Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam!

Potrzebuję sprawdzonych ludzi od elewacji, ocieplenia poddasza i wykończeniówki( może jeszcze ślusarz do przęseł i balustrad balkonowych).Czekam na kontakty.

A tak od siebie to w ramach podsumowania na reklamę zasługuje firma KBBOrso na Produkcyjnej. Tak miłej obsługi od początku do końca jeszcze nie mieliśmy. A cen atrakcyjniejszych tez nigdzie nie znaleźliśmy. Z czystym sumieniem POLECAMY. A i z dekarzy od nich jesteśmy zadowoleni.

Z drugiej strony antyreklamę ma PKH z oknami Bertrand na Hetmańskiej. Zaczęło sie juz a początku, bo cena ustalona wstępnie różniła się od ceny na umowie o ponad 1000zł. W końcu gdy już doszliśmy "w miarę" do kompromisu tym razem bezpośrednio z właścicielem, to okna przyszły bez dodatkowej uszczelki , klamki miały być secustic a sa zwykłe.Sęk w tym ,że skoro załatwialiśmy sprawę z właścicielem to ponoć żaden jego pracownik nie może nam pomóc a boss ciągle wyjeżdża i do miesiąca z nami się nie skontaktował. Niedawno doczytałam się nawet w grupie podlaskiej,że ktoś juz miał podobny problem , gdy zaczęły się reklamacje. A wcześniejz tymi oknami mieliśmy proroczy sen ;) Tak więc tylko ostrzegamy.

Z innej beczki, jak ktos ma ochotę obejrzeć nasze poczynania zapraszam na stronę: http://picasaweb.google.pl/ppiwonka

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Może polecicie jakieś dobre firmy z oknami PCV w Białymstoku lub okolicach?

A może powiecie coś na temat firmy Stolbit z Kleosina ?

Kto jest przedstawicielem Jezierskiego czy oknoplastu Kraków w Białym?

Dzięki za odpowiedź.

Oknoplast to firma Artdor ze Składowej. Super ekipa montująca i okna super. Zero problemów z jakimiś reklamacjami itp Ogólnie polecam bo warto. A okna miodzio ...

jestem tu nowa wiec witam wszystkich - zaczynam budowę domu tzn fundamenty na poczatek - i potrzebuje namiaru na stal , beton i bloczki fundamentowe. Wiem ze stal jest gdzies przy hotelu lesnym ale nie znam nazwy firmy i telefonu - może ktoś mi w tym pomże? i ktoś tam pisał o geodecie do wytyczenia domu za 300 zl moze da mi do niego nr? z góry dziekuje

Witam!

Może polecicie jakieś dobre firmy z oknami PCV w Białymstoku lub okolicach?

A może powiecie coś na temat firmy Stolbit z Kleosina ?

Kto jest przedstawicielem Jezierskiego czy oknoplastu Kraków w Białym?

Dzięki za odpowiedź.

Ja polecam firmę MIKADO z Przędzalnianej. Montowali mi w zeszłym roku okna Jezierskiego, w czerwcu b.r drzwi wewnetrzne. Ekipa i szefostwo godne polecenia:) No i przemiła obsługa w postaci p.Joanny:)

Gdzie kupowaliście kostkę granitową (albo łupek granitowy)? W bruk-budzie już byłam :) Może ktoś ściągał albo chce ściągnąć ze Strzegomia? Może komuś zostało i chce odsprzedać?

Aga- Białystok jak ustalisz gdzie prócz Księżyna i Strzgomia :) mozna kupić w Białym kostkę, to prosze daj znać, bo też jestem zainteresowana.

Witam

Będę bardzo wdzięczna za namiary na porządnego geodetę, który nie bałby się zając trochę skomplikowaną sprawą. Sąsiadka moich teściów zleciła jakiemuś gościowi aby wymierzył jej działkę na której stoi dom, on tak jej to zrobił że powiększyła swoją działkę oczywiście kosztem działki moich teściów. Teść już rozmawiał z jakimś geodetą ale ten nie chce się zając ponownym wymierzeniem bo zna ojca tego gościa który to mierzył (i podobno on nie ma uprawnień aby mierzeniem się zajmować). Szukamy teraz geodety do ponownego wymierzenia działki. (dodam jeszcze że na zagarniętym kawałku działki są duże drzewa na które sąsiadka miała chrapkę już od dawna). Dzięki z góry za namiary.