eldorado 01.04.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Planuję postawić na działce budynek gospodarczy o pow. 24m2, fundament pod budynek już mam. Pytanie: czy ściany zrobić z jakiegoś taniego materiału, np. silikatów, siporexu itp. i później otynkować czy lepiej pokusić się o ściany z cegły i nie tynkować budynku. Budynek gospodarczy będzie na rogu działki i będzie przylegał do budynków sąsiadów, które są z cegły. Ile wykonanie takiego budynku może kosztować (ściany, więźba i dach dwupołaciowy), bo liczę, liczę i nie mogę się doliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 05.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Było i tak jak wymarłe a teraz po zmianach będzie całkiem - trup to nasza grupa podlaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 05.04.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Spokojnie, jutro startujemy na budowach i coś się pewnie pojawi na podlaskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chodus 06.04.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 WitamPanowie jaki jest koszt mniej wiecej za metr (albo od czego jest uzalezniona) cena SSO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 06.04.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Gdzie można kupić w Białym rury do drenażu . I ile coś takiego kkosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 07.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam Panowie jaki jest koszt mniej wiecej za metr (albo od czego jest uzalezniona) cena SSO ? Chodzi ci o robociznę? Jeśli tak to zależy od materiału z jakiego się buduje, wykusze (czy są czy nie), strop (lany czy gęstożebrowy), schody wewnętrzne i zewnętrzne, balkony, tarasy, dach prosty czy skomplikowany oraz rodzaj pokrycia dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 07.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Gdzie można kupić w Białym rury do drenażu . I ile coś takiego kkosztuje ? w google poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 07.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A gdzie w Białym jest jakiś dobry, niedrogi sklep z artykułami do piorunochronów, typu bednarka, łączniki krzyżowe, iglice itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chodus 07.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Chodzi ci o robociznę? Jeśli tak to zależy od materiału z jakiego się buduje, wykusze (czy są czy nie), strop (lany czy gęstożebrowy), schody wewnętrzne i zewnętrzne, balkony, tarasy, dach prosty czy skomplikowany oraz rodzaj pokrycia dachu. Ok, pytam bo jedna z firm wyceniła mi samą robociznę w granicach 100 tys zł brutto za SSO z konstrukcją dachu. Może macie jakąś dobrą firmę do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 07.04.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ok, pytam bo jedna z firm wyceniła mi samą robociznę w granicach 100 tys zł brutto za SSO z konstrukcją dachu. Może macie jakąś dobrą firmę do polecenia? Jaki termin interesuje?Mam wolne moce przerobowe. Podeślij projekt lub skany projektu ewentualnie stronę www projektu zrobię wycenę ([email protected]) Jak chcesz coś obejrzeć to w podpisach mam albumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARABUS 09.04.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 szukam kogoś do polbruku.....interesuje mnie robocizna z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 10.04.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Kurde nie było mnie kilka dni, a tutaj takie zmiany. Ruch w grupie, nowe forum. Ale nic tam lecę coś robić bo sobota minie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 10.04.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 I jeszcze jedno - kolega poszukuje namiarów na studniarzy (wiercona) -jakby ktooś miał to proszę o PW. Najlepiej żeby była cena podana z materiałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 11.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Na podlasiu nikt się nie buduje - trupio pusto tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 11.04.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Jak to nikt??? Ja się buduję! . Ławy wylane, właśnie wróciłem z polewania wódą, wróć, wodą . Zamontowałem zmierzchówkę na lampie wyładowczej, świecącej złodziejom w oczy. Jutro wjeżdżają bloczki betonowe i papa termo na izolację poziomą ław. Najtańsza zaprawa murarska jest w Liroyu(6,09) do 20.04. Poza tym szukam po taniości styro na izolację pionową fundamentów. Aha, mam problem ze studniarzem. Po zimie nagle stał się niesolidny, niesłowny i nieodbierający telefony. To jest właśnie chyba efekt ufania polecanym osobom i płacenia za całe etapy prac, pomimo nieskończenia całości. Prawdopodobnie niedługo pojawi się tu mój wpis z danymi tego człowieka. Poczekam jeszcze kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 14.04.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dobra mam pilną sprawę - poszukuję sprawdzonego wykonawcy bramy przesuwnej wiazdowej i furtki. Najlepiej z namiary z przykładowymi wycenami na PW. Bo człowiek z którym rozmawiałem zwodził mnie do tej pory przez 2 lata (szosa ełcka) i postanowiłem poszukać kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzik123 14.04.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Szukałem w Google, bylem w betoniarniach(Krupniki, Hryniewicze) na składach , i nigdzie nie mogę znaleźć przepustów betonowych o średnicy 30 cm, może ktoś pomorze ! byłbym wdzięczny, mogę kupić nawet używane bo ruty plastikowe mnie nie zadowalają. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 14.04.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Szukałem w Google, bylem w betoniarniach(Krupniki, Hryniewicze) na składach , i nigdzie nie mogę znaleźć przepustów betonowych o średnicy 30 cm, może ktoś pomorze ! byłbym wdzięczny, mogę kupić nawet używane bo ruty plastikowe mnie nie zadowalają. dzięki. Zajedz do technosanu na elewatorskiej i tam popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzik123 15.04.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Zajedz do technosanu na elewatorskiej i tam popytaj w technosanie mają tylko plastikowe, byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 15.04.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dobra mam pilną sprawę - poszukuję sprawdzonego wykonawcy bramy przesuwnej wiazdowej i furtki. Najlepiej z namiary z przykładowymi wycenami na PW. Bo człowiek z którym rozmawiałem zwodził mnie do tej pory przez 2 lata (szosa ełcka) i postanowiłem poszukać kogoś innego. A nie myślałeś o bramie Wiśniowskiego? Zamówiłem przez Bramstera (mają punkt przy Składowej) i w sumie jestem zadowolony, wszystko wygląda i działa jak należy. Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts