emems 15.06.2004 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Deha.. Deha..... Deha.... opowiadaj szybciorem. migusiem...... jak i co i kiedy????? a na parapetówe to kiedy przyjeżdżamy do ciebie [no bo delegacja forumowiczów byc musi na kazdej budowie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.06.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 DEHA, może jakieś zdjęcia swego domku byś nam pokazał? Moglibyśmy podpowiedzieć, w których miejscach umiescić parapety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.06.2004 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witam w piątek, jutro sobota i znów trzeba odpoczywać, grilować, pić piwo...nic nie robić, albo robić co się lubi... Całe szczęście, że potem znowu będzie poniedziałek ja w niedzielę odpoczywam.. leżę leżę spię i palcem nieruszam http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield225.gif Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 17.06.2004 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Wojciooo.. jak ty to wszystko wiesz a tak wogóle to moc uścisków. kope latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 17.06.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam Zdjęcia jak najbardziej, w najbliższym czasie . Czekam na parapety na montaż schodów i usilnie szukam zbiornika na szambo,kończę układać terakotę w wiatrołapie i korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.06.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 SZDOM POZDRAWIAM tola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch ziemi 17.06.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witam Podlasian. Jestem tu nowy i dopiero sie rwę, żeby wbić łopatę. Czy ktoś z Was wie może, gdzie w okolicy Wasilkowa można znaleźć ziemię do podwyższenia działki? To co na razie znalazłem w Białymstoku jest na razie za drogie. Potrzebuję tego całą górę. Pozdrawiam. Krzych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.06.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Witaj Duchu Ziemi! Miałam ten sam problem. Potrzebowałam kilkudziesięciu wywrotek ziemi. Ale buduję po drugiej stronie Bialegostoku w Kleosinie i tu całą wiosnę polowałam na ziemię. Zaglądaj na "podlaską"i opowiadaj o postępach w budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 18.06.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Witam Podlasian. Jestem tu nowy i dopiero sie rwę, żeby wbić łopatę. Czy ktoś z Was wie może, gdzie w okolicy Wasilkowa można znaleźć ziemię do podwyższenia działki? To co na razie znalazłem w Białymstoku jest na razie za drogie. Potrzebuję tego całą górę. Pozdrawiam. Krzych. Po co ziemia przed budowa. Pod lawy nie mozna wsypac. Lepiej zbierz humus z calej dzialki, postaw dom, dosyp piachu i roplanruj humus. Ja tak nie zrobilem .... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 18.06.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 WitamTo fakt, myślę że lepiej potem niż teraz. Mój znajowy najpierw wyrównał, a potem częćś tej ziemi wywiózł przy okazji sprzątania razem ze śmieciami i gruzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.06.2004 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witanko Jak miło i Podlasie ruszyło!!!!!!! Szturrrrrmemmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klekot 21.06.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ja tez szukam ziemi z tym ze w okolicach Dobrzyniewa.i btw witam wszystkikch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.06.2004 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witaj Klekot... ojj rozrasta się rozrasta grupa.. czyżby epidemia..... i jaka miła..... to Podlasie zaczyna rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.06.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Przybyło nam dwóch nowych Krzysztofów, może zostaną na dłuzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klekot 22.06.2004 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Zostaną , im dluzej licze ile bedzie nas kosztowala budowa tym lepiej widze ze forum bedzie moim domem przez dluuuuuuugie lata :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 22.06.2004 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Klekotjak coś znajdziesz to daj znać ja będę kopał staw więc będzie dużo tej ziemi ale to nie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Witam wszystkich! U mnie dziś zakończono tynki wewnętrzne. Panowie się wyprowadzili. Szukam dobrego fachowca od płyt karton-gips. Jesli mozecie kogoś dobrego polecić, to bardzo proszę. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 24.06.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Horror z ta ziemia. Ja przywiozlem sobie 50 ton. W srode wjechala koparko ladowarka catepilar i co... zakopala sie. Jest tak mokro ze kola sie krecily w miejscu. No to czekam na suche lato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 25.06.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Witam Mam już aparat i postaram się zorganizować w najbliższym czasie i umieścić trochę zdjęć. Może ktoś miałby trochę czasu i chęci i podpowiedział jak to zrobić , poniewż ostatnio nie mam kompletnie czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 25.06.2004 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Wiataj deha jak milusio ja też mam troszku fotek i nie mam czasu zrobić albumu w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts