compi 20.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Stemple budowlane 2,8 -3m 180-200 sztuk - tanio szukam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juki 21.05.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam wszystkich. Ja potrzebuje geodety do wytyczenia chatki (hg-c3g) w Solniczkach o podstawie prostokątu. Jak ktoś ma w notesie telefon do taniego gościa to bardzo prosze o namiary do niego. Na magnoliowej 4 z ławicami krzyknęli mi 600 pl,. chciałbym trochę zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 22.05.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witam wszystkich. Ja potrzebuje geodety do wytyczenia chatki (hg-c3g) w Solniczkach o podstawie prostokątu. Jak ktoś ma w notesie telefon do taniego gościa to bardzo prosze o namiary do niego. Na magnoliowej 4 z ławicami krzyknęli mi 600 pl,. chciałbym trochę zaoszczędzić. Myślę że taniej nie znajdziesz,na priv wysyłam ci namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZibS 23.05.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 WitamMoze znacie ekipe ktora ulozy schody zewnetrzne z kostki brukowej, zamiast lanej z betonu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbied1 23.05.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam, może mi pomożecie poszukuje niedrogiej ekipy do stanu zerowego, ale bez wieźby, mam za to dobrego kierownika budowy, bardzo dokładny i nie pozwoli na zadne ustepstwa dla murarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 24.05.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 To ja tez w końcu kogoś szukam. Szukam kogoś kto się zajmuje nawodnieniami ogrodu (w sumie bardziej trawników)! Jeżeli macie jakies namiary to proszę o PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 27.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Oj,dawno nie byłem a tu sie pozmieniało! Pisałem to już kiedyś ale wtedy jeszcze słońce za słabo świeciło więc i temat nie został przez nikogo podchwycony, powtarzam więc:od pewnego czasu zawodowo zajmuję sie kolektorami słonecznymi. Jeśli ktoś z Was potrzebuje porady, pomocy, wstępnej wyceny czy wręcz poszukuje tańszego źródła zaopatrzenia dla skompletowania takiej instalacji- prosze o kontakt.Pomogę w miarę możliwości. Pozdrowienia budującym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
white1234 28.05.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Panie i Panowie pomóżcie. Poszukuję kogoś dobrego i sprawdzonego do wykończenia wykusza. Chodzi mi o izolację cieplną i wodną na wykuszu. Ekipa mi to robiła trzy razy i niestety musieliśmy się rozstać. Na podwórku mam stertę gruzu, myślę że jest ponad tona, po spapranych wylewkach z wykusza. Rozmawiałem z wieloma ludźmi ale nikt nie jest w stanie się tego podjąć. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.05.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 tego typu miejsca (wykusz, balkon) ja sobie zrobiłem sam, raczej nie spotkasz ekipy , której tak będzie zależało na dobrze wykonanej robocie jak Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rooths 30.05.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam,Jestem tu nowy i wszystko mnie jeszcze tu zaskakuje. Postanowiłem postawić DOM... bardzo liczę na wszelkie sugestie w tej sprawie... Np. czy z piwnicą czy bez... jak to zrobić za rozsądne pieniądze... Jedyne co do czego jestem pewien to to, że salon (pokój dzienny) ma być min. 30m2 - żona wymarzyła....Proszę o wszelkie sugestie... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 31.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Rooth, sugeruję rozejrzeć się po działach forum. Na pewno znajdziesz tam wszelkie odpowiedzi na nurtujące Cię pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 31.05.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ... Postanowiłem postawić DOM... A masz już działkę? Jeśli tak- zacznij od sprawdzenia w gminie czy dla Twojej działki jest plan zagospodarowania przestrzennego lub wystąp o warunki zabudowy. To będzie wskazówka, jakiego projektu trzeba szukać. A najlepiej- niech poszuka małżonka, w ostatecznym rozrachunku i tak to Ona zdecyduje o wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rooths 01.06.2010 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Rozglądam się po forum i rozglądam ale ilość info przegrzewa mój "procek" w głowie... Co do działki to jesteśmy w fazie akceptacji teściowej... MAMUSI... znaczy przegwizdane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juki 03.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Myślę że taniej nie znajdziesz,na priv wysyłam ci namiar. no i znalazłem. dom wytyczony za 300 pln ( cztery rogi z ławicami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.ula 04.06.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam wszystkich serdecznie Zastanowiłam się i wyszło mi, że jestem przesądna, chyba. Zarejestrowałam się na forum w 2008 roku, a dopiero teraz zaczynam pisanie. Bo dopiero teraz w naszej pięknej skąd inąd stolicy województwa uzyskaliśmy pozwolenie na budowę. Oczywiście wcześniej były warunki zabudowy i SKO. A jeszcze zaraz mają uchalić plan i za sąsiadów dać nam budynki wielorodzinne, w szczerym polu. Zobaczymy, jeszcze ani my ani sąsiedzi nie złożyliśmy broni. Mamy już pozwolenie na budowę, jest plan na koniec czerwca robić fundamenty a w połowie sierpnia Danwood stawia nam dom. A ja już zaczynam porządki i jakieś tam przymiarki do pakowania. Aha dom stawiamy z szanownym małżonkiem i córką drugoklasistką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 05.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Pięknie k.ula, powodzenia zakładaj dziennik co żebyśmy mogli podziwiać i kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juki 06.06.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 może ktoś z was ostatnio kupował stal i bloczki fundamentowe i jest w temacie gdzie najlepiej udeżyć żeby nie przepłacić. za informacje z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 06.06.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witajcie Dzieki Gosia za stronę , tylko ja już mam wycene, jednostka NIKOLA ewentualnie Bartosz, tylko w tej chwili chcę mniejszym nakładem rozprowadzić tylko kanały i iśc dalej z pracami..... BERNADETKA proponuję zajrzeć do TERMITECHU i popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 06.06.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Stal zerknij tu http://www.zajkowska.com.pl/ a bloczki w Rakbudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wm78 08.06.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 witam, poratujcie dobrzy ludzie dobrym kontaktem co do ELEWACJI. Chodzi o zrobienie elewacji - styropian, klej siatka klej tynk , najlepiej kogoś zadowolonego, bo mam dość partaczy!!! teren działania OLmonty pozdrawiam WM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts