Monika B 31.08.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Ktoś ma? Chodzi oczywiście o meble BRW. Wybrałam ich fronty do kuchni, a tu mi fachowiec mówi, że to badziew i nie chce robić. Pewnie bym mu uwierzyła, ale mam podejrzenia, że zwyczajnie na nich kiepsko zarabia, bo odsyła mnie do własnej hurtowni, a tam nie bardzo moge wybrać coś sensownego w tej cenie. Poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martik 31.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 jest tu cały watek o kuchniach BRW....no niestety tam ludzie tez potwierdzają, ze to badziewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 31.08.2006 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Wątek znam. BRW jednak ma różne produkty. Ja nie kupuję szfek ino same fronty. Zawiasy i pudła będę mieć solidnych firm. Chodzi o informację, czy np. folia z frontów sie zdziera i łuszczy, czy coś sie nie paczy itp. Mam wrażenie, że 9-tka jest teraz popularna i znajde tu jej użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Monika - sprawdź, czy nie oklejają ich w tzw "folii finish' - podobno to najgorsze badziewie - zwykły papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 31.08.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Ja mam meble kuchenne BRW i poza innymi usterkami zaczeła z nich odklejać się okleina (fornir czy jak się to tam nazywa). Na razie tylko na brzegach szuflad ale co będzie dalej to pojęcia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 11.09.2006 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Wywuad przeprowadzony. Dotarłam do pracowników BRW i sami tych frontów nie polecą, gdyż jest na nie dużo reklamacji. Ponoć fronty drewniane sprawują sie dobrze, ale to jest ta finish folia. Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts