Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Tola.

Jak zwykle jesteś na postarunku :D

Masz śliczny domek, odstąpisz niedoswiadczonej koleżance :D licencję na muszelki w łazience :D gratuluję pomysłu...piękne

U mnie stan surowy otwarty, obecnie rozpoczynamy kabelki elekryczne itd... niestety wszystko systemem gospodarczym i odwieczny problem prawie wszystkich budujących KASA :(

Pozdrawiam.

Witam wszystkich budujących Podlasian i nie tylko. Mam do Was pytanie: czy znacie dobre ekipy budowlane z okolic Białegostoku, sprawdzone przez Was lub Waszych znajomych. Pytam, bo mimo tego, że znamy sporo ekip budowlanych wolimy kogoś obcego, ale sprawdzonego niż osobę z którą utrzymujemy towarzyskie kontakty i czuje się ona bezkarnie po "odwaleniu chałtury". Chodzi nam o wykonanie stanu surowego. Jeśli macie kogoś sprawdzonego proszę o namiary. :-) Z góry dzięki.

Pozdrawiam,

Bazarek

Z checia bym polecil ale mej ekipie brakowalo kilku procentow do 100procentowego zadowolenia z nich. I chyba nie chcialbys odkryc pustych puszek po piwie w ociepleniu sciany.

• 4 weeks później...
Witam wszystkich budujących Podlasian i nie tylko. Mam do Was pytanie: czy znacie dobre ekipy budowlane z okolic Białegostoku, sprawdzone przez Was lub Waszych znajomych. Pytam, bo mimo tego, że znamy sporo ekip budowlanych wolimy kogoś obcego, ale sprawdzonego niż osobę z którą utrzymujemy towarzyskie kontakty i czuje się ona bezkarnie po "odwaleniu chałtury". Chodzi nam o wykonanie stanu surowego. Jeśli macie kogoś sprawdzonego proszę o namiary. :-) Z góry dzięki.

Pozdrawiam,

Bazarek

Mieszkam w domu, który mi wybudował. Jeśli jeszcze jestes zainteresowany daj znac.

Hej.

Cieszę się, że znalazłam to forum. Jestem na etapie szukania działki pod budowę domu. szukam i szukam i narazie nic. Wszystko cholernie drogie: 50 zł wzwyż.W Hryniewiczach ktoś sprzedaje po 50zł ale tam, tak słyszałam jest wysypisko śmieci białostockich. taka lokalizacja nie bardzo mi odpowiada. FE!

Chyba się przeliczyłam... Wiem, że na Dojlidach są dość tanie działki ale jakoś nikt nie sprzedaje. Może Wy możecie coś polecić. Chcę działkę w okolicach Białegostoku.

Poydrawiam Gocha

Od wiosny tu nie zaglądałam :oops:

A widze że nas tu przybyło :p

Witam serdecznie :p

Mam pytanie odnośnie dachu :p

Czy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną firmę kryjącą blachodachówką :roll:

Oczywiście!

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Czekam w takim razie 8) :wink:

Bo chyba nic nie przeoczyłam :roll: Oczywiście jest 8) ale namiarów nie widzę :roll: :-?

Bo to był taki maliutki żarcik.

Tak na poważnie to podaję namiary:

Radziszewski Tomasz tel. 0605 580 653

Powodzenia!