Dorota_71 26.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Witam grupę podlaską Odezwały się Suwałki, pora coś napisać ( poza czytaniem) Pozdrowiam i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Witaj Dorotko. Czas na spowiedź, opowiadaj o swoim przyszłym miejscu do życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_71 26.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Cześć Tola. Jak zwykle jesteś na postarunku Masz śliczny domek, odstąpisz niedoswiadczonej koleżance licencję na muszelki w łazience gratuluję pomysłu...piękne U mnie stan surowy otwarty, obecnie rozpoczynamy kabelki elekryczne itd... niestety wszystko systemem gospodarczym i odwieczny problem prawie wszystkich budujących KASA Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K_amila 27.06.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dorota_71 - jeśli to Twój rocznik, to może się znamy? Mieszkamy w jednym mieście, mamy współny rok urodzenia Tyle, że ja chodziłam do szkoły z 70. DO LO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_71 27.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witaj K_amila. Ekonomiak w Ełku. Od 15 lat mieszkam w Suwałkach. Budowa też w mieście (Ziel. G.) Gdzie powstanie Twój szeregowiec? Może będziemy sąsiadkami? Trzymam kciuki za szybkie otrzymanie pozwolenia i do boju (kiedy start). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K_amila 27.06.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Chcieliśmy coś kupić na Zielonej górce, bo miałabym blisko do pracy (ZS6), ale nic nie znaleźliśmy i bedziemy budowali przy szpitalu. Ale fajnie, że jest ktoś z Suwałk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 28.06.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Budujemy w Kleosinie, stan surowy zamknięty. Tynki zewnętrzne, wewnętrzne, wszystkie instalacje już za nami. W tym tygodniu zakładamy system automatycznego podlewania, w początkach lipca starobruk przed domem i ścieżki. Jak tam Wasz projekt, gotowy? A masz jakies zdjecia starobruku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 28.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam wszystkich budujących Podlasian i nie tylko. Mam do Was pytanie: czy znacie dobre ekipy budowlane z okolic Białegostoku, sprawdzone przez Was lub Waszych znajomych. Pytam, bo mimo tego, że znamy sporo ekip budowlanych wolimy kogoś obcego, ale sprawdzonego niż osobę z którą utrzymujemy towarzyskie kontakty i czuje się ona bezkarnie po "odwaleniu chałtury". Chodzi nam o wykonanie stanu surowego. Jeśli macie kogoś sprawdzonego proszę o namiary. Z góry dzięki. Pozdrawiam, Bazarek Z checia bym polecil ale mej ekipie brakowalo kilku procentow do 100procentowego zadowolenia z nich. I chyba nie chcialbys odkryc pustych puszek po piwie w ociepleniu sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.06.2005 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dzieńdoberek... dawno mnie tu niebyło i tyyyle nowych buziaczków.... to jednak się COŚ buduje na Podlasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeryf 21.07.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam Może ktoś się wie gdzie można na Podlasiu zamówić (jakiś stolarz)niedrogie schody drewiane. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Od wiosny tu nie zaglądałam A widze że nas tu przybyło Witam serdecznie Mam pytanie odnośnie dachu Czy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną firmę kryjącą blachodachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 27.07.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam Może ktoś się wie gdzie można na Podlasiu zamówić (jakiś stolarz) niedrogie schody drewiane. Dzięki Pozdrawiam A zobacz tu http://www.bagrowski.republika.pl/schody.htm polecam tego wykonawcę. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 27.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Sesc Baldek no estem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 27.07.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Od wiosny tu nie zaglądałam A widze że nas tu przybyło Witam serdecznie Mam pytanie odnośnie dachu Czy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną firmę kryjącą blachodachówką Oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 27.07.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam Może ktoś się wie gdzie można na Podlasiu zamówić (jakiś stolarz) niedrogie schody drewiane. Dzięki Pozdrawiam Polecam, Marka Mściszewskiego z Sochoni k. B-stoku tel. 607 457 990. Solidny, terminowy i niezbyt drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 27.07.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Witam wszystkich budujących Podlasian i nie tylko. Mam do Was pytanie: czy znacie dobre ekipy budowlane z okolic Białegostoku, sprawdzone przez Was lub Waszych znajomych. Pytam, bo mimo tego, że znamy sporo ekip budowlanych wolimy kogoś obcego, ale sprawdzonego niż osobę z którą utrzymujemy towarzyskie kontakty i czuje się ona bezkarnie po "odwaleniu chałtury". Chodzi nam o wykonanie stanu surowego. Jeśli macie kogoś sprawdzonego proszę o namiary. Z góry dzięki. Pozdrawiam, Bazarek Mieszkam w domu, który mi wybudował. Jeśli jeszcze jestes zainteresowany daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogi25 27.07.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Hej. Cieszę się, że znalazłam to forum. Jestem na etapie szukania działki pod budowę domu. szukam i szukam i narazie nic. Wszystko cholernie drogie: 50 zł wzwyż.W Hryniewiczach ktoś sprzedaje po 50zł ale tam, tak słyszałam jest wysypisko śmieci białostockich. taka lokalizacja nie bardzo mi odpowiada. FE! Chyba się przeliczyłam... Wiem, że na Dojlidach są dość tanie działki ale jakoś nikt nie sprzedaje. Może Wy możecie coś polecić. Chcę działkę w okolicach Białegostoku. Poydrawiam Gocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.07.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Od wiosny tu nie zaglądałam A widze że nas tu przybyło Witam serdecznie Mam pytanie odnośnie dachu Czy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną firmę kryjącą blachodachówką Oczywiście! Czekam w takim razie Bo chyba nic nie przeoczyłam Oczywiście jest ale namiarów nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 28.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Od wiosny tu nie zaglądałam A widze że nas tu przybyło Witam serdecznie Mam pytanie odnośnie dachu Czy możecie mi polecić jakąś sprawdzoną firmę kryjącą blachodachówką Oczywiście! Czekam w takim razie Bo chyba nic nie przeoczyłam Oczywiście jest ale namiarów nie widzę Bo to był taki maliutki żarcik. Tak na poważnie to podaję namiary: Radziszewski Tomasz tel. 0605 580 653 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winner 29.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Radziszewski mi tez wycenial daszek. Byl polecony wiec pewnie dobry ale najdrozszy. Najtanszy i najlepszy byl kalinowski bogdan ale nie wiem czy on kryje blachodachowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts