Robin2 04.11.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Cześć Andrzejko!o dokumentacji jeszcze marzę... Na razie ciągle wydzielam działkę, mam nadzieje, że za dwa tygodnie będzie po wszystkim. Dopiero potem zabiorę się za projektowanie. I ciągle nie jestem pewien, czy to ma byc kanadyjczyk, czy jakaś ceramika..Pozdrawiam!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.11.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 No to masz dylemat ale kanadyjczyków na naszym terenie chyba nie ma zbyt wiele CZy one nie są sie nadają do takiego klimatu Trzymam kciuki za szybkie zakończenie wydzielania działki Dopiero potem zabiorę się za projektowanie Czy to onacza, że sam masz zamiar projektować swój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 05.11.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Hello!Rzeczywiście, nie buduje sie tego u nas zbyt duzo, przewazają formy tradycyjne, chociaż... załozyciel naszego forum ma chyba kanadyjczyka!Ja chetnie spotkałbym się z kimś, ktomieszka w takim domu od conajmniej dwóch sezonów- opinie na temat ciepła, klimatu w domu czy akustyki byłyby bardzo wskazane.Własnie temat akustyki ma dla mnie duże znaczenie. Mam dzieci w wieku 11-13 lat, czasem toczą takie wojny, że lepiej uciekać gdzie pieprz rośnie:)Co do projektowania- owszem, mam zamiar brac w tym czynny udział. Wyliczeniami zajmie się fachowiec ale to my (z zoną) mamy ten dom już w głowie. Uzgodniliśmy, że my mówimy, co chcemy a on (a dokładniej, ona- Pani Architekt) przenosi to na papier, krok po kroku. Bedzie dobrze! Byleby tylko geodeta skończył juz ten podział, czekanie jest męczące...Pozdrawiam!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.11.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Bedzie dobrze! Byleby tylko geodeta skończył juz ten podział, czekanie jest męczące... A ile razy jeszcze trzeba będzie czekac zanim powstanie dom A to na papierologię a to na kolejne etapy a potem na wprowadzenie sie Taki los budującego ale już chyba bliżej niż dalej z tym waszym geodetą Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Czekanie nie skończy się do momentu przeprowadzki Ja czekam na miłego pana od docieplenia poddasza. Może przyjdzie przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.11.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Czekanie nie skończy się do momentu przeprowadzki Ja czekam na miłego pana od docieplenia poddasza. Może przyjdzie przed zimą? Trzeba mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.11.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Nie wierzę! Dzis zadzwonił geodeta i oznajmił, że wszystko załatwione! we wtorek mam się zgłośić po komplet papierów... Cud! Moze to dlatego, że dziś moje urodziny...Pozdrawiam wszystkich!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 11.11.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Ha! dziennik budowy czas zacząc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Nie wierzę! Dzis zadzwonił geodeta i oznajmił, że wszystko załatwione! we wtorek mam się zgłośić po komplet papierów... Cud! Moze to dlatego, że dziś moje urodziny... Pozdrawiam wszystkich! Robert Wszystkiego naj z okazji wczorajszych urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ha! dziennik budowy czas zacząc! Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 12.11.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Dzieki Andrzejko!To chyba jakiś moment przełomowy, nawet internet dziś chodzi tak szybko jak nigdy dotąd!A jak Twój dach? Już skończony? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 12.11.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Drodzy Podlasianie,w przyszłym roku będę ruszał z budową. Poszukuję SPRAWDZONEJ ekipy, najchętniej takiej, która budowała cos dla Was lub najbliższych i się sprawdziła- nie mam pieniędzy na poprawki.Poszukuję ekipy, która zrobiłaby mi fundament, sciany z ceramiki i strop nad parterem. Orientacyjny projekt zamieszczę wkrótce w Dzienniku Budowy.Pozdrawiam wszystkich i czekam na kontakt!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Dach jeszcze trochę i mam nadzieję będzie gotowy Co do ekipy to nie mogę żadnej polecić Ale myśłe, ze inni się wypowiedzą na ten temat Ciekawa jestem co też za projekt chodzi ci po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.11.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Robercie, namiary na dobrą ekipę, sprawdzoną, bo budowała u mnie i też z polecenia znajdziesz na privie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 27.11.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Hallo, hallo!Czyzby Podlasie juz spało?Jak tam na Waszych budowach? Wiem, że Andrzejak coś jeszcze robi, a inni? PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.12.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Podciągam wątek , w grudniu żadnego wpisu A świeta tuż tuż http://www.gify.neostrada.pl/gify/postacie/mikolaje/8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 13.12.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Andrzejak, przywracasz mi wiarę w ludzi! Już myślałem, ze wszyscy dawno spią Śpiochy! Zbudzic się! Mikołaj o Was zapomni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.12.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Śpiochy! Zbudzic się! Mikołaj o Was zapomni! Oj niestrasz Robin, cały rok grzeczna byłam, przykro by mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 14.12.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ja właśnie się obudziłem;-)Ale za oknem szaro,ponuro,a było tak cudowniw.Może jeszcze spadnie śnieg?A jak postępy na budowach?Może potrzebny wykonawca do czegoś?tak emerygency.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.12.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 No i nareszcie ktoś tu coś skrobnął A śnieg jeszcze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts