eldorado 20.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 słuchajcie, pilna sprawa: jutro muszę kupić płytki parapetowe ceramiczne w kolorze grafit, możecie poleci jakiegoś sprzedawcę? Sprawdź w Kleosinie, nie pamiętam ulicy, niedaleko osiedla bloków, mieli duży wybór w maju, jak u nich kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 20.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ceramikę masz na myśli? http://www.ceramikabial.pl/ planuję ich też odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 21.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 słuchajcie, pilna sprawa: jutro muszę kupić płytki parapetowe ceramiczne w kolorze grafit, możecie poleci jakiegoś sprzedawcę? Płytki parapetowe w grafitowym kolorze kupowałam w Kamirze na Elewatroskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 21.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ha, i ja już też tzn. na serwisowej:wink: pojeździłem trochę i zbyt wielkiego wyboru raczej nie ma, np. mirpol czy wspomniana wyżej ceramika mają po jednym rodzaju niezbyt ciekawych płytek, w leroymerlin w sumie też są w nienajgorszej cenie tyle że płytki cerradu, te plaskie i praktycznie bez kampinosa, cienkie 1,2cm, mój rozmiar bodajże po 4.7 (te same w consusie po 5zł), a wiec wybór padł na płytki przysucha, fala typu "S" (z kampinosem u dołu i wywinięciem przy oknie), grube (coś ok 2-2,5 cm), po 4,36zł (a niedaleko w consusie takie same po 5 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 22.11.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam budujących z Podlasia, jakoś tak się zawsze składało że zawodowo miałem bliżej do Warszawy niż do Białegostoku ale to już historia z hydrauliką skończyłem na dobre ale coś tam jeszcze pamiętam i do tego bardzo często jestem w Białymstoku jeśli ktoś chciałby konsultacji zawodowych na budowie to możecie na mnie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.11.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wreszcie kolejny etap za soba.Strop jest juz zalany huraa Majster kase dostal i poszedl w bal ( choroba zawodawa na budowie) Wiezba lezy ( majster tez pewnie gdzies lezy) i czeka na wykonawce . Moze wasz brat,woj,stryjek ,tata lub inny znajomy wykonuje takie roboty . Dach jest bardzo prosty ,dwuspadowy . Gdzie ten dach do zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 22.11.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 polecicie kogoś od poddaszy? robie rekonesans wykonawców i cenowo i fachowo jak coś to prosze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 22.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wreszcie kolejny etap za soba.Strop jest juz zalany huraa Majster kase dostal i poszedl w bal ( choroba zawodawa na budowie) Wiezba lezy ( majster tez pewnie gdzies lezy) i czeka na wykonawce . Moze wasz brat,woj,stryjek ,tata lub inny znajomy wykonuje takie roboty . Dach jest bardzo prosty ,dwuspadowy . Gdzie ten dach do zrobienia? Balystok na Hetmanskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 22.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam budujących z Podlasia, jakoś tak się zawsze składało że zawodowo miałem bliżej do Warszawy niż do Białegostoku ale to już historia z hydrauliką skończyłem na dobre ale coś tam jeszcze pamiętam i do tego bardzo często jestem w Białymstoku jeśli ktoś chciałby konsultacji zawodowych na budowie to możecie na mnie liczyć\ interesowac mnie bedzie podlaczenie kominka z plaszczem wodnym do podlogowki czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 22.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Pozdrawiam wszystkich budujących na podlasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marza 23.11.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej Forumowicze Potrzebuję namiaru na sprawdzone biuro projektowe w celu wykonania projektu indywidualnego. Właśnie otrzymałam badania gruntowe, które trochę skomplikowały sprawę Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło - lepiej wiedzieć na czym się stoi Proszę o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 25.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Poszło na PW. Powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 26.11.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookazzz 26.11.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 witam ostatnio powoli przybieram się do samodzielnego zrobienia schodów tzn ułożenia drewnianych stopni na betonowych schodach może ktoś ma namiary na jakiego taniego stolarza u którego można zamówić deski na stopnie ucięte na wymiar do własnej obróbki i może ktoś się orientuje ile biorą za coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 26.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 mój wybór padł na Bratex hestia prelaqnova mat grafit, solidna blacha solidnej szwedzkiej firmy SSAB, rzecz jasna nie jest najtańsza, ale jakość niestety ma swoją cenę, kupowałem ją w firmnie Noczka w Sękocinie pod Warszawą, bo niestety lokalny sprzedawca spod Białegostoku jakoś mało zainteresowany chyba był transakcją, cenę miał wyższą niż Noczka z transportem, termin znacznie dłuższy, i jakoś zupełny brak zaangażowania Mialem dzis przyjemnosc zaszycic swa osoba firme w Lyskach. Bylem zalamany zaangazowaniem pani i pana ktorego tam zastalem.Poprosilem o pokazanie interesujacego mnie modelu .Pan stwierdzil ,ze ma za malo miejsca na ekspozycje i mi moze pokazac tylko male blaszki (probniki) na ktorych i tak nic nie widac.Powiedzial ,ze jest to za droga blacha i jest zbyt malo osob zamawiajacych ten rodzaj blachy ,bla ,bla,bla i tak dalej.Odechcialo mi sie dalszej dyskudji z panem i pania i podziekowalem.Szybko wsadzilem swoje cztery litery i po 2,5 godziny jazdy bylem juz za Warszawka w Sekocinie starym.Przedstawicielstwo nie powalilo mnie na kolana .Taka mala budka ,ale sprzedawcy mieli pojecie o swojej robocie.Zamowilem u nich dach rynny i inne duperele. Dzien uwazam za udanu . Udalo zarobic sie ponad 5000 (piec tysiecy zlotych).Ladna dniowka . Warto wziasc sprawy w swoje rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 26.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dokładnie to o czym pisałem im w łyskach chyba nie zależy na sprzedaży, a na pewno jeżeli chodzi o ssab i bratex, ale, ich strata, swoja droga jeżeli nie chcą to chyba powinni zrezygnować z autoryzacji czy firmowej sprzedaży bratexu, chyba ze swoja współpracę z bratexem traktują jako formę reklamy na ich stronie jako lokalny dystrybutor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 26.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Wracajac z Wawy,przejezdzalem przez Zambrow,widzialem tam tez reklame regionalnego sprzedawcy blachodachowki firmy Bratex .Chyba nie jest to zaden oficjalny dystrybutor ich produktow. Jaka kladles membrane pod blache? Jakie rynny brales do swojego dachu? edde masz u mnie ogromnego browarka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 26.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ha browarek dobra rzecz, właśnie z lodówki malutkiego heinekena wyjąłem membranę mam tyvek pro z taśmą, kupiłem na folnet.pl bo najtaniej było rynny natomiast kupiłem galeco stal w next na hurtowej, odcieniem pokrywają sie praktycznie z grafitem dachu, no i do kompleyu to chłopaki kładą podbitkę grafitowa plastivan z panel stylu czy panelmaxu (zawsze mi się mylą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek 70 26.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Napiszcie proszę, ile obecnie trzeba zapłacić za ułożenie dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 26.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 sorry, ja niestety nie wiem bo nie dość że mam blachodachówkę to jeszcze dość dawno robiona bo rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts