FOXSTER 15.02.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam to samo piszą tu :http://www.muratordom.pl/instalacje/instalacje-wodne/pozwolenie-na-studnie-glebinowa,7222_2985.htm chyba niech ktoś kto ma takie rozwiązanie(podłączenie do wodociągu i własna POŚ) da podpowiedz. Bardzo ciekawe rozwiązania drenażu rozsączającego IN-DRAIN (długość 5-6 m) opracowała szwedzka firma http://www.ekodren.pl/natomiast widziałem kolega ma zrobione u siebie: woda z sieci ,a oczyszczalnie w ogródku, no ale jeszcze nie mają kanalizacji u nich(Grabówka). Ciekawe jak zrobią kanalizację to jest mus się podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 15.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 witam po raz pierwszy w grupie podlaskiej jestem z Łomży szukam sprawdzonej ekipy do wykończeniówki planujemy zacząć w kwietniu. Gładź, podłogi w woodenticu ok 60m2, + panele ok 60m2 , dwie łazienki, zabudowy kanałów wentylacyjnych w k-g. Możecie mi kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 15.02.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 witam po raz pierwszy w grupie podlaskiej jestem z Łomży szukam sprawdzonej ekipy do wykończeniówki planujemy zacząć w kwietniu. Gładź, podłogi w woodenticu ok 60m2, + panele ok 60m2 , dwie łazienki, zabudowy kanałów wentylacyjnych w k-g. Możecie mi kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość czypior 15.02.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A ja mam pytanie dotyczące blatu kamiennego.Wymarzyłam sobie w kuchni blat z granitu z podwieszanym zlewozmywakiem i z ociekaczem naciętym w tym blacie. I tu jest problem. Nie znalazłam w Białymstoku kamieniarza, który takie coś by zrobił, podobno nie mają odpowiedniej maszyny. Czy ktoś może przerabiał ten temat? Czy ja źle szukałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 15.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A ja mam pytanie dotyczące blatu kamiennego. Wymarzyłam sobie w kuchni blat z granitu z podwieszanym zlewozmywakiem i z ociekaczem naciętym w tym blacie. I tu jest problem. Nie znalazłam w Białymstoku kamieniarza, który takie coś by zrobił, podobno nie mają odpowiedniej maszyny. Czy ktoś może przerabiał ten temat? Czy ja źle szukałam? Oj chyba raczej nie o maszynę chodzi. Jest taka firma w solniczkach, która robi dla wielu klientów z Warszawy. Tylko ceny mają też jak z Warszawy, albo droższe. A jak miało by to wyglądać (chodzi o ten ociekacz)?? Bo może wodą da się wyciąć tylko trzeba by policzyc dodatkowo za transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 15.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Czy mamy w grupie kogoś od kominków?Potrzebuję wkład do palenia bardzo rekreacyjnego.Liroj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 15.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Czy mamy w grupie kogoś od kominków?Potrzebuję wkład do palenia bardzo rekreacyjnego.Liroj??? nie, Liroj to chyba w innej grupie, może kieleckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 15.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 15.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Czy mamy w grupie kogoś od kominków?Potrzebuję wkład do palenia bardzo rekreacyjnego.Liroj??? Zobacz na http://www.kratki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 15.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 dzięki,widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 15.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 http://www.flamma.com.pl/A tu byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 15.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jutro jadę,ale czuję,że nie ta półka cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 15.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Walcz !jest "krysys" powiedz nonszalandzko że 20 % rabatu to norma w innych sklepach może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 15.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jutro jadę,ale czuję,że nie ta półka cenowa. Sprzedaja kominki te same co sa na stronie kratki pl. W tych samych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 15.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jutro jadę,ale czuję,że nie ta półka cenowa. Sprzedaja kominki te same co sa na stronie kratki pl. W tych samych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 15.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 http://www.cezarpoland.pl.tl/O-Firmie.htma tu warto zawitać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 15.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Nie sprawdzałem ale chyba na pewno nie mają JOTULa . Dla mnie jest najlepszy jeśli chodzi o kominki .(moje zdanie) Panowie podstawa to rabaty,jak są ,to możemy rozmawiać o zakupach jak nie to nie sklepów mało? niektórzy mają 50%-60%marży jak umiesz targować to zaoszczędzisz. Dobry sprzedawca wie że dobrze potraktowany klijęt poleci go dalej tak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 15.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 cholera, kominka zachciało się.Pojecia w tym temacie nie mam,a coś musze postawić,ma być jak najtaniej bo ze 2 razy w roku pewnie bedzie w nim palone.Zobacze też chyba tego Cezara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 15.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Tu mają sklep chyba taniej nie jest http://hurtowniakominkowa.otwarte24.pl/Oferta-sprzedawcy/9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 15.02.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Taniego??? Popytaj znajomych co maja zobacz jak sie pali,jak brać to takie z zamkniętą komorą spalania (czyli powietrze z zewnątrz) nie wiem jak to fachowo się mówi . Nie będzie niespodzianki z dymieniem, jak spędzisz pare wieczorów przy kominku to nabierzesz innego zdania do kominków i co wtedy wyrzucisz ten t a n i z pękniętą szybą (bo za mocno się napaliło)z zwichrowanymi wstawkami żeliwnymi (widziałem za cienkie) i dopiero potem kupisz ten właściwy ?.Dwa razy robota, lepiej pomału a dobrze taniej wyjdzie .Kominek to też ozdoba salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts