tola 22.11.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Dzięki Agacka, juz dawno myślałam coby jakąś specjalizację popełnić, a tu proszę - już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.11.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Wiesz ja słucham dobrych rad...już znalazłam szesciu przedstawicieli w moich okolicach...bo ten najbliższy chce ze mnie zedrzeć... , wiec niech się wypcha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 22.11.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Hej Chcę kupić bramę garażową. Może wiecie gdzie w Białymstoku można zobaczyć bramy garażowe? Witam Na szybko pamietam tylko kilka adresów : Standard. Produkcja, sprzedaż bram, okien, drzwi i rolet antywłamaniowych Al. Piłsudskiego 26 15-446 Białystok http://www.standard.com.pl Dom, budownictwo / Drzwi, okna AWRUK Zakład Stolarski ul. Białostocka 12 16-031 Ogrodniczki k. Białegostoku http://www.awruk.bialystok.pl Dom, budownictwo / Drzwi, okna Janrex ul. Ogrodowa nr ( nie pamiętam róg Ogrodowej i Sienkięwicza) Alustic PPH. Okna.drzwi, bramy ul. Legionowa 28 lok.4 Białystok Dom, budownictwo / Drzwi, okna Domena. Bramy, rolety, stolarka ul. Polowa 2/14 15-612 Białystok Dom, budownictwo / Bramy - produkcja, usługi Kordula. Drzwi, bramy, automatyzacja ul. Równa 12 15-335 Białystok Dom, budownictwo / Drzwi, okna Vertex Sp. z o.o. Rolety, żaluzje, bramy ul. Włókiennicza 25 lok.3 15-464 Białystok Dom, budownictwo / Żaluzje, rolety, markizy Wiga Sp. z o.o. Rolety zewnętrzne, antywłamaniowe, bramy, napędy i sterowania ul. Ciołkowskiego 24 15-264 Białystok Dom, budownictwo / Bramy - produkcja, usługi Wimar. PP. Bramy, drzwi. Waśkiewicz M. ul. Kombatantów 7 15-110 Białystok Dom, budownictwo / Bramy - produkcja, usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.11.2004 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Dzieńdoberek.... deha... jaki zasób wiedzy a tak w nawiasie.... to super cenowo jest firma AWRUK... kupowaliśmy tam brame garażową Hormanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 23.11.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Dzieńdoberek.... deha... jaki zasób wiedzy a tak w nawiasie.... to super cenowo jest firma AWRUK... kupowaliśmy tam brame garażową Hormanna[/quote Witam 2-3 lata temu zastanawiałem się nad rozszerzeniem profilu firmy i stąd posiadam trochę informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 24.11.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 WitamDodatkowo sam teraz wybieram drzwi do garażu i trochę"kręcę się" w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 24.11.2004 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 A my poszukujemy drzwi wejściowych drewnianych i niedrogich ale solidnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 24.11.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Szerokim łukiem omijaj firmę 3-ski z ul. Wysockiego. Drzwi mogą się udać ale ewentualne reklamacje - horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 24.11.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Witajcie, my obejrzelismy trochę drzwi drewnianych, bardzo odpowiadały mi drzwi Nicewicza ( Pete i Medyk mogą więcej o nich powiedzieć) ale mój mąż postawił na "Dziadka". Jeszcze nie mamy ich zamontowanych ale mój mąż widział je zamontowane i uzywane u swego inwestora. W Białymstoku jest chyba ich przedstawiciel bo nie tak dawno widziałm samochód "Dziadka" na ulicy. Cenowo podobnie jak u Nicewicza. Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.11.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 W temacie bram garażowych. Kupiliśmy kasetonową "złoty dąb", producent KRISPOL. Sprzedaje te bramy THERMOPLAST, ale wiem gdzie je można taniej kupić. Jesli ktoś jest zainteresowany, to proszę na priv. Ale Białystok dziś zasypany, ślisko okrutnie, a piaskarek nie widać.Pozdrawiam cieplutko. Może po nocy będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 25.11.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 I gdzież ta upragniona odwilż prognozowana? Gdzież, ach gdzież? I kiedyż, ach kiedyż, stanie moja wiecha wytęskniona? ... This is a question. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.11.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 ...odwilż tuż, tuż... a wiecha...cóż ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 26.11.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 No, dziś tak jakby, jakby... trochę odwilgło... i efekty od razu są! Z budowy dzwonią, żebym na poniedziałek dostarczył papę i papiaki! Znaczy: staliśmy na samym skraju przepaści, ale uczyniliśmy wielki krok naprzód ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.11.2004 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Dzieńdoberek U nas kable pozwijane... koniec robotki na budowie chyba że miotłą A mrozek trzyma ... bo to zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 29.11.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Szerokim łukiem omijaj firmę 3-ski z ul. Wysockiego. Drzwi mogą się udać ale ewentualne reklamacje - horror Masz racje. Reklama swietna i nawet widzialem ich na forum budownictwa ale jak szukalem okien i zobaczylem jak firma profesjoalnie wyglada to od razu wymieklem. A oferte otrzymalem po 3 tygodniach dopiero (oczywiscie jak okna byly juz kupione)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oferta specjalna na licytacji Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,z zestawu Aplauz Wymiary 73x99x86 cmSiedzisko: pianka wysokosprężysta HRUwaga: możliwe inne koloryCena minimalna zestawu: 300 złCena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżekZapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.plW razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected] zapraszamy na licytacjehttp://www.dlanikoli.prv.pl http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.12.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 Poszukuję solidnej ekipy do ocieplenia poddasza wełną. Jeśli możecie kogoś polecić będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 02.12.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Poszukuję solidnej ekipy do ocieplenia poddasza wełną. Jeśli możecie kogoś polecić będę bardzo wdzięczna. Witam Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.12.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Deha, nie ma nic na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 02.12.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Deha, nie ma nic na priv Witam Qrcze. Coś pomieszałem Wysłałęm jeszcze raz, ale teraz chyba już 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts