Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Muszę sie pochwalić - niedługo się wprowadzamy :-) tadaaa

Recommended Posts

ja tez bym chaiala zobaczyc ta barierke , moze jakies dodatkowe zdjecie zrobisz??? bo tez szukam wlasnie czegos takiego prostego, mam jeszcze pytanie odnosnie ceny za barierke jak stolarz to liczy za metr???

NIedługo postaram się zrobić bardziej szczegółowe fotki barierki. Stolarz liczył ją razem ze schodami (kosztowała przy całej robocie 300 zł).

• Odpowiedzi 298
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przemo, po raz kolejny zachwalam twoje wnętrza tym razem schody. Jestem wierną fanką tego, co się u was w domku dzieje, wszelakich postępów. Mam jedno pytanko-obserwując uważnie domek dojrzałam małe okienko na stryszku nad poddaszem. Wiem że nie ma go w projekcie. Czyżbyście planowali tam mały pokoik? Czy to pomieszczenie jest na tyle wysokie, że da się tam zrobić jeszce jakiś pokój? Pytam bo sama zastanawiam się nad zrobieniem tam NIBY SCHOWKA :wink: :wink: :wink: 8) Pozdrawiam

Przemo, po raz kolejny zachwalam twoje wnętrza tym razem schody. Jestem wierną fanką tego, co się u was w domku dzieje, wszelakich postępów. Mam jedno pytanko-obserwując uważnie domek dojrzałam małe okienko na stryszku nad poddaszem. Wiem że nie ma go w projekcie. Czyżbyście planowali tam mały pokoik? Czy to pomieszczenie jest na tyle wysokie, że da się tam zrobić jeszce jakiś pokój? Pytam bo sama zastanawiam się nad zrobieniem tam NIBY SCHOWKA :wink: :wink: :wink: 8) Pozdrawiam

Dzięki za miłe słowa,

Nad poddaszem mamy potężny strych, ciągnący się przez cały dom. Można by na upartego zrobić tam pokoje ale my tego nie planujemy. Wysokość w szczycie jakieś 2 m

Witam, bardzo podobają mi się wasze parkiety, czy mozna wiedzieć jakiej są firmy, jaki kolor, cena i gdzie mozna je kupić zarówno mozaika jak i panele(chyba panele), oraz barierki w jakiej kupiliście cenie

Parkiet na dole w salonie to przemysłowy merbau (60 zł/mkw) a panele na górze to kronopol (ok. 30 zł/mkw) a nazwy nie pamiętam :-(. Kupowane w sklepach w Bielsku.

• 4 weeks później...

Parkiet na dole w salonie to przemysłowy merbau (60 zł/mkw) a panele na górze to kronopol (ok. 30 zł/mkw) a nazwy nie pamiętam :-(. Kupowane w sklepach w Bielsku.[/quote

Bardzo proszę o namiary sklepu, w którym kupiłeś parkiet :)

Jeśli nei sprawi to problemu proszę o przesłanie na priv: [email protected]

Pozdrawiam!

Witam,

mi się również bardzo podoba ten domek, szczególnie ostatnie foty, kiedy to zykał wiele przytulności dzięki zasłonom, obrazkom (te nad barkiem w kuchni wyglądają bosko) i ładnym kolorom (kolorowe ściany plus ładna gra świateł).

Ja też czekam na więcej zdjęć.

Didi

Parkiet na dole w salonie to przemysłowy merbau (60 zł/mkw) a panele na górze to kronopol (ok. 30 zł/mkw) a nazwy nie pamiętam :-(. Kupowane w sklepach w Bielsku.[/quote

Bardzo proszę o namiary sklepu, w którym kupiłeś parkiet :)

Jeśli nei sprawi to problemu proszę o przesłanie na priv: [email protected]

Pozdrawiam!

http://www.erzet.pl