emems 22.04.2004 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 a ja mogę dotknąć??? tego winka hmmmm zrobimy wymiankę na moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.04.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 No pomysle tylko jak zrobic wymiankę bez dotykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 22.04.2004 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 to mamy zagadkę! Kto rozwiąże ma u mnie butelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.04.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 ...moze to byc wymiana wirtualna... ...lub tola Wam wymieni, wiec Wy nie dotkniecie, a do wymiany dojdzie... ...moze byc tez tak, ze tola wypije wszystko i nie bedzie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 22.04.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Jestem za takim spotkaniem przy okazji targów a może jeszcze ktoś będzie chciał się dołaczyć Najlepszym terminem z mego punktu widzenia będzie sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.04.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 NIEZLY jestem za!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 22.04.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Pewnie będziesz pierwszego dnia a my dopiero w sobotę weź nam kilka długopisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.04.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 NIEZLY, mam tak blisko, ze zajrze codziennie.Wezme dla Was nawet wieczne pióra ...a w sobote krzycz glosno, cobym Cie mogla zlokalizowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.04.2004 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 No i jak rozwiązanie zagadki butelkowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.04.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 MADZIA, no wlasnie, jak?...podalam trzy rozwiazania i oczekuje na nagrode!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 25.04.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Witajnie Podlasiacy, trochę nie zaglądałam, ale poprawię się, przynajmniej taki mam zamiar . Ma takie pytanko: znajomy sprzedaje drewno, między innymi na więźbę. Czy ja moge takie drewno u niego kupić, a potem gdzieś oddać do tartaku do dalszej obróbki, i czy taki tartak nie będzie robił jakichs problemów, że to na przykłąd nie od nich? Jestem zupełnie zielona w tej kwestii, kogo pytać? Napiszczie mi proszę, skąd braliście drzewo na więźbę i jak Wam się to wszystko toczyło. Może macie kogoś godnego polecenia? Mam na razie kontakt do człowieka, którego polecał ArtMedia, ale dla przyzwoitości powinnam mieć jakieś porównanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 ZOFIJA - witaj, podam Ci dzis wieczorem namiary na dobre drzewo.Zamawialismy tam i jestesmy zadowoleni. Solidny, dotrzymal terminów. Przesle Ci na PRIV. POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 26.04.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Witam ponownie tej wiosny... Powiedzcie, jakie cegielnie w okolicy znacie? W Złotorii juz byłem, do Lewkowa i Wilamowskiego dzwoniłem...Szukam dobrej cegły pełnej lub podobnej nadającej się na ogrodzenie, ale nie klinkieru. I musi być w kolorze żółtym. Pełno starszych domów z takiej własnie cegły, ale nie wiem, gdzie ją wyrabiano? Ponoć gdzieś koło Hajnówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Sebastian, powiem tak: - na ul. Koscielnej robiony byl niedawno mur przykosciele farnym z takiej surowej cegly. Zadzwon na plebanie, to Ci powiedza skad ta cegla. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.04.2004 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ja zamawiałam w Poświętnem.. solidna firma i ceny super... Jak chcesz to napisz na priv to ci podam adres firmy dodam że mam kanadyjkę to drzewa poszło oj poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 27.04.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Sebastian, powiem tak: - na ul. Koscielnej robiony byl niedawno mur przy kosciele farnym z takiej surowej cegly. Zadzwon na plebanie, to Ci powiedza skad ta cegla. Pozdrawiam. To cegła ze Żłotorii, mur będzie tynkowany. Cały kościół przy Kraszewskiego jest z niej też budowany, a w Turośni Kościelnej oglądałem ogrodzenie i ściany. Na ścianie wygląda owszem, całkiem całkiem, ale na ogrodzeniu już za bardzo "ciapata". Za dużo czerwonego. Nie chcieli mi wybrac żółtej, więc Złotoria, mimo, że dobra to odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 27.04.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Witam ponownie tej wiosny... Powiedzcie, jakie cegielnie w okolicy znacie? W Złotorii juz byłem, do Lewkowa i Wilamowskiego dzwoniłem... Szukam dobrej cegły pełnej lub podobnej nadającej się na ogrodzenie, ale nie klinkieru. I musi być w kolorze żółtym. Pełno starszych domów z takiej własnie cegły, ale nie wiem, gdzie ją wyrabiano? Ponoć gdzieś koło Hajnówki? Najbliższe miejsce koło Hajnówki gdzie produkują cegłę to Lewkowo. Obecnie nie ma w tych okolicach innego producenta. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 27.04.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 żółtej, więc Złotoria, mimo, że dobra to odpada. A może jeśli chcesz żółtą cegłę to zamów żółtą pełną silikatową- Silikaty Białystok.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 WITAJCIE ZIOMKI - /tak to sie teraz mowi/ Wczoraj trzy godziny przekopywalam na forum temat tynkow! ...a wnioski? - mozna taki, i mozna taki!! Podpowiedzcie jaki tynk wewnetrzny wybraliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 28.04.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Cementowo-wapienny, z agregatu + gładź gipsowa. Ale czy drugi raz wybrałbym to samo nie wiem. W sumie jest dobry, ale i gipsowy nie gorszy. Chyba "wsio rawno"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts