Mikazuu 17.03.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 RobSto - ten "Twój" projektant faktycznie konkretny i w sensownej cenie. Dzisiaj właśnie wygrał casting Cieszę się że się dogadaliście. Był dzisiaj u mnie na budowie - sprawdzał czy wszystko idzie zgodnie z projektem. Uspokoił siebie i mnie hej Panowie!!! to takze i mój projektant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 17.03.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Psami nie poszczuję, bo nie mam , a nawet gdybym miała, to byłyby z tych, co to łagodne jak baranki. Ale Żuberka schłodzonego mam, trzymam na takie okazje, jak najazdy grupowe. To do zobaczenia w kwietniu, już się cieszę A z budową sąsiada, gdyby to była klinika chirurgii plastycznej i zniżki po znajomości sąsiedzkiej, to można by było sobie poprawić to i owo ja tez sie cieszę, bo lubie ... wycieczki grupowe i zimne napoje a w tej "klinice" nawet jakby po sąsiedzku proponowali zabieg gratis to i tak bym nie poszła pod skalpel!!!! brrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 17.03.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 RobSto - ten "Twój" projektant faktycznie konkretny i w sensownej cenie. Dzisiaj właśnie wygrał casting Cieszę się że się dogadaliście. Był dzisiaj u mnie na budowie - sprawdzał czy wszystko idzie zgodnie z projektem. Uspokoił siebie i mnie hej Panowie!!! to takze i mój projektant! Po prostu NASZ Dobra chłopina i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 18.03.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Z tego co słychać to chyba będzie w przyszłym tygodniu mróz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 18.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 No właśnie, mróz...I to mnie trochę martwi, u mnie od środy mieli zacząć tynkarze...Wrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 19.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 U mnie wylali fundamenty - mam nadzieję że nie będzie lało to pociągną dalej. Przyczym nie za daleko bo bloczków silikatowych mają niewiele, a w fabryce wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 19.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 RobSto podrzuć mi jak możesz namiary na tych fundamenciarzy na priv. Potrzebuję ludzi tylko do zrobienia fundamentu, bo dalej w górę szkielecik idzie i mam już ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 22.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Coś marazm chyba dorwał GRUPĘ - nikt nic nie pisze U mnie ładnie ściany rosną Pogoda nawet cieszy, co u was? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 22.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jest! Jest! Bocian! Bocian! Jak on żyje to i my przeżyjemy!(cytat z Sexmisji) http://images21.fotosik.pl/104/689a194a8485958emed.jpg Niedaleko mojego domu. Pojawił sie dziś. WIOSNAAAA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 22.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 RobSto a co tu pisać jak nic się nie dziejetydzień czasu jeżdziłem i szukałem żeby ktoś mi parapety dębowe zrobiła tu kicha nikt nie chce się podjąć,dla wszystkich to drobnicanie to nie będą z marmuru,dzisiaj byłem u kamieniarza , gość od razu w samochód przymiarka i w następnym tygodniu będą zamontowanefakt gość robi mi też obudowę kominka może dlatego tak chętnie przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.03.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jest! Jest! Bocian! Bocian! Jak on żyje to i my przeżyjemy! (cytat z Sexmisji) http://images21.fotosik.pl/104/689a194a8485958emed.jpg Niedaleko mojego domu. Pojawił sie dziś. WIOSNAAAA! a ja bocka jeszczenie widziałam.... pozdrówka dla podlasian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halina67 23.03.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam i pozdrawiam Podlasian !!!U mnie ruszają prace wykonczeniowe. Zaczełam od okien i od razu domek ladniejscy. Drzwi zewnetrzne tez wstawiłam/kupiłan na allegro /. Teraz sciany wewnetrze.Sennie strasznie dzisiaj i pisanie ciezko idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 23.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 RobSto a co tu pisać jak nic się nie dzieje tydzień czasu jeżdziłem i szukałem żeby ktoś mi parapety dębowe zrobił a tu kicha nikt nie chce się podjąć,dla wszystkich to drobnica nie to nie będą z marmuru,dzisiaj byłem u kamieniarza , gość od razu w samochód przymiarka i w następnym tygodniu będą zamontowane fakt gość robi mi też obudowę kominka może dlatego tak chętnie przyjechał Kolego - to czemu nie pisałeś o swoich problemach na FORUM? Sam dałbym Ci 2 namiary na parapety - a kto wie może byś się dogadał. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 23.03.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 nie pomyślałem o tymnastępnym razem zapytamnie chciałem nikomu zawracać głowy takimi drobiazgamiw każdym razie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 23.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 długi rufus, jakimi drobiazgami?? To sa powazne dylematy Pytac, ludziska, pytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy_r 24.03.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 To ja pytam:Czy ktoś z was kupował beton komórkowy i jakiej firmy?Jak wczoraj pytałem w hurtowni to pan powiedział, że mają tylko z Lubartowa i innego nie sprowadzają, bo ten jest w bardzo dobrej cenie po 11 zł za bloczek. Nie jestem (jeszcze) zdesperowany i na razie próbuję poszukac, bo zamierzam rozpocząc budowę w sierpniu, ale może rzeczywiście atrakcyjna cena i lepszej nie będzie? Zobaczymy w lipcu jak już będę trochę zdesperowany. Robin2 mógłbyś podesłac namiary na swojego dekarza? Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobSto 24.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 To ja pytam: Czy ktoś z was kupował beton komórkowy i jakiej firmy? Jak wczoraj pytałem w hurtowni to pan powiedział, że mają tylko z Lubartowa i innego nie sprowadzają, bo ten jest w bardzo dobrej cenie po 11 zł za bloczek. W tym Ci nie pomogę - sam szukam silikatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 24.03.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja kupowałem beton komórkowy ,ale to było rok temu w lutymBloczek był ze Śniadowa cena 4,35 brutto bez transportu ,luzem bez palet Sprawdzałem teraz na allegro ,faktycznie jest po 11 zł,ale jest też po 6,7zł 1000 szt nie jest napisane jak z transportem raczej bez woy_r spróbuj w "Gol-Drew"w Wasilkowie tel085-7194789 oni sprowadzali ze Śniadowajak by co to spróbuję wywalczyć jakiś rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dlugi rufus 24.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ostatnio zacząłem rozglądać sie za ekipami od wykończeniówkiMam już pierwszą wycenę za szpachlowanie 12 zł za m2 bez malowaniai układanie glazury 35 zł za m2 + różne dodatki dodatkowo płatneekipa z polecenia podobno dobrazastanawiam się jakie są teraz ceny i czy lepiej zgadzać się za całośc czy na metrymoże macie jakieś sprawdzone ekipy od wykończeniówkibyłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woy_r 25.03.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Dzięki za namiary dlugi rufusTeż myślałem o Śniadowie. Mieli do tej pory dobry towar za rozsądną cenę.Oczywiście i oni jak wszyscy podnieśli cenę, ale to i tak taniej niż YTONG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts