KRYSIAX 16.09.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Hej forumowicze!Jeżeli ktoś z was robił niedawno ogrodzenie ze słupkami z klinkieru oraz układał polbruk to napiszcie jaki ceny się kształtują.Chodzi mi zwłaszcza o pobruk. Czy polbruk z Hryniewicz wraz z robocizną nadal "króluje"???Może ktoś zna ich obecne stawki? Liczę na was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 16.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a i jeszcze jedno ogrodzenie z przęsłami kutymi wraz z bramą itp. Możecie polecić kogoś dobrego i niedrogiego?nie mam pojęcia po ile to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 17.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nie wierzę że nikt nie robił w tym roku polbruku lub ogrodzenia. Ludzie odezwijcie się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 17.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 odzywam się! a co... ale co z tego do ogrodzenia i polbruku daleko mi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 18.09.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 KRYSIAX . Ogrodzenie kute tj przęsła rozpocynają się od 200 zł za metr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 18.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 KRYSIAX . Ogrodzenie kute tj przęsła rozpocynają się od 200 zł za metr . Ja za zwykłe barierki z płaskowników 20x6 zapłacę około 250 zł/m2. KRYSIAX => Wszystko zależy z czego (wzór, materiał, czy chcesz cynkować, wysokość, waga) chcesz robić. Od tego zależy cena. Z mojego rozpoznania tematu wynika, że im mniejszy zakład to niższa cena i krótszy termin wykonania, ale do końca nie jestem w stanie przewidzieć jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 21.09.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 KRYSIAX, namiar wysłany na priva. Fachowiec sprawdzony i warty polecenia. O ceny musisz spytać sam, bo tak jak pisze eldorado, to bardzo indywidualna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 23.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dwa lata temu za m2 ułożenia polbruku płaciłem 23 zł. Polbruk kupowałem w Hryniewiczach i za bardzo z niego nie jestem zadowolony. Powodem mojego niezadowolenia są białe wykwity, króre miały zniknąć w niedługim czasie i do tej pory nie zniknęły. Superbruk twierdzi, że wykwity nie podlegają reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 25.09.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Macie może namiar na dobrego stolarza, który zrobi meble z własnego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.09.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 a tu jak zwykle cisza - nikt się nie budujeNowe fotki ziomkowie do oglądania - album "Robota w Łodzi"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 panie i panowie, wiecie może gdzie w białym lub okolicy nabyć można wieszaki ES 60/225 lub ew. 175? wszędzie gdzie pytam robią tak: niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 27.09.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nie możesz zamontować na obrotowym? I szybko i niewiele drożej, a kupując drut 25tcm lub maks. 50 masz spokój. Chyba, że do docieplenia na skosach to wtedy rozumiem . No jeszcze czasem ludzie tak ściany potrafią stawiać, ale tego już nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 28.09.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 obniżam sufit, pod betonowym stropem, nie bardzo podoba mi się mocowanie wygiętego pręta do stropu, poza tym nie bardzo "ufam" tym wieszakom, wolałbym ES-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 28.09.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Zapewniam Cię, że nie ma czego się obawiać. Poza tym montaż na obrotowym to sama przyjemność przy walce z pchełkami przy ES-ie. Jeśli obawiasz się "trzymania" to daj gęściej wieszaki. I tak wtedy zrobisz to szybciej niż montująć na tych perforowanych blachach, a wypoziomowanie sufitu będzie o wiele prostsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 28.09.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Możecie mi powiedzieć czy cena 80zł/m za sufity podiweszane to dobra cena? bo w ogóle sie na tym nie znam, a mój fachowiec własnie tyle zażyczył sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 28.09.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Możecie mi powiedzieć czy cena 80zł/m za sufity podiweszane to dobra cena? bo w ogóle sie na tym nie znam, a mój fachowiec własnie tyle zażyczył sobie Jesli są to sufity na ruszcie krzyżowym lub dekoracyjne z kasetonami lub wnękami to ok. Jeśli proste to chyba drogo. Z materiałem, z poszpachlowaniem i malowaniem, jest wysoko, są to klatki schodowe? Mnóstwo pytań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 28.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 bez materiałów z poszpachlowaniem i malowaniem proste z halogenami normalna wysokośc pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arti73 28.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam forumowiczów ,mam pytanie czy ktoś buduje dom ORION I na podlasiu.I jeszcze jedno czy w Białymstoku lub okolicach ktoś zna godnego polecenia architekta solidnego,doświadczonego no i w przystępnej cenie.Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARABUS 28.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 małe pytanko do użytkowników kotłów na eko-groszek.stoję przed wyborem kotła .mój wybór padł na firmę Kostrzewa ,a konkretnie na pellets fuzzy logic 15kw.jak sądzicie czy jest to dobry wybór i czy cena 11 tyś to nie za dużo za taki kocioł.może jest jakaś alternatywa...moę tańsza lecz nie koniecznie gorsza ...za odpowiedzi z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 28.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dobre pyatnie, sam się nad tym kiedyś zastanawiałem, i do niczego nie doszedłem niestety ta kostrzewa ma fajne bajery, sterowanie itp, to, o ile działa w praktyce poprawnie, b. mi się podoba, lecz nie znam osobiście nikogo kto by użytkował taki piec, a szkoda, mimo że Giżycko nie zagranica to chyba cena zaporowa jak na większość potencjalnych użytkowników z zasłyszanych na forum mankamentów to: kiepski serwis fabryczny i jakość wykonania nie do końca adekwatna do ceny rozglądałem się też za często na forum chwalonym lingiem duo, tyle że to zwykły prosty sprzęt, w zasadzie do ręcznego ustawienia sterownika, co mnie trochę przeraża, to eksperymentowanie, stres po zmianie opału itp i na dzień dzisiejszy sam nie wiem co bym kupił, no ale ten akurat zakup przełozył mi się prawdopodobnie na przyszły rok, jak coś się dowiesz lub zdecydujesz mozesz dać sygnał-znak na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts