roszponka 08.09.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Czy wyciąg nie będzie gorzej działał poprzez te załamania? U mnie ma być tak samo ale niektórzy mówią ,że wyciąg nie ma dobrej wydajności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 08.09.2006 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Czy wyciąg nie będzie gorzej działał poprzez te załamania? U mnie ma być tak samo ale niektórzy mówią ,że wyciąg nie ma dobrej wydajności. Pod spodem rura sobie biegnie luźno, nie załamuje się, są dwa łagodne zakręty a wyciąg śmiga bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 09.09.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 DFzięki za odpowiedż. trochę mnie uspokoiłeś.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 11.09.2006 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 DFzięki za odpowiedż. trochę mnie uspokoiłeś.[/url] A ty tez tak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 11.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 U mnie dopiero tak będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 11.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Planujemy przeprowadzkę na wiosnę. Przez te niesłowne ekipy wszystko się przeciąga, a z drugiej strony nam się nie spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 11.09.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 przemo, gratuluję, przyjemnie tu u was, najbardziej podoba mi sie mała łazieneczka, te kafle, oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 12.09.2006 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 przemo, gratuluję, przyjemnie tu u was, najbardziej podoba mi sie mała łazieneczka, te kafle, oryginalne Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 15.09.2006 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Właśnie stolarz montuje mi schody wewnętrzne. Wrzucę zdjęcia jak skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 15.09.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Piękne okna, bardzo pasują do architektury domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 21.09.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Przemo, gratulacje! Bardzo gustowne wnętrza!Dla mnie te kafle z małej łazienki bomba. Jak są łączone, bo nie bardzo widzę? Czy są fugi kolorem idealnie dobrane, czy nie ma ich wcale? Pozdrawiam z Bieszczad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 21.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 PRZEMO A JA Z ZAPYTANIEM CZY NADBITKA TO CZY PODBITKA I CZY TO ŁADNE WYKOŃCZENIE OKAPOW PRZYKRYJESZ CZY ZOSTAWISZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 21.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Zachwyciłam się kuchnia a zakochałam w łazience na górze Miodzio i moja kolorystyka Od razu wiodac ze dom ma klimat, ciekawa jestem jaki to projekt? Pozdrawiam zycze miłej przeprowadzi i zeby sie dobrze mieszkało a bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 21.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Zachwyciłam się kuchnia a zakochałam w łazience na górze Miodzio i moja kolorystyka Od razu wiodac ze dom ma klimat, ciekawa jestem jaki to projekt? Pozdrawiam zycze miłej przeprowadzi i zeby sie dobrze mieszkało a bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Swietny dom! Gratulacje! Lazienki przytulniaste ), takie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Bardzo ładnie. A w korytarzyku u góry to panele czy deska?? Ładna łazienka - Gratuluję i miłego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 25.09.2006 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Przemo, gratulacje! Bardzo gustowne wnętrza! Dla mnie te kafle z małej łazienki bomba. Jak są łączone, bo nie bardzo widzę? Czy są fugi kolorem idealnie dobrane, czy nie ma ich wcale? Pozdrawiam z Bieszczad Dziękuję bardzo. Łączone są bezfugowo (tzn jest fuga minimalna) na szlifowanie prawie na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 25.09.2006 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 PRZEMO A JA Z ZAPYTANIEM CZY NADBITKA TO CZY PODBITKA I CZY TO ŁADNE WYKOŃCZENIE OKAPOW PRZYKRYJESZ CZY ZOSTAWISZ? Podbitka malowana na kolor teak. Oczywiście że zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 25.09.2006 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Zachwyciłam się kuchnia a zakochałam w łazience na górze Miodzio i moja kolorystyka Od razu wiodac ze dom ma klimat, ciekawa jestem jaki to projekt? Pozdrawiam zycze miłej przeprowadzi i zeby sie dobrze mieszkało a bedzie Dzięki bardzo Projekt do GL123 Studio Atrium z Bielska-Białej, lecz ciut przerobiony - dobudowany jest pokój nad garażem i zmieniony trochę dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 25.09.2006 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Bardzo ładnie. A w korytarzyku u góry to panele czy deska?? Ładna łazienka - Gratuluję i miłego mieszkania Na górze są panele we wszystkich pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts