emems 01.07.2003 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Witam po dłuuuuugim urlopie. Mamy Domek Wianek był 27 czerwca 2003 No nareszcze odpocznę trochę od garów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.07.2003 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Heej co się dzieje z tą naszą Grupą Podlaską.... chyba wszyscy zawzięcie budują...Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.07.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Heej co się dzieje z tą naszą Grupą Podlaską.... chyba wszyscy zawzięcie budują... Pozdrawiam... jeszcze nie budują Ale postęp jest - złożyliśmy wniosek o pozwolenie na budowę. Mam nadzieję, że jakoś to pójdzie do przodu. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.07.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Jasne, że pójdzie!!! Grunt to pozytywne myślenie magero, czy Ciebie juz obejmują nowe przepisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.07.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Jasne, że pójdzie!!! Grunt to pozytywne myślenie magero, czy Ciebie juz obejmują nowe przepisy? Oczywiście, że tak!!!!! Nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Na razie jest zamieszanie, bo musieliśmy szybciutko dorobić czwarty projekt, a w gminie też nie wiedzą za bardzo co trzeba składać a czego już nie trzeba. Profilaktycznie złozyliśmy wszystko, jak coś to zabierzemy niepotrzebne papierki Jeszcze żeby było śmieszniej to od 1 sierpnia gmina nie będzie wydawać pozwolenia na budowę, przejmie to starostwo, więc też nie wiem czym to wszystko się zakończy. Na razie jestem pozytywnie nastawiona, mam nadzieję, ze za bardzo nas ganiac nie będą karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.07.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Wydaje mi się, że lepiej - w końcu nie potrzebne są pozwolenia na budowy przyłączy, czyli troche mniej papierków... Ale mogę się mylić ... Powodzenia w załatwianiu! Acha, no i poinformuj o efektach, przyda się kiedy ja w końcu ruszę przez tą "drogę przez mękę" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.07.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Wydaje mi się, że lepiej - w końcu nie potrzebne są pozwolenia na budowy przyłączy, czyli troche mniej papierków... Noooo, tylko że ja już zrobiłam te papierki, bo trzeba było wg starego prawa budowlanego Będę na pewno informować o postepach w pracy A kiedy Ty ruszasz z papierkami? I gdzie zamierzasz się budowac? karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 16.07.2003 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 ooooo widzę że cos sie dzieje... a juz myslałam że magero zrezygnowała z budowy..... magero powodzenia i trzymam kciuki... z każdym krokiem bliżej finału Szdom......... witam witam tak szanownego gościa w Grupie Podlaskiej... mam nadzieję że częściej tu bedziesz zaglądał Pozdrowionka wszystkim.... A u mnie jak blachodachówka nieprzypłynęła tak dalej... czekamy.... ale już mamy płyty OSB na obicie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.07.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 UUUUUUUUUUU ja to jeszcze jestem daleko w lesie Na razie jestem na etapie szukania źródła finansowania, no i rozglądam się za działką... Najchętniej w okolicy Suwałk Szdom......... witam witam tak szanownego gościa w Grupie Podlaskiej... mam nadzieję że częściej tu bedziesz zaglądał Khm, khm szanownego... No jasne, że częściej, w miarę możliwości oczywiście W sumie to dobrze, że tak długo płynie... przynajmniej dobrze zostanie przetestowana pod kątem zabezpieczenia przed rdzą , Woda morska i powietrze, dobra mieszanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 ooooo widzę że cos sie dzieje... a juz myslałam że magero zrezygnowała z budowy..... Jeszcze nie zrezygnowalismy, ale teraz jest najgorszy okres, bo nie widać efektów pracy. A jak się nic nie dzieje, to i pisac się nie chce. No, ale myslę, że niedługo to się zmieni. k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 17.07.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Ja jakby trochę odstaję od grupy - papierki dawno za mną. W weekend zacznę układać deski podłogowe. Życzę wszystkim podlasianom rychłego osiągnięcia tego etapu.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 17.07.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Empi - pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 17.07.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Jak zaczynałem w 2000 to myślałem, że ten etap to nie wcześniej niż 2005 ... a tu proszę .... w tym toku przeprowadzka. Sam nie znałem swego męstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.07.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Ja jakby trochę odstaję od grupy - papierki dawno za mną. W weekend zacznę układać deski podłogowe. Życzę wszystkim podlasianom rychłego osiągnięcia tego etapu. Pozdr. Ha, to już prawie mieszkasz! k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 17.07.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 No to trochę podniosłeś mnie na duchu ... Bo my mamy wstępne założenie, że właśnie w najbliższej pięciolatce się wprowadzimy do własnego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 17.07.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Penie jak już zaczniesz, to wyjdzie krócej:lol: Ponoć im dłużej się buduje, tym większe koszty budowy. My sobie założyliśmy, że w przyszłym roku się wprowadzimy. I mam nadzieję, że tak będzie. Tyle że nas Urząd Skarbowy goni (w ciągu dwóch lat od sprzedania mieszkania) i musimy wydać 150 tys. na cele budowlane. Więc chciał nie chciał - i tak trzeba. Z drugiej strony jakby nie US, to pewnie budowalibysmy się z bieżących funduszy i trwałoby to znacznie dłużej, a tak musimy wziąść kredyt ale będzie szybciej. k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 24.07.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 No Podlasianie - idę na urlop (od poniedziałku) i mogę już wrócić z nowego domu (niestety szanse tylko teoretyczne). Życzę powodzenia w walce z materią budowlaną i papierową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.07.2003 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Bogu dziekować... przypłyneła... blacha na dach ze Szwecjiii....... jutro ma być na placu zobaczymy !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 29.07.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 No to trochę robotki sie szykuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 02.08.2003 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 moze ktoś z ziomków potrzebuje fachowca do wszelkich prac budowlanych?Polecam swoje usługi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts