deha 25.06.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Witam ponownie Ponieważ mieszkam (raczej będę mieszkał ) w centrum to muszę zrobić szambo .W związku z tym po wielu poszukiwaniach znalazłem szczelny stalowy zbiornik , ale dopiero w Warszawie i jestem na etapie ustalania szczegółów i za tydzdień lub dwa będę musiał go wkopywać( i znowu rozebrać część podwórka. W zasadzie to będzie jedna z ostatnich większych prac na budowie, no może jescze przyjdą (mam nadzieję że przyjdą) fachowcy ułożyć schody dębowe i mamy jescze 2 ściany zewn. nie otynkowane "barankiem" i nie pomalowane. Piszcie co uwas się dzieje, to może łatwiej dobrnę do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 25.06.2004 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Deha trzymam kciuki za . hm.. szmbo Toluś powodzonka w tynkach a parapety kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Deha, będzie dobrze! Emems, parapety powiadasz? Coś jeszcze wróble nie ćwierkają. Tynki suszę, dwa tygodnie przerwy i trzeba będzie robić ogrzewanie w podłodze i podejścia do kaloryferów. Tyle planów na dziś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 28.06.2004 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 deha Opowiedz więcej o tym "baranku", kto?, Czym?, Za ile?Ja też to w końcu muszę zrobić i rozważam wariant z malowaniem.Pomóż podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.06.2004 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Toluś. parapety parapety Toluś i jak z tym pospolitym ruszeniem... z naszym wyjazdem ??? Na przekopanie działki ;) deha.. opowiadaj..... jak i co i ile??? styropian po ile kupujecie i gdzie najtaniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Właśnie, styropianem też jestem zainteresowana. Emems, oczywiście że jedziemy, zapalikować trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.06.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 deha Opowiedz więcej o tym "baranku", kto?, Czym?, Za ile? Ja też to w końcu muszę zrobić i rozważam wariant z malowaniem. Pomóż podjąć decyzję Witam Dwie ściany miałem pomalowane i pokryte barankiem już 4 lata temu. Teraz muszę wykończyć 2 następne, może wykonam sam lub zlecę brygadzie, która robiła to u mego kuzyna. Baranek ten jest tynkiem Kreisel'a 2 mm i pomalowany farbą silikonową. Do tej pory pomalowane ściany sprawują się bezproblemowo i te dwie następne pomaluję tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 29.06.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Dzień Dobry ze Szczecina Tola na jednym z postów pisałaś, że masz w swoim projekcie "wole oka". Ponieważ temat jest mi bliski, chciałbym zapytać, jak wyszły te "oczka" i czy masz może jakieś fotografie dachu ? Przepraszam grupę za prywatę i pozdrawiam ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 29.06.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Dzień Dobry ze Szczecina Tola na jednym z postów pisałaś, że masz w swoim projekcie "wole oka". Ponieważ temat jest mi bliski, chciałbym zapytać, jak wyszły te "oczka" i czy masz może jakieś fotografie dachu ? Przepraszam grupę za prywatę i pozdrawiam ze Szczecina Witam Pozdrawiamy z Podlasia i zapraszamy serdecznie.Nie ma za co przepraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Romanie Romanie Romanie... pytasz tak daleko.. a odpowiedz leży o krok od ciebie.... zdjęcia domku Toli są u mnie na stronie... w dziale "Z pamiętnika włóczykija", a swoja droga to nie zauważyłem w domku Toli żadnych takich wynalazków pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.06.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Romanie, historię " moich wolich oczek" wysyłam Ci na priv, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 30.06.2004 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Dzięki dehaCzyli nie odradzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 30.06.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witam Wszystkich ze Szczecina ! Tola, piękne dzięki za reakcję , szkoda ... Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 30.06.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witam Raz Jeszcze ! Wiadomość dla kiboli i entuzjastów hazardu: na Grupie Krakowskiej zakłady na dzisiejszy mecz półfinałowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.06.2004 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 No ładnie. jak ja ide sie pakować to dyskusja w najlepsze Tola . ty masz "wole oczka"... jakoś niezauwazyłam i czy coś o steropianie sie dowiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 30.06.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 No ładnie. jak ja ide sie pakować to dyskusja w najlepsze czy coś o steropianie sie dowiem ? Witam Styropian dla mnie to już historia. dlatego ja nic nie podpowiem . Układam teraz sam kafle w lazience i się wściekam bo są krzywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.06.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Witam Wszystkich ze Szczecina ! Tola, piękne dzięki za reakcję , szkoda ... Pozdrawiam Wszystkich ROMANIE, ja też żałuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.07.2004 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Dzień Doberek....... Toluś...... perełko. byłam już na jagodach i na wypad. placek z jagodami będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.07.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Madzia, już się oblizuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.07.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Szkoda,że pierogów nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts