Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hello!

Rzeczywiście, nie buduje sie tego u nas zbyt duzo, przewazają formy tradycyjne, chociaż... załozyciel naszego forum ma chyba kanadyjczyka!

Ja chetnie spotkałbym się z kimś, ktomieszka w takim domu od conajmniej dwóch sezonów- opinie na temat ciepła, klimatu w domu czy akustyki byłyby bardzo wskazane.

Własnie temat akustyki ma dla mnie duże znaczenie. Mam dzieci w wieku 11-13 lat, czasem toczą takie wojny, że lepiej uciekać gdzie pieprz rośnie:)

Co do projektowania- owszem, mam zamiar brac w tym czynny udział. Wyliczeniami zajmie się fachowiec ale to my (z zoną) mamy ten dom już w głowie. Uzgodniliśmy, że my mówimy, co chcemy a on (a dokładniej, ona- Pani Architekt) przenosi to na papier, krok po kroku.

Bedzie dobrze! Byleby tylko geodeta skończył juz ten podział, czekanie jest męczące...

Pozdrawiam!

Robert

Bedzie dobrze! Byleby tylko geodeta skończył juz ten podział, czekanie jest męczące...

A ile razy jeszcze trzeba będzie czekac zanim powstanie dom :roll: :roll:

A to na papierologię a to na kolejne etapy a potem na wprowadzenie sie :-?

Taki los budującego ale już chyba bliżej niż dalej z tym waszym geodetą :wink:

Hej 8)

Drodzy Podlasianie,

w przyszłym roku będę ruszał z budową. Poszukuję SPRAWDZONEJ ekipy, najchętniej takiej, która budowała cos dla Was lub najbliższych i się sprawdziła- nie mam pieniędzy na poprawki.

Poszukuję ekipy, która zrobiłaby mi fundament, sciany z ceramiki i strop nad parterem. Orientacyjny projekt zamieszczę wkrótce w Dzienniku Budowy.

Pozdrawiam wszystkich i czekam na kontakt!

Robert

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...