Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Muszę sie pochwalić - niedługo się wprowadzamy :-) tadaaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 298
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanko odnośnie paneli podłogowych. Możesz powiedzieć jak się sprawują? Wypatrzyłam sobie tez panele z firmy Kronopol ale naczytałam się na forum kilku niepochlebnych opinii i zaczęłam się zastanawić... jest jakaś szansa że przypomnisz sobie nazwę swoich paneli bo ten wzór tez mi się podoba.

a ja poprosze wiecej zdjec kuchni

tez mam dwa okna - wlasciwie chyba nie bedzie miejsca na zadne szafki wiszace - podoba mi sie to ale czy sie pomiescimy??

napisz wrazenia :D

macie duza spizarnie?? Czy akies inne pomieszczenie do przechowywania zywnosci, sprzetow AGD - tych mniej uzywanych??

przepraszam ale nie natknelam sie nigdzie na rzuty

tez mam dwa okna - wlasciwie chyba nie bedzie miejsca na zadne szafki wiszace - podoba mi sie to ale czy sie pomiescimy??

macie duza spizarnie?? Czy akies inne pomieszczenie do przechowywania zywnosci, sprzetow AGD - tych mniej uzywanych??

Dołączam sie do prośby :D

Mam pytanko odnośnie paneli podłogowych. Możesz powiedzieć jak się sprawują? Wypatrzyłam sobie tez panele z firmy Kronopol ale naczytałam się na forum kilku niepochlebnych opinii i zaczęłam się zastanawić... jest jakaś szansa że przypomnisz sobie nazwę swoich paneli bo ten wzór tez mi się podoba.

Hmm, panele się sprawują bardzo dobrze (jak to panele). Niestety nie pamiętam ich nazwy. Myślejednak, że panel raz dobrze położony to taki czy inny będzie OK. :-)

Co do innych zdjęć kuchni, to musimy je dopiero zrobić (będą wkrótce). Myśle że spokojnie sie pomieścicie w samych szufladach. My mamy tylko jedną szakę wiszącą i nie mamy wcale spiżarni i jest OK (nawet klika szuflad jest pustych). Podobno tak się teraz buduje kuchnie (opinia naszego wykonawcy), że odchodzi się od szafek wiszących. No ale w sumie to wszystko zależyu od ilości osób w domu no i ilości sprzętu ;-) :-)

Psiak jest przesłodki!!

Oglądając zdjęcia Waszego domu zauważyłam w łazience (chyba górnej?) baterię prysznicową z deszczownicą i z temostatem (?). Czy możesz mi napisać co to za bateria?

Pozdrawiam

Witam,

Bateria jest firmy hmmm, nie pamiętam (nie ma żadnego napisu) ale myślę, że Aquaform :oops:

Dziękuję za odpowiedź. Trudno znaleźć taki zestaw prysznicowy w przyzwoitej cenie. W sklepie nie natknęłam się na firmę aquaform, poszukam w necie. Zadowoleni jesteście z tej baterii?

Jesli nie zanudzam to chciałabym zapytac o kolor ściany z kominkiem. Czy na górze w korytarzu jest ten sam kolor i jaki? :)

Też myślę o jakimś ciepłym, ale nie za ostrym pomarańczu, a ten Wasz wydaje mi sie odpowiedni.

Dziękuję za odpowiedź. Trudno znaleźć taki zestaw prysznicowy w przyzwoitej cenie. W sklepie nie natknęłam się na firmę aquaform, poszukam w necie. Zadowoleni jesteście z tej baterii?

Jesli nie zanudzam to chciałabym zapytac o kolor ściany z kominkiem. Czy na górze w korytarzu jest ten sam kolor i jaki? :)

Też myślę o jakimś ciepłym, ale nie za ostrym pomarańczu, a ten Wasz wydaje mi sie odpowiedni.

Jeśli chodzi o baterię, to jesteśmy zadowoleni, ale za bardzo jej nie używamy ;-( mieszkamy w starej dzielnicy, gdzie ciśnienie wody jest bardzo słabe. W związku z tym użycie deszczownicy jest w większości przypadków niemożliwe (szczególnie w sobotę ;-) Przed kupnem baterii nie wpadliśmy na pomysł, że to może być problem, no cóż...

Kolor ściany na kominku i w korytarzu jest inny - kominek to chilli. Ktoś wcześniej pytał, jakie to farby i po ostatniej wizycie w castoramie stwierdziliśmy, że Dulux. W korytarzu jest MAGNAT (na opakowaniu sprawdziłam: piasek pustyni, chociaż dziś mi to brzmi dziwnie ;-) W ogóle super są farby Beckersa, taka linia etno, w zeszłym roku wyszła - te farby też mamy. Acha, i nie dajcie nikomu malować Duluxem pędzlami, bo my mieliśmy takiego malarza-magika. Za gęste. Pozdrawiam, Aga