andrzejka 19.03.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kiedy wreście przyjdzie ta wiosna, podobno u nas na Podlasiu od niedzieli mają być mrozy znowu . Tak, tak od niedzieli u mnie dziś mrozi i wieje. Brrr.... A wiosny jak nie bylo tak i nie ma. Fajne napisaleś o tych Aniolach Dobroci - tak wzniośle się tu zrobilo dzięki nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 22.03.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witajcie z wiosną choć kwiatki jeszcze nie rosną Poszukuje sprawdzonej ekipy do wykonania docieplenia/elewacji możecie kogoś polecić ? Pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 22.03.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Oj, Tolu droga, jeszcze się nie wcielaj w Marzannę ani Wandę (co to nie chciała Niemca) . Chociaż i ja już mam dość tej zimy. Dobrze chociaż że deszcze i słońce wytopiło większość tego zbrylonego śniegu i chociaż po Siedlcach jest już którędy chodzić, jeździć i gdzie parkować. Teraz ja obstawiam 31 marca, żeby już odpuścił ten -ny mróz... ... a niezależnie od tego jestem w połowie załatwiania papierów na kredyt a w pierwszej dekadzie kwietnia (bez względu na kredyt) ruszam z działówkami. Bomba w górę! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 YEYO Mogę polecić z pełną odpowiedzialnością ekipę, która ocieplała mój dom. Namiary zostawiam na privie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Oj Trachu drogi, kciuki trzymam za pomyślne załatwienie wsparcia finansowego przez znaną wszystkim instytucję bankiem zwaną. I oby ta bomba szkód jakowyś na Twej budowie nie poczyniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 24.03.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dzięki Tolu za namiary A teraz z innej beczki Moja 13-latka koniecznie chce tańczyć (taniec nowoczesny nie towarzyski)w zespole, grupie lub szkole tańca (nie musi być za friko poświęce tę parę złotych) Ktoś wie gdzie mogę uzyskać informacje. Domy kultury odpadają bo nie ma miejsc. Jak nie znajdę to chyba będę musiał złożyć własną szkołę najlepiej tańca irlandzkiego (taki lubię najbardziej) i nowoczesnego i ściągnąć nauczycieli z Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.03.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 W dniu wielkiej nocy,życzę Ci mocy,zero zmęczenia,dużo natchnienia,serca szczerego,domu ciepłego, niech świeża będzie Twoja pisankai radosnego Co dzień poranka! http://proch1926.strona.pl/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Dzwon wesoło się rozlega,pieśń potężna świat obiega.Oby serce też zostało,napełnione dzisiaj chwałąi tętniącym życiem wiosnyw Zmartwychwstania Dzień radosny. Odpoczynku i dobrego nastroju w Te Świętażyczy Tola z rodziną. http://www.glubczyce.pl/gfx/kurczaki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.03.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Jak tu wiosennie się zrobilo Szkoda, ze nie ma jeszcze takich stokrotek i żonkili w ogródkach Ale to już chyba szybko się pokażą Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 22.04.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witam Wiecie coś może na temat corocznych Targów Budownictwa na Polibudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 22.04.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witam Wiecie coś może na temat corocznych Targów Budownictwa na Polibudzie http://www.forumbudownictwa.pl/FORUM/index_t.html czyli będą w 2006 roku. Za dużo kasy za mało zysków . Może ktoś wie gdzie można kupić anodę magnezową do Duvala 20KLZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.04.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Bogdanie, ależ Ty trudne pytania zadajesz Ja jestem na etapie podjęcia decyzji w sprawie kotła gazowego. Przekopuję się przez setki postów na tym forum. Pozdrawiam Podlasian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romario 26.04.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam! Poszukuję sprawdzonych fachowców do budowy ogrodzenia w Białymstoku lub okolicach. Może znacie takich? Jakie są ceny w "branży" ogrodzeniowej w regionie? Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.04.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Romario, zajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.04.2005 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 WITAM !!!! Pojawiam sie i znikam ale teraz mam nadzieje na dłużej zabawie Bodzio... targi zawsze były w pierwszy łikent po tym długim majowym a jak będzie w tym roku to którz to wie Pozdrawiam wszystkich Podlasian po tak wielkiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faraon76 01.05.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 YEYO polecił nam swojego glazurnika i pokazał nam jego robotę w swoim domku. Facet od tygodnia siedzi już u nas i ..... jest ok. Kolejny dowód na funkcjonowanie forum Pozdrowiam wszystkich http://jlobodzinska.photosite.com/~photos/tn/54_348.ts1106503350000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 01.05.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Dzien dobry grupo podlaska. Fajnie tu u was. Mile klimaty. Mam prosbe: czy moze znacie dobrych wykonawcow wykonczeniowki Tynki zewnetrzne, wewnetrzne, glazura i wszystko co potrzeba do zamieszkania.... Chodziloby mi o taka ekipe, ktora by zamieszkala u mnie na budowie i byla rowniez postrachem dla okolicznych zlodziejaszkow. Poza tym szukam dekarza. A przede wszystkim - pozdrowienia od grupy otwockiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faraon76 10.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 kochani, kogoś do realizacji projektu kominka poszukujemy.W głownej mierze wykonany będzie z płyty KG z elementami marmuru lub granitu (piaskowiec ostatnio wykluczyliśmy)Z góry dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolniaski 23.05.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Hej potrzebuję dekarza, dobrego i po przystępnych cenach. póki nie pada i na moją działeczkę można wjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazarek 28.05.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witam, na Forum Muratora zarejestrowałem się dopiero kilka dni temu, ale coraz bardziej mi się tu podoba. Teraz kilka słów o sobie: nazywam się Łukasz i jestem z Białegostoku. W chwili obecnej mieszkam w dużym domu w centrum, ale wraz z tatą (jestem jeszcze uczniem) marzyliśmy o stworzeniu miejsca do odpoczynku i do stałego mieszkania, mimo tego, że mamy dom. Po długich poszukiwaniach znaleźliśmy to, czego szukaliśmy. 6,5 ha na obrzeżach Knyszyna w jednym kawałku - 6000m2 działki siedliskowej przeznaczonej pod zabudowę, 4,5 ha lasu i 1,5 ha łąki. Przy zakupie był już projekt, a na sąsiednich działkach nie ma żadnego domu i w najbliższym czasie nie będzie. Poprzedni właściciel jest architektem i dzięki znajomościom załatwił pozwolenie na budowę. Projekt zmodyfikowaliśmy - powierzchnia mieszkalna to 185 m2 + garaż i skrzydło techniczne. W sumie ok. 240 m2. Zamierzamy wykopać dwa stawy na łące, jesteśmy pewni, że to się uda, ponieważ robiliśmy już próbę w listopadzie: woda stała. Tata zbudował już kilka domów: dwa nad jeziorem, przebudował dom w Białymstoku oraz zbudował kilka innych obiektów, chociaż w gruncie rzeczy trudni się motoryzacją, a nie budownictwem. Znajomy taty - właściciel Firmy EW z Ignatek sprzedaje beton komórkowy (siporex) za 5,30 zł za jeden. Wymiary 24x24x59, czyli standard. Po ile Wy kupowaliście/kupujecie i gdzie? Będziemy kryć dachówką ceramiczną lub cementową. To chyba tyle na początek. Pozdrawiam, Bazarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts