Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie - to brzmi dumnie

Recommended Posts

Witaj Staszku

Daaaaaawno Cię nie było, a jak się pojawiłeś to z wielką przyjemnością można dalej sobie pooglądać dziennik, bo tyle w nim nowych zdjęć. Widzę, że prace postępują

bardzo ładnie wszystko wygląda. Okna, drzwi i brama garażowa dopełniły całości i domek z zewnątrz już się nieźle prezentuje. Jeśli możesz zdradzić firmę z której kupowałeś w/w, jak i cenę, będę wdzięczna. po prostu chcę porównać oferty, bo sama już muszę wybrać.

Chętnie bym Cię odwiedziła, żeby z bliska zobaczyć dom, bo w końcu Ty przodujesz w budowie MIODOWEGO ale niestety jest za daleko :(

• Odpowiedzi 47
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Staszku

dawno mnie nie było a tu takie postępy :o

Wygląda jakbyś za miesiąc się wprowadzał :D

Gratuluje że mimo zimy nie ma przestanków. Zresztą ta zima to taka sobie tego roku (dzięki Bogu). Dopiero od kilku dni się tak nieciekawie (znaczy zimniej) zrobiło.

Robię suche tynki no i moja koza ( Jotul) pomaga w utrzymaniu dodatniej temperatury.

Nie do wiary , ale po zrobieniu sufitu w domu jest zdecydowanie około 15 stopni ciepła - grzejąc TYLKO kozą . Dom jak widać jeszcze nieocieplony , sciany zimne a posadzka wylana miesiąc temu dopiero schnie .

Z tego miejsca chciałem gorąco podziękować Staszkowi za możliwość zobaczenia jego domu w rzeczywistości na zewnątrz jak i w środku oraz za jego cenne rady. Muszę napisać, że wygląda super i tylko nabrałem sił aby dokończyć moje skromne cztery ściany. Wszystkiego najlepszego Staszku i szybkiego zakończenia robót.