FOXSTER 23.02.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Powiedzcie jak się przy tych oknach podtargować? Wybór padł chyba na oknoplast (99%) ale myślę jak tu jeszcze coś wyżebrać.Pomyślałam ,że może zamiast zniżać cenę- parapety wew niech dodadzą Za okna oferta wyszła 10 000 pln a papapetów potrzeba 1,5 m2 z aglomeratu( czyli ok 750 pln) . Uda się??? A przy tych oknach to strasznie irytują mnie juz założone rabaty niby 49% dla ludzi prosto z ulicy. Zajedz z tymi oknami do Fasada Okna http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=01&catid=291&id=1967&strona=2 do Przemka zobacz co tam zdziałasz , ja osobiście go polecam dostałem dobrą cene na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAPELKI 23.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Powiedzcie jak się przy tych oknach podtargować? Wybór padł chyba na oknoplast (99%) ale myślę jak tu jeszcze coś wyżebrać.Pomyślałam ,że może zamiast zniżać cenę- parapety wew niech dodadzą Za okna oferta wyszła 10 000 pln a papapetów potrzeba 1,5 m2 z aglomeratu( czyli ok 750 pln) . Uda się??? A przy tych oknach to strasznie irytują mnie juz założone rabaty niby 49% dla ludzi prosto z ulicy. Polecam firme: http://www.vitron.pl/ Jezeli chodzi o cene, to trzeba probowac sztuczek ( u innego sprzedawcy jest taniej).Sam z tego korzystam z wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiMW 24.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Szukam ekipy (sprawdzonej) do wykonania tynków i posadzek.Z góry dziękuję za namiary.U mnie w przyszłym tygodniu okna do wstawienia,mam nadzieję,że trochę śniegu zniknie choć i tak raczej łopata mnie czeka. Poszło na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiMW 24.02.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Powiedzcie jak się przy tych oknach podtargować? Wybór padł chyba na oknoplast (99%) ale myślę jak tu jeszcze coś wyżebrać.Pomyślałam ,że może zamiast zniżać cenę- parapety wew niech dodadzą Za okna oferta wyszła 10 000 pln a papapetów potrzeba 1,5 m2 z aglomeratu( czyli ok 750 pln) . Uda się??? A przy tych oknach to strasznie irytują mnie juz założone rabaty niby 49% dla ludzi prosto z ulicy. Spróbuj w firmie HERA z Hetmańskiej - naprawdę mają konkurencyjne ceny. Okien u nich nie robiłem - tylko drzwi i bramę - nigdzie nie znalazłem taniej. Co do okien też mieli tańsze, ale nie mieli terminu wolnego - a potrzebowałem natychmiast. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vittorio 24.02.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Panowie czy ktoś z was kupował pustak ścienny max 220 z lewkowa - jak tak jaka była cena? A Ja będę budował z Lewkowa LPW-25 i też chętnie bym się dowiedział, na jakie rabaty można liczyć na lewkowo? Praktycznie na żadne. Lewkowo to tak pop@@@#$ firma że klienta mają głęboko w d... Nawet się tam nie fatyguj bo to strata czasu i kasy. A co to może być takiego, że takie tanie POROTHERM Unipor P+W 372 x 250 x 238 3,50 pln brutto Czy warto o tym myśleć?? Nie zrozum mnie źle, ja nie mówię że robią towar do d... (wręcz przeciwnie) tylko że z upustami i ogólnym załatwianiem to cienkutko. Chociaż kto szuka, ten znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 24.02.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 http://images41.fotosik.pl/260/0b76a7d9a2743677m.jpga ja wczoraj na działce wiosny szukałem.Jest.Około 60cm pod śniegiem ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 24.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 http://2.bp.blogspot.com/_8OH0U312vu4/SXkOk_ovzaI/AAAAAAAAAGk/SlEEq-6RvS0/s400/Salix+integra+%27Hakuro+Nishiki%27.JPG Trochę na osłodę przed nadchodzącymi mrozkami Ponoć po 5 marca znów zima (http://www.meteoprog.pl) Szlag by trafił tą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar2r 24.02.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 mróz nie jest zły ,osuszy trochę,niestety za oknem śnieg.Też mam ochotę popracować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 24.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ludziska, jest luty - więc jest zima. A ci prorocy od pogody za półtorej tygodnia to niby skąd wiedzą?? Dziwnie mi się wydaje, że trochę zgadują, trochę starszą - bo są teraz na topie. A tak na marginesie. W 2003 roku biegałem po poligonie gdzieś pod Giżyckiem. Biegałem od 1 kwietnia do 15 kwietnia. I wcale nie biegałem tylko przedzierałem się przez śnieg którego było po same jaja, albo więcej. Wiosna przyszła 14 kwietnia. W tym roku może być podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 24.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Ja jak byłem w woju to przez noc potrafiło wykopy zasypać z chłopakami drzemiącymi w nich Odzwyczailiśmy się od zim i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 24.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja się czasem posiłkuję tym portalem: http://www.meteogroup.pl/pl/home/pogoda/pogoda_na_swiecie/pogoda_lokalna.html ze znanych mi i obserwowanych (czasem nerwowo ) ten w całym tym wróżeniu jest najbliżej prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 25.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 pogodynka.pl - potwierdzam, że dobrze wróżą. Ale tak w ogóle to chciałam napisać, że już mi się znudziła ta zima i wyrażam desperackie pragnienie,żeby sobie już poszła i nie wracała do grudnia. P.S. Gdzie w Białym kupujecie rośliny/ projektujecie ogrody? Szukam miejsca z cierpliwymi i fachowymi sprzedawcami, bo z roślinami łączy mnie wyłącznie to, że jestem zielona. W tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 25.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja zaopatruję się w sklepach na Hetmańskiej i w Kleosinie . Bo mi tak jakoś po drodze . Ostatnio wpadła mi w oko jagoda kamczacka . Do kupienia od połowy kwietnia cena ok 10 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 25.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A w którym miejscu na Hetmańskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 25.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jadąc od tunelu to po prawej stronie ,na przeciwko sklepu z AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 25.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 aaaaaaaaa, już już kojarzę, dzięki! Może jeszcze ktoś coś w tym temacie? BTW, na Hetmańskiej, przy samej ulicy, jadąc od tunelu po prawej stronie stoi przepiękny dom... Zachwycam się nim dwa razy dziennie kursując na trasie dom-praca-dom i nie mogę się nacieszyć! Myślę sobie, że normalnie kiedyś zajdę do nich i powiem, że mają wypasioną chałupę!! I wtedy powstrzymuje mnie myśl, że pewnie wzięliby mnie za złodzieja Ale do rzeczy: dom zdecydowanie wyróżnia się pośród innych, elewację ma ala pruski mur wypełniony czerwonymi cegłami i bardzo charakterystyczną stolarkę: drewnianą, groszkową, ze zdobieniami. Całość jest tak niesamowicie wyważona, że zapiera dech w mych piersiach Kojarzycie albo znacie mieszkańców? Jeśli tak to pozdrówcie od tajemniczej wielbicielki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 25.02.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 moja zona lubi wpadać do szkółki za miastem, tylko nie pamiętam dokładnie czy to Łyski czy Porosły, gdzieś w tych okolicach, po prawej stronie przy szosie jadąc w kierunku W-wy, ponoć dobrze jej się gada z kobietą, która tam urzęduje, kobieta ma wiedzę i pasję, sama hoduje większość z tych roślinek chyba i ceny chyba całkiem znośne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.02.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Aga polecam na rogu ul.Polowej i ul.Litewskiej w Starosielcach - sprzedają rośliny ogrodowe i wodne a jak chcesz to i zaprojektują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 25.02.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A ja brałem w Kurianach mają tam szkółke roślin. Kupiłem tam Tuja Szmaragdowa po 12-13 zł takie po 70-80cm brałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Trochę fotek z wykonywania szalówki w podpisie MOJE PRACE album Białystok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts