkiem zabraknie A tak w ogóle to jestem a etapie wybierania okien i już mam taki mętlik w głowie, że wiem że nic nie wiem. pozdrawiam Karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 17.02.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Muszę powiedzieć, że dzisiaj po raz pierwszy rozpaliliśmy we własnym domu kominek. Nie jest jeszcze ukończony, ale to pierwsze domowe , żywe ognisko. Po pracy jedziemy to uczcić.Pozdrawiam wszystkich , szczególnie budujących Podlasian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts