Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Muszę sie pochwalić - niedługo się wprowadzamy :-) tadaaa

Recommended Posts

Witam :) Jestem pod wrażeniem domku! Bardzo podobaja mi sie schody i proste barierki.

Czy mogłabym prosić o namiary na fachowca na priva? Czy ten sam człowiek, który robił schody , zajmował się tez podłogami?

A czy mógłbyś poleciś nam swoją ekipe od wykończen?

Właśnie kupujemy domek w Bielsku i bardzo potrzebujemy fachowców!

Pozdrawiam,

Joanna

• Odpowiedzi 298
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo fajny domek :D

My też mamy klippana i będzie stał w salonie póki nie doczekamy sie lepszych czasów :wink: a że sprawuje się dobrze i wygląda nie najgorzej to nie narzekamy :D Tylko ten Twój to ma chyba inny pokrowiec - to jakiś specjalny czy sami go tak pognietliście?? Wygląda fajnie !!

Bardzo fajny domek :D

My też mamy klippana i będzie stał w salonie póki nie doczekamy sie lepszych czasów :wink: a że sprawuje się dobrze i wygląda nie najgorzej to nie narzekamy :D Tylko ten Twój to ma chyba inny pokrowiec - to jakiś specjalny czy sami go tak pognietliście?? Wygląda fajnie !!

Nasz to fabrycznie pogięty biały misio.

:-)

Witaj Przemo! :D

Przepiękny domek!!

Mam prośbę: czy mógłbyś zamieścić zdjęcie kominka od frontu (chodzi mi o wkład przede wszystkim). I przy okacji - mógłbyś wymierzyć ile ma szyba i ile ta ramka od szyby?

będę b. wdzięczna, bo właśnie myślę nad wkładem Lechmy do mojego domku.

Dzięki i jeszcze raz gratulacje (przekonałeś mnie do drewnianej barierki :D )

Pozdr.

Dominka

Cześć,

Zachwyciła mnie Twoja mała łazienka na dole - co to za płytki? Właśnie coś takiego mi się kołacze po głowie od dłuższego czasu dla swojej łazienki na dole... Please podaj producenta.. Czy to gres czy glazura? Czy w wiatrołapie są te same płytki? (też mi się bardzo podobają, też myślałam o czymś takim w swoim wiatrołapie...)

Jak w praktyce sprawdzają się te płytki na podłodze? Rodzina mnie straszy, że na ciemnych płytkach szybko widać brud. Patrząc na Twoje zdjęcia myślę sobie, że może jednak nie widać, bo mają mocno zróżnicowane nasycenie kolorem. Jak uważasz - w porównaniu z beżowymi płytkami w kuchni - na których z nich szybciej widać kurz i piasek naniesiony butami?

pozdrawiam!

Asia_w

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam!

Gratuluję Przemo288 super chatka. Bardzo podoba mi się kolorystyka wnętrz. Ciekawie prezentuje się podłoga w salonie. Górna łazienka super.Kominek extra :D

Rozmyślam nad podobnym projektem do Twojego (bliźniaczo podobny, tylko trochę większy niż Ada - Ula Gl 191) i co ciekawe myślę nad wprowadzeniem podobnych zmian do Twoich (zadaszenie garażu i pokój nad garażem). W związku z tym mam prośbę, jeżeli możesz to zamieść kilka zdjęć prezentujących dom od zewnątrz. Zwłaszcza interesuje mnie front i widok tych przeróbek, czyli od strony garażu. Oczywiście wdzięczny będę również za informację o przeróbkach, kosztach ich wprowadzenia itp.

Pozdrawiam i życzę przyjemnego mieszkania :D