przemo288 27.04.2007 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Jeszcze jedno zdjęcie: http://img209.imageshack.us/img209/6671/20070407049wr3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 28.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Wcześniejsze moje posty zostały przez Ciebie pominięte ,więc zaryzykuję jeszcze raz: Przemo czy możesz zamieścić jakieś zdjęcia domu - widok zewnętrzny od strony garażu lub frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 28.04.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Wcześniejsze moje posty zostały przez Ciebie pominięte ,więc zaryzykuję jeszcze raz: Przemo czy możesz zamieścić jakieś zdjęcia domu - widok zewnętrzny od strony garażu lub frontu Narazie nie mam inych. a te powyżej nie są dobre? Tam masz od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 28.04.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Te, które już zamieściłeś są ok. (jak pisałem wcześniej dom wygląda świetnie), ale nie widać bryły garażu - a to mnie najbardziej interesuje.Dzięki za reakcję z Twojej strony. Teraz przynajmniej wiem z jakiego powodu nie było Twojej odpowiedzi wcześniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 28.04.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Wcześniejsze moje posty zostały przez Ciebie pominięte ,więc zaryzykuję jeszcze raz: Przemo czy możesz zamieścić jakieś zdjęcia domu - widok zewnętrzny od strony garażu lub frontu Mam jedno jeszcze, ale brzydkie i z bałaganem w garazu http://img99.imageshack.us/img99/1763/20070310010qb8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 28.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Wielkie dzięki Przemo Właśnie o coś takiego mi chodziło. Mógłbyś mi jeszcze napisać, czy wprowadzenie takich zmian jest skomplikowanym procesem pod względem architektonicznym, finansowym. Przepraszam, że o to pytam, ale spotkałem się na forum z różnymi stanowiskami w sprawie podobnych przeróbek tzn zamiany dachu pulpitowego na dwuspadowy nad garażem. Dla mnie osobiście zmiany takie są ciekawe pod względem estetycznym (jestem zdecydowanym zwolennikiem d. dwuspadowych) i praktycznym (dodatkowy pokój). Przepraszam, że zawracam Ci głowę, ale w tym temacie wyznajesz się najlepiej, musiałem spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 28.04.2007 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Wielkie dzięki Przemo Właśnie o coś takiego mi chodziło. Mógłbyś mi jeszcze napisać, czy wprowadzenie takich zmian jest skomplikowanym procesem pod względem architektonicznym, finansowym. Przepraszam, że o to pytam, ale spotkałem się na forum z różnymi stanowiskami w sprawie podobnych przeróbek tzn zamiany dachu pulpitowego na dwuspadowy nad garażem. Dla mnie osobiście zmiany takie są ciekawe pod względem estetycznym (jestem zdecydowanym zwolennikiem d. dwuspadowych) i praktycznym (dodatkowy pokój). Przepraszam, że zawracam Ci głowę, ale w tym temacie wyznajesz się najlepiej, musiałem spróbować. Proces niezbyt skomplikowany ale trzeba zrobić zmianę projektu i zgłosic ją w urzędzie, finansowo parę stówek za tą zmianę zapłaciłem, ale potem w trakcie budowy to niestety nie wiem ile więcej mnie to mogło kosztowac, po prostu się budowało.... nie mam porównania ile mniej wyszło by to bez zmiany... A co do praktyczności to polecam w 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 28.04.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Dzięki Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni89 28.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Dziękuję bardzo za informację. A jesteś zadowolony z takiego wyboru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 29.04.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Dziękuję bardzo za informację. A jesteś zadowolony z takiego wyboru ? Jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izjer 17.05.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 przemo288 - bardzo fajny domek ...jak się nazywa ten projek? ta ciemna podłoga... rewelacja!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 17.05.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 przemo288 - bardzo fajny domek ...jak się nazywa ten projek? ta ciemna podłoga... rewelacja!!!! Pozdrawiam Dzięki za opinię. To GL123 ze studia Atrium. A twój to jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izjer 18.05.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 to jest link do projektu który wybrałam : http://www.archipelag.pl/projekty-domow/iskierka-g2/ przemo288 powiedz mi czy wprowadzajac zmiany do projektu powiększaliście również salon, czy został taki jak w projekcie?....bo na zdjęciach widać dużą przestrzeń ...a w projecie Twoim wcale nie ma aż tak dużo metrów Ja mam cały czas wątpliwości czy salon w moim projekcie nie bedzie za mały...chciałabym mieć w nim strasznie stół z krzesłami...no i oczywiście kacik wypoczynkowy przy kominku:) Już troche mieszkacie wieć proszę o opinie w tej sprawie Pozdrawia Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 18.05.2007 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 to jest link do projektu który wybrałam : http://www.archipelag.pl/projekty-domow/iskierka-g2/ przemo288 powiedz mi czy wprowadzajac zmiany do projektu powiększaliście również salon, czy został taki jak w projekcie?....bo na zdjęciach widać dużą przestrzeń ...a w projecie Twoim wcale nie ma aż tak dużo metrów Ja mam cały czas wątpliwości czy salon w moim projekcie nie bedzie za mały...chciałabym mieć w nim strasznie stół z krzesłami...no i oczywiście kacik wypoczynkowy przy kominku:) Już troche mieszkacie wieć proszę o opinie w tej sprawie Pozdrawia Iza Salon sam się powięszył - nie postawiliśmy ścianki działowej, za którą miał być jeszcze jeden pokój. U Ceiebie też wydaje mi się, że optycznie salon mógłby sie zwiększyć jak zrezygnowałąbyś z gabietu 5. Zapewniam Cię że duży salon to super przestrzeń i super sprawa. Pozdrawiam. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 22.05.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Wreszcie doczekaliśmy się wejścia do domu i co najważniejsze tarasu. Właśnie panowie jutro go będą konczyć. Na lato będzie suuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beakap 24.05.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam !Mam ogromną prośbę przemo288- jak możesz to prześlij mi parę zdjęć swojej kuchni mam bardzo podobny rozkład kuchni i olbrzymi problem w umeblowaniu jej. Mój e-mail: [email protected]. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 26.05.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 a oto i nasz nowy taras:[/img] oraz wejście do domu:[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 27.05.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 mam sentyment do tego kształtu domu ,ładna ,elegancka-prosta bryła - tak trzymać, b.ładne początki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 01.06.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 mam pytanie - jaki to jest projekt domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 super taras, bardzo mi się podoba. Możesz powiedzieć co to za kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts