edde 13.05.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 puściłem Ci na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 13.05.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Domina z Sokółki namiary mam , szukam tylko jakiejś alternatywy, porównania, jeśli nie znajdę to chyba on będzie robił a robił Ci on sam czy inna jego brygada? możesz też z praktyki powiedzieć ile dawał cementu (czy też ile poszło na daną ilość metrów o danej grubości)? posadzki na podłogówce czy nie? beton z włóknami i plastyfikatorem? Edde powiem szczerze, że nie pamiętam ile tego cementu poszło. Poszukam jeszcze potem w papierach. Posadzka wylewana na podłogówce z plastyfikatorem ale bez włókien. Twierdził, że przy naszej grubości posadzki (6cm) włókien nie potrzeba i faktycznie nic nie pękło w miejscu w którym nie miało pękać. Zaczynali robotę bez niego, potem on przyjechał i robił z nimi, 100m2 podłogi zrobili w pół dnia. Szybko i sprawnie. 10zl/m2 zapłaciliśmy za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.05.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 a jaki plastyfikator dawaliście, bo zastanawiam się co kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia209 13.05.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam wszystkich Ile na podlasiu wynoszą koszty dachu z 1 m2? Bernadetka wyczyść skrzynkę, bo nie można się z Tobą skontaktować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 13.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam wszystkich Ile na podlasiu wynoszą koszty dachu z 1 m2? Co to ma znaczyć koszty chodzi o robociznę?Ja płaciłem za robociznę 35 zł za m2 łącznie z montażem okien dachowych,obróbkami blacharskimi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rachela 14.05.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 a jaki plastyfikator dawaliście, bo zastanawiam się co kupić? edde podam Ci nazwę po weekendzie dopiero, bo dziś już nie wracam po pracy do domu a baniak po plastyfikatorze stoi pod domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia209 14.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Dzięki za info. Rozglądam sie za solidną i w miarę normalnie cenowo ekipą. Jeśli macie takich to prosze o namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 15.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ello ziomki - co tu tak markotnie??Pogoda po ......... i ponoć tak ma być do końca czerwca - szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 17.05.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam wszystkich Zagubiłam sie na nowym forum... nie wiem jak PRV wiadomości wysyłać przez tą pogodę wszystko jest do bani heheh i głowa nie pracuje Gosia wyczyściłam skrzynkę ... Ponawiam pytanie... ma ktos może namiary na człowieka który umie rozprowadzić kanały pod rekuperator? bez jednostki na razie chce zrobić ,żeby praca szła dalej... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 17.05.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej Poszukuję dobrego parkieciarza, znacie kogoś takiego? Czy możecie mi kogoś polecić? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 17.05.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dziś dopiero przyszedł mail z powiadomieniem o przepełnionej skrzynce, ta zmiana forum zmyliła moją czujność PRZEPRASZAM WSZYSTKICH za brak odpowiedzi, jeśli ktoś ponowi pytanie odpowiem na pewno.Dalej nie potrafie pisać PRv wiadomości wiec tu pisze...Aga-Białystok od parkietu P. Ewa tel. 600 328 888 myślę ze nie będziesz zawiedziona, ja u nich tez będę robić całą górę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 17.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Nam robił posadzki pan Krzysztof Domin. Jego nr podam na prv. Jesteśmy zadowoleni. no i posadzki zrobione, 180m2 w tym ~160 podłogówki, 7-8cm, w betonie plastyfikator i włókna PP, a w garażu siatka zbrojąca fi6mm i przeciwskurczowa fi 2,7mm, w sobotę ekipa przywiozła piach a ja cement, i dziś od 7 do 14 na dużym poniedziałkowym luzie robota zrobiona, na dziś dzień jestem też zadowolony, tak tez powinno być i za 28 dni bo ekipa wydaje się być fachowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 17.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej Poszukuję dobrego parkieciarza, znacie kogoś takiego? Czy możecie mi kogoś polecić? Pozdrawiam Aga U mnie będzie robił ten pan http://www.kolendaparkiety.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 17.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 no i posadzki zrobione, 180m2 w tym ~160 podłogówki, 7-8cm, w betonie plastyfikator i włókna PP, a w garażu siatka zbrojąca fi6mm i przeciwskurczowa fi 2,7mm, w sobotę ekipa przywiozła piach a ja cement, i dziś od 7 do 14 na dużym poniedziałkowym luzie robota zrobiona, na dziś dzień jestem też zadowolony, tak tez powinno być i za 28 dni bo ekipa wydaje się być fachowa U mnie wylewki też robił pan Domin,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia209 18.05.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 BERBADETKA znalazłam fajną stronę, myslę że warto spróbować z wyceną instalacji http://www.tora-wentylacja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 18.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dzięki za namiary Bernadetko, wysyłam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 19.05.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 WitajcieDzieki Gosia za stronę , tylko ja już mam wycene, jednostka NIKOLA ewentualnie Bartosz, tylko w tej chwili chcę mniejszym nakładem rozprowadzić tylko kanały i iśc dalej z pracami. Aga poszedł PRV Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 19.05.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 ja żeby zminimalizować nakłady sam sobie kanały zrobiłem (tzn. jeszcze nie wszystkie, mam powyprowadzane wszystko na strych i tam kiedyś to wszystko zakończę) a żeby też wyszło taniej kanały (w sciany pcv prostokątne 205x60 i do nich kształtki) i rury (termoflexy izolowane średnicy od 125 do 200mm) kupowałem w internecie za to nigdzie nie mogę natknąć się na ciekawą czerpnię i wyrzutnię ścienną o większej średnicy (250-350mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anioł Mieczysława 20.05.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 witam wszystkich budującychJestem z Augustow i dopiero zaczynam budowe domu a raczje przymierzam się do dokumentacji poki co mam już projekt i szukam wykonawcymoże ktos mógłby mi polecić sprawdzona ekipę budowlaną - stan surowy z dachem? dziekiEmilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gucia_m 20.05.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ja tez poproszę Hej Forumowicze Potrzebuję namiaru na sprawdzone biuro projektowe w celu wykonania projektu indywidualnego. Właśnie otrzymałam badania gruntowe, które trochę skomplikowały sprawę Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło - lepiej wiedzieć na czym się stoi Proszę o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts