edde 30.01.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ja ze swoim elektrykiem umawiałem się na robotę, całość a nie pktprzyjechał, pokazałem i powiedziałem co ma być, uściśliliśmy, wycenił, zaakceptowałem, potem z racji że mu trochę pomogłem ostatecznie zszedł z ceny 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 31.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To ja poprosze namiary elektryka.Dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 31.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 niestety, z racji odległości i pracy zawodowej (w ZE ) chłopak nie robi w Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 31.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 To ja poprosze namiary elektryka. Dzieki . Prawie każdy z ZE dorabia sobie na takich pracach, a ludzie pracujący w pogotowiu energetycznym to już na pewno robią instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 31.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Pilnie szukam fachowca od fundamentów. Mój nie jest wstanie się ze mną od miesiąca spotkać, chociaż mieszka o rzut kamieniem. Obawiam się, że jeśli będzie tak budował jak rozmawia teraz ze mną to z ziemi nie wyjdę . Pora na zakupy gazobetonu, stali itd. Tu też prosiłbym o namiary na dobre punkty. Mogę polecić okazje na bezdrenażowe POŚ i dobrego architekta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 31.01.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No i pomału zaczynają sie problemy dlatego wole sam to robić . Powodzenia w szukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 31.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No i pomału zaczynają sie problemy dlatego wole sam to robić . Powodzenia w szukaniu. Problemy sa cały czas . Jak nie ZE to gmina, jak nie starostwo to tęga zima itd. Papiery mam juz właściwie wszystkie i odnoszę wrażenie, że i 50% problemów za mną. Obym się nie mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 31.01.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Papiery i pozwolenia to dopiero początek . Schody zaczynają się od chwili wbicia przysłowiowej łopaty .Jestem w tej komfortowej sytuacji że mi się nie śpieszy , fundamenty będe robił sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 01.02.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam nowych forumowiczów Jeśli ktoś chce dobrego elektryka i hydraulika to mogę polecić mojego z czystym sumieniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 01.02.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam nowych forumowiczów Jeśli ktoś chce dobrego elektryka i hydraulika to mogę polecić mojego z czystym sumieniem. Pozdrawiam JA JA JA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 01.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja też bym prosił o namiary, zapisze w notesie i będzie na potem jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 01.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 fundamenty będe robił sam Nie wiem, jak chcesz to zrobić samemu, jeśli tradycyjny fundament wylewasz. U mnie robiło 4 chłopa: szalunki, kręcenie zbrojenia, wylewanie betonu za pomocą pompy, ściany fundamentowe plus ocieplenie i wieniec i chudziak. W sumie kupę roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 01.02.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zbrojenie skręcić żaden problem . Szalunki beton z gruchy , bloczki wymurować "pomazać" przykleić styrodur . I założyć kanalize . Od kwietnia do września powinienem się wyrobić . Oczywiście będę miał pomoc .Humus już zdjęty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 01.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Mówiąc "sam" bierze się dwóch pomocników i się robi ,jak ma się pojęcie (nie święci garki lepią) dla chcącego nic trudnego, a za oszczędzoną kase można sobie fundnąć pare dni nad morzem ,by plecy odpoczeły po bloczkach lub dołożyć i wziążć kompetentnego KierBudowy który podpowie co j jak przy robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 FOXTER co z tym avatarem? na darmo się produkowałem?? z kodów fotosika skopiuj do profilu forum "bezpośredni link do zdjęcia (500px)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 01.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Prubowałem marnie mi to idzie do profilu ok ale w którą kratke ja wsadzałem w tą na dole(Odnośnik do zewnętrznego Emblematu: Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać.) i ciągle mi wyskakuje -Podany adres emblematu nie jest prawidłowy- i tak w kółko gdzieś robie błąd tylko nie wiem gdzie Może trzeba przed linkiem coś dopisać albo za nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 01.02.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Zbrojenie skręcić żaden problem . Szalunki beton z gruchy , bloczki wymurować "pomazać" przykleić styrodur . I założyć kanalize . Od kwietnia do września powinienem się wyrobić . Oczywiście będę miał pomoc . Humus już zdjęty . U mnie to trwało 3 tygodnie Ale jak Ci się nie śpieszy to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.02.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Prubowałem marnie mi to idzie do profilu ok ale w którą kratke ja wsadzałem w tą na dole(Odnośnik do zewnętrznego Emblematu: Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać.) i ciągle mi wyskakuje -Podany adres emblematu nie jest prawidłowy- i tak w kółko gdzieś robie błąd tylko nie wiem gdzie Może trzeba przed linkiem coś dopisać albo za nim? podaj linka do fotki, sprawdzimy go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 01.02.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 poszło na PW. A tu można zaczerpnąć troszke wiedzy obrazkowej jak sie buduje Kto policzy ilu ich tam buduje? Albo to macie kominek? albo macie w planach? a czym będziecie rąbać pieńki? wersja bezobsługowa dla wymagających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.02.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 <-- o to chodzi? w edycji profilu na dole masz "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu:" tu wklej to: http://img716.imageshack.us/img716/6382/f8edbc4ab127e51a.jpg i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts