Wciornastek 31.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Wiem, że ceny za kafelki są różne rózniste. Można kupić i za 6 z m kw i za 200 i więcej. Ale........ Dostałam właśnie katalog Tubądzina. Kafelki śliczności tyle tylko, że cen nijakich. Czy może ktoś rzucić kilka przykładów cen dla tego producenta? No tak orientacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 31.08.2006 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 No nikt nie kupował ostatnio płytek z Tubądzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 31.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 No nikt nie kupował ostatnio płytek z Tubądzina? Jedź na Obornicką tam masz mase salonów z płytkami.Ceny katalogowe sa nieraz o 20-30% wyższe niż te w sklepie,a i jeszcze dodatkowo w sklepie możesz jakiś rabacik dostać. Poza tym np.: http://www.cermag-wroclaw.com.pl/pl/l_tubadzin_peru.php i tam znajdziesz kilka kolekcji z cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 31.08.2006 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dzięki Arek. O coś takiego mi chodziło. Co do cen katalogowych to wiem że czasem nijak się mają do rzeczywistości ale dają orientację i możesz przewidzieć pewne koszty a potem ucieszyć się że jednak jest taniej PS. A na Obornicką ruszę jak będzie na to czas. Na razie to palcem po mapie I jechanie Obornicką to koszmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 31.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dzięki Arek. O coś takiego mi chodziło. Co do cen katalogowych to wiem że czasem nijak się mają do rzeczywistości ale dają orientację i możesz przewidzieć pewne koszty a potem ucieszyć się że jednak jest taniej Ja się ucieszyłem bo zakładałem że wydam na kafle do salonu 50zł/m2 + robocizna a kupiłem dość przyzwoite Cersanitu za 30zł/m2+25zł ułożenie. Tak w ogóle to polecam cermax II ceranek oni handlują cersanitem ,kupować nie musisz a zobaczyć ceny i kolekcje warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 31.08.2006 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Zaraz poszukam sobie stronek Cersanitu. Muszę przyznać że nasze kafelki naprawdę mi się podobają. Jestem tylko ciekawa co z ich jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts