Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Pytanie eddiego było na miejscu. Na ławę daje się raczej porządną, wytrzymałą, sprawdzoną papę, najlepiej termozgrzewalną. Dysperbit nie jest raczej preparatem, który wytrzymałby dłużej napór ziemi, piasku, gliny czy czego tam jeszcze. Folia jako pozioma izolacja również. U mnie leży papa i po zgrzaniu jest nie do zerwania bez użycia przecinaka.

Ktoś ma dobre upusty na gonty? :). Zrewanżuję się tarcicą i materiałami do elektryki.

ma ktoś może namiary na dobrą ekipę od posadzek miksokretowych?

szukam kogoś dobrego bo z partaczami miałem już ostatnio (na szczęście nie na swojej budowie) do czynienia, kogoś solidnego, nie oszczędzajacego na cemencie, włóknie i plastyfikatorze (na materiale klienta oczywiście, bo ponoć jak mniej cementu i włókna to się lepiej robi :( ), kogoś mającego już praktykę, tez przy podłogówce, kogoś nietrunkowego, solidnego i konkretnego, z przyzwoitą ceną, że o poprawnych poziomach posadzki nie wspomnę

słyszał ktoś może o takim ideale?

ma ktoś może namiary na dobrą ekipę od posadzek miksokretowych?

szukam kogoś dobrego bo z partaczami miałem już ostatnio (na szczęście nie na swojej budowie) do czynienia, kogoś solidnego, nie oszczędzajacego na cemencie, włóknie i plastyfikatorze (na materiale klienta oczywiście, bo ponoć jak mniej cementu i włókna to się lepiej robi :( ), kogoś mającego już praktykę, tez przy podłogówce, kogoś nietrunkowego, solidnego i konkretnego, z przyzwoitą ceną, że o poprawnych poziomach posadzki nie wspomnę

słyszał ktoś może o takim ideale?

Nam robił posadzki pan Krzysztof Domin. Jego nr podam na prv. :) Jesteśmy zadowoleni. :)

Domina z Sokółki namiary mam :) , szukam tylko jakiejś alternatywy, porównania, jeśli nie znajdę to chyba on będzie robił

a robił Ci on sam czy inna jego brygada? możesz też z praktyki powiedzieć ile dawał cementu (czy też ile poszło na daną ilość metrów o danej grubości)? posadzki na podłogówce czy nie? beton z włóknami i plastyfikatorem?