FOXSTER 25.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Trochę fotek z wykonywania szalówki w podpisie MOJE PRACE album Białystok Fajne rusztowanie macie bałagan w garażu odpychający nie ma co pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 25.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Trochę fotek z wykonywania szalówki w podpisie MOJE PRACE album Białystok co to za cegła jest? i czym pomalowane jest ogrodzenie (podmurówka) u dołu, to ciemnoszare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 25.02.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Zauważyłem że na drzwiach nie zastosowaliście żednej membrany oddychającej to celowo czy tak ma być?. Tak z ciekawości pytam. Za tego majstra z łapką do gwożdzi i zabandażowanym palcem to u mnie macie 5+ pewnie nie ma pjęcia gdzie go pokazują chłopina jeśli szukasz oceny to prosze ,za szalówkę to bym pogonił jak ku..a można robić łącze szlówki jedno nad drugim, to nie stodoła sobie też byś tak zrobił czy na mijanke. Według mnie do demontażu chyba że jestem za wymagający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Zauważyłem że na drzwiach nie zastosowaliście żednej membrany oddychającej to celowo czy tak ma być?. Tak z ciekawości pytam. Za tego majstra z łapką do gwożdzi i zabandażowanym palcem to u mnie macie 5+ pewnie nie ma pjęcia gdzie go pokazują chłopina jeśli szukasz oceny to prosze ,za szalówkę to bym pogonił jak ku..a można robić łącze szlówki jedno nad drugim, to nie stodoła sobie też byś tak zrobił czy na mijanke. Według mnie do demontażu chyba że jestem za wymagający. Gościu ty jakiś pogięty jesteś?? Czytać umiesz to są foty w trakcie i robota nie jest FINITO w miejscach połączeń jeszcze słupy będą 8x8 cm(a dokładnie co 86cm, u dołu parapety z blachy w kolorze dachu, dojdą listwy wykończeniowe - naucz się czytać ze zrozumieniem. W bramie przed ociepleniem dojdzie strotex . Oceny nie szukam i nie nabijam postów tak jak ty - ty budujesz swój pierwszy dom ja postawiłem .................. Szalówkę kupił se inwestor a nie ja Bałagan w garażu - po zimie to inwestora ja tam jeszcze nie sprzątałem. A co do majstra - człowieku on już budował a ciebie jeszcze w planach nie było. Jak jezdzisz do wawy to w Radulach mijasz jego robotę - kościół, po za tym dwie trzecie dziesięcin domków wybudował i połowę starosielc. My na rynku budowlanym w sektorze prywatnym istniejemy od czterech pokoleń. Zanim coś napiszesz to się głęboko zastanów Jak jesteś odważny to wpadnij pooglądać na budowę ja tam jestem prawie non stop od 7 i wtedy podyskutujemy o wykonaniu i innych bzdetach. Starosielce - ul.Grzybowskiego na końcu w dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 25.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Oooooo ale się unosisz ja też buduję nie tylko sobie,łatwo wywnioskować z tego co piszę ale nie reklamuję się na FM nic nie znalazłem na temat słupków 80x80 być może przeoczyłem a jeśli to FINITO to jak tam folie wciśniesz? Pogięty to ty jesteś leszczu Nie znosisz jak ktoś ci koś pokaże niedoróbke? Czemu ? Iwestor styropianem robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Trochę fotek z wykonywania szalówki w podpisie MOJE PRACE album Białystok co to za cegła jest? i czym pomalowane jest ogrodzenie (podmurówka) u dołu, to ciemnoszare? edde cegła ręcznie formowana elewacyjna nazwy nie pamiętam (jutro sprawdzę i napiszę) - z belgii ciągnięta (inwestor załatwiał) trochę nietypowa w wymiarach wysokość x długość x szerokość = 5,5 x 22,5 x 10 cm Podmurówka zrobiona rapica (lekki tynk wyrównujący)czarną grafitową zaprawą do cegły chłonnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 25.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A czemu trzeba być odważnym by do was na budowe zajechć? tego nie pojmuje straszą tam czy jak. Jeśli chodzi o tego na zdjęciu Pana to nie mogłem się powstrzymać zero uprzedzeń nie oceniam po wyglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Oooooo ale się unosisz ja też buduję nie tylko sobie,łatwo wywnioskować z tego co piszę ale nie reklamuję się na FM nic nie znalazłem na temat słupków 80x80 być może przeoczyłem a jeśli to FINITO to jak tam folie wciśniesz? Pogięty to ty jesteś leszczu Nie znosisz jak ktoś ci koś pokaże niedoróbke? Czemu ? Iwestor styropianem robi ? Gościu ja ci nie ubliżam i nie życzę abyś ty mi ubliżał Wszystko robione zgodnie z dokumentacją i pod okiem inwestora i kierbuda. Jakie ty widzisz niedoróbki? Inwestor nie robi styropianem jest lekarzem. Co do styro to wyjmowany był z tymczasowego uszczelnienia bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.02.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 A czemu trzeba być odważnym by do was na budowe zajechć? tego nie pojmuje straszą tam czy jak. Jeśli chodzi o tego na zdjęciu Pana to nie mogłem się powstrzymać zero uprzedzeń nie oceniam po wyglądzie. Nie straszą i nie biją tylko dużo jest krzykaczy w pisaniu a na żywo ................. Nie oceniasz po wyglądzie? - a co zrobiłeś pisząc wcześniej Zapraszamy jak masz czas na jutro na kawę - pogadamy i wymienimy poglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 25.02.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kto komu ubliża? Czy to nie ty napisałeś "Gościu pogięty jesteś" po to jest forum że tu się rozmawia jeśli myślisz inaczej to trudno.Chciałeś byśmy popatrzyli na twoje szalówki to napisałem co widziałem wszystko może na żywo jest lepiej zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kto komu ubliża? Czy to nie ty napisałeś "Gościu pogięty jesteś" po to jest forum że tu się rozmawia jeśli myślisz inaczej to trudno.Chciałeś byśmy popatrzyli na twoje szalówki to napisałem co widziałem wszystko może na żywo jest lepiej zobacze. Napisałem ale od leszczy nikogo nie ..................... Przyjeżdżaj kawę z termosa popijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 25.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Kto komu ubliża? Czy to nie ty napisałeś "Gościu pogięty jesteś" po to jest forum że tu się rozmawia jeśli myślisz inaczej to trudno.Chciałeś byśmy popatrzyli na twoje szalówki to napisałem co widziałem wszystko może na żywo jest lepiej zobacze. Napisałem ale od leszczy nikogo nie ..................... Przyjeżdżaj kawę z termosa popijesz Naturalny odruch jak ktoś tak zaczyna pisać...... wiem gdzie to zaleca jak czas pozwoli jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 25.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Naturalny odruch jak ktoś tak zaczyna pisać...... wiem gdzie to zaleca jak czas pozwoli jutro Ponownie zapraszam nr fona 796975307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 25.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 26.02.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Weźcie się spotkajcie i po mordach se dajcie. A potem proponuję nie kawą, a flaszke na zgodę i będzie OK. A tak na marginesie gdzie są linki do zdjęć roboty o którą się kłócićie?? Może bym się włączył. Ja zawodowo nie buduję, ale wódki bym się napił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 26.02.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dziś spotkanie ale bez wódki, zapoznawcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 26.02.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 O,szalówka srówka, a domkiem na Hetmańskiej nikt się ze mną nie zachwycił P.S. Dzięki wszystkim za namiary na sklepy ogrodowe :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 26.02.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Weźcie się spotkajcie i po mordach se dajcie. A potem proponuję nie kawą, a flaszke na zgodę i będzie OK. A tak na marginesie gdzie są linki do zdjęć roboty o którą się kłócićie?? Może bym się włączył. Ja zawodowo nie buduję, ale wódki bym się napił Spotkanie było, nie trzeba było się bić jesteśmy dorośli pogadaliśmy chwile, porządny gość ten Mysza223 do roboty nie można się przyczepić ,dom robi wrażenie lepsze niż na zdjęciach. A propo zdjęć już na fotosiku mi się limit skończył i fotki blokują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 26.02.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 No i się spotkaliśmy z FOXTEREM spoko gostek - fajna pogadanka może i piwo w jakiś weekend się wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 26.02.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 A propo zdjęć już na fotosiku mi się limit skończył i fotki blokują Przejdz na albumy Picassy darmowe i duży limit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts