magero 04.08.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Dostalismy pozwolenie na budowę !!!!! Janvenovate, włsnie jesteśmy na etapie wyboru ekipy. Daj namiary na siebie, zadzwonimy i pogadamy. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.08.2003 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Heej i mamy opóżnienia z blachą...dziś dopiero bedzie... ale to nic... bo dach pokryto membraną dachową i akurat w sobotę skończono. magero to gratulacje... uzyskania pozwolenia no i teraz dopiero się cała zabawa zacznie Pozdrawiam emems.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 11.08.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Przyjme zlecenia na wszelkie prace budowlano-remontowe.Przy okazji pozdrawiam wszystkich Podlasian;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 14.08.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 No coś podobnego... kilka miesięcy tu nie zaglądałem, bo Podlasia nie było wcale, a tu: Ponikła empi: jeśli dobrze rozumiem, to jesteśmy sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 14.08.2003 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Magero Jak przejeżdzała przez Ponikłę, to ostatni dom (budowa) po prawej jest mój. a po lewej sš działki do sprzedania. Jestem tam codziennie po południu. Jeli masz ochotę to zapraszam Ha! Tak myślałam!!! I te działki też oglądałam, ale sprzedane zostały te najfajniejsze pod lasem, więc zrezygnowaliśmy. Poza tym do sprzedania ma działkę Twój sąsiad (troche dalej w stronę białego, nie przy samej szosie, ale trochę dalej jest gospodarstwo), i facet chce sprzedać tę częśc od drogi do domu. Dzięki za zaproszenie. W najbliższym czasie wyjeżdżam na dwa tygodnie na wczasy (ostatnie , potem kredyt nie pozwoli ), więc jak wrócimy w lipcu to pewnie kiedyś wpadniemy. karina Nie wiem, czy one aby na pewno sprzedane. Ja wolałem bliżej drogi - i tak władowałem kupę pieniędzy w wodociąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 14.08.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 podlasiacy to wszyscy sasiedzi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 14.08.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2003 Ale w tym przypadku wchodzi w grę odległość rzędu 50 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 18.08.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 O, juz dawno nie przejeżdżałam przez Ponikłę. A chyba sie dużo zmieniło, bo Pik-u już budujesz, nie? A empi, już pewnie skończyłeś? No to coraz nas więcej w Gminie Dobrzyniewo. Ja naprawdopodobniej za tydzień-dwa ruszam z budową)) karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.08.2003 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam, mam małą prośbę czy mógłby być ktos tak miły i pozwolić obejrzeć bryłkę Domku D44 z gankiem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 28.08.2003 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Witam po przerwie.Wiedziałem, że Świat jest mały, ale nie myślałem, że aż tak. Pozdrawiam sąsiada także drogą elektroniczną. U mnie dużo zaplanowanych robót nie zmieściło się w urlopie i teraz będę miał taki młyn jak Pik33 ale ja mam dużo bliżej do końca (na szczęście). Magero - teraz masz dwóch umyślnych w Ponikłej. Urlop się skończył i trzeba się brać do roboty. Pozdrawiam Podlasian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.08.2003 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 No heeej witam Podlasie... u mnie domuś stoi w rozkwicie.. pokryty.. obity... tylko okien brak które to w następnym roczku się zakupi... a teraz to tylko jakieś drobiazgi dopracować i zabezpieczyć na zimę...Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 01.09.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Hej,planujemy na 3 wrzesnia rozpoczecie budowy. Podłączamy wodociągi i robimy wykopy pod fundamenty. W końcu, uff. Juz mam dosyć tego latania po urzędach. Marzę o tym ,żeby mieć kontakt tylko z jedną ekipą - budowlaną. Na razie wodociągi, energetyka i ekipa - wszystko to tzreba połączyć i mam już mętlik.Mam pytanko do PIk-a i empi: Nie mieliście problemów w Gminie z Panem Markiewiczem, który jest DROGOWCEM !!!! (czego nie omieszkał nam wykrzyczeć). Jest to jedyna osoba w Gminie, która robi nam problemy. Nawet się zastanawiamy, czy nie napisac oficjalnej skargi. Gość jest na tyle beszczelny, że jak do niego mówimy to się odwraca i wychodzi!!! karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 02.09.2003 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Heeej Kochani U mnie akurat teraz w domciu robimy kanalizację !!! Coraz piękniej się robi... naokoło... jabłonie kwitną... i jak to cudnie wygląda jabłka niżej a kwiatki wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 05.09.2003 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Mam parkiet!Za dwa tygodnie jeszcze cyklinowanie i lakierowanie a w międzyczasie glazurnik skończy swoją działkę a ja zamontuję oczyszczalnię i zbiornik na gaz (jeśli pogoda pozwoli). Zostanie kuchnia i biały montaż. No szczegółowe plany już są - zobaczymy co z realizacją.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 08.09.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Komu dobrze.. Ale ja mam nieprzekraczalne terminy bankowe - 30 listopada 2003 mam być tam wprowadzony i zameldowany... więc będziemy ostro gonić... No, na razie trzeba zrobić dach, a potem to już nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 10.09.2003 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Witam witam.... u mnie kanalizacja i woda w domu z ziemi wyprowadzona... zostało jeszcze wodę do sieci podłączyć.. i tu bedzie problem.. kanalizacja już do sieci jest podłączona! Pięknie się dzieje u mnie na budowie cudownie.. jastem pełna podziwu. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 11.09.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 A ja potrzebuję dekarzy. Jak dotychczas wszystkie ekipy - zajęte, terminy paźdxiernikowe. Jak ktoś ma namiary na dekarzy którzy układają dachówkę cementową... dajcie znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 16.09.2003 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Cicho na podlasiu,wszyscy chyba na grzybach:)Jak nie grzyby to ryby,budowac nikt nie buduje:PA swoja droga to macie jakies miejsca na grzyby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.09.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Cicho bo wszyscy korzystają z ładnej pogody i........ budują U mnie już prawie fundamenty są. Jestem też pełna podziwu. Wodociagi już mam. Prąd na budowę też mam. Więc czego mi jescze trzeba ??? PIENIĘDZY!!! W sprawie grzybów, to oczywiście, że są . Ekipa rano zanim zacznie budować, idzie na grzyby i codziennie zbierają chłopaki całe wiadro grzybków!!! Szkoda, że kompletnie się nie znam z mężem na grzybach, ale może ktoś nam kiedyś pomoże i coś się uda zebrać. Pik-u, ciągle szukasz dekarzy? Mogę zpytać swojego majstra. Poza tym czytałam na stronie ARt-MEdia, że chwalił swoich dekarzy a on buduje niedaleko, więc może tam spróbuj. karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 16.09.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 A poza tym, Pik-u, to Ty już kryjesz dach????!!!! Chyba naprawdę muszę się przejechać do Ponikłej, bo jak tam byłam jakiś czas temu to nic nie było. Masz jakiś kosmicznych robotników!!!To się chwali, oczywiście.karina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts