ilzan 19.12.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witaj Staszku Daaaaaawno Cię nie było, a jak się pojawiłeś to z wielką przyjemnością można dalej sobie pooglądać dziennik, bo tyle w nim nowych zdjęć. Widzę, że prace postępują bardzo ładnie wszystko wygląda. Okna, drzwi i brama garażowa dopełniły całości i domek z zewnątrz już się nieźle prezentuje. Jeśli możesz zdradzić firmę z której kupowałeś w/w, jak i cenę, będę wdzięczna. po prostu chcę porównać oferty, bo sama już muszę wybrać. Chętnie bym Cię odwiedziła, żeby z bliska zobaczyć dom, bo w końcu Ty przodujesz w budowie MIODOWEGO ale niestety jest za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 20.12.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witaj.Okna to Termoplast a brama to najnormalniejszy Wiśniowski za niecałe 2 000 PLN .Prace sie posuwaja do przodu to fakt.Jednakże powoduje to totalny bałagan w środku jak i na zewnątrz.Trudno mi upilnować ekipy by nie robiły pod siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.12.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Staszku dawno mnie nie było a tu takie postępy Wygląda jakbyś za miesiąc się wprowadzał Gratuluje że mimo zimy nie ma przestanków. Zresztą ta zima to taka sobie tego roku (dzięki Bogu). Dopiero od kilku dni się tak nieciekawie (znaczy zimniej) zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 21.12.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Robię suche tynki no i moja koza ( Jotul) pomaga w utrzymaniu dodatniej temperatury.Nie do wiary , ale po zrobieniu sufitu w domu jest zdecydowanie około 15 stopni ciepła - grzejąc TYLKO kozą . Dom jak widać jeszcze nieocieplony , sciany zimne a posadzka wylana miesiąc temu dopiero schnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.12.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 No to super! Oby tak dalej. Chociaż podobno idzie mrozik (pan w tv dzisiaj coś przebąkiwał) A te tynki to gdzie zdjęcia? Czy ja coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 22.12.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Jak dokończą ( około 15 stycznia) wtedy wkleję znowu następne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remik_Programista 23.12.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Z tego miejsca chciałem gorąco podziękować Staszkowi za możliwość zobaczenia jego domu w rzeczywistości na zewnątrz jak i w środku oraz za jego cenne rady. Muszę napisać, że wygląda super i tylko nabrałem sił aby dokończyć moje skromne cztery ściany. Wszystkiego najlepszego Staszku i szybkiego zakończenia robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 25.12.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Poznanie WAS to była sama przyjemność Zapraszam ponownie tak za miesiąc- jak już będzie więcej zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts