asana 10.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Jestem pod wrażeniem domku! Bardzo podobaja mi sie schody i proste barierki. Czy mogłabym prosić o namiary na fachowca na priva? Czy ten sam człowiek, który robił schody , zajmował się tez podłogami? A czy mógłbyś poleciś nam swoją ekipe od wykończen? Właśnie kupujemy domek w Bielsku i bardzo potrzebujemy fachowców! Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekum 16.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam Gratuluję pięknego domku! Zdradź proszę co to za dzielnica miasta - i ile cię wyszedł na gotowo 1m2 powierzchni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 16.01.2007 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam Gratuluję pięknego domku! Zdradź proszę co to za dzielnica miasta - i ile cię wyszedł na gotowo 1m2 powierzchni. Pozdrawiam Cześć, Dzielnica to okolice komorowic. A metr kwadratowy na gotowo wyszedł około 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Bardzo fajny domek My też mamy klippana i będzie stał w salonie póki nie doczekamy sie lepszych czasów a że sprawuje się dobrze i wygląda nie najgorzej to nie narzekamy Tylko ten Twój to ma chyba inny pokrowiec - to jakiś specjalny czy sami go tak pognietliście?? Wygląda fajnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 17.01.2007 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Bardzo fajny domek My też mamy klippana i będzie stał w salonie póki nie doczekamy sie lepszych czasów a że sprawuje się dobrze i wygląda nie najgorzej to nie narzekamy Tylko ten Twój to ma chyba inny pokrowiec - to jakiś specjalny czy sami go tak pognietliście?? Wygląda fajnie !! Nasz to fabrycznie pogięty biały misio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.01.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witaj Przemo! Przepiękny domek!! Mam prośbę: czy mógłbyś zamieścić zdjęcie kominka od frontu (chodzi mi o wkład przede wszystkim). I przy okacji - mógłbyś wymierzyć ile ma szyba i ile ta ramka od szyby? będę b. wdzięczna, bo właśnie myślę nad wkładem Lechmy do mojego domku. Dzięki i jeszcze raz gratulacje (przekonałeś mnie do drewnianej barierki ) Pozdr. Dominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia_w 20.01.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Cześć, Zachwyciła mnie Twoja mała łazienka na dole - co to za płytki? Właśnie coś takiego mi się kołacze po głowie od dłuższego czasu dla swojej łazienki na dole... Please podaj producenta.. Czy to gres czy glazura? Czy w wiatrołapie są te same płytki? (też mi się bardzo podobają, też myślałam o czymś takim w swoim wiatrołapie...) Jak w praktyce sprawdzają się te płytki na podłodze? Rodzina mnie straszy, że na ciemnych płytkach szybko widać brud. Patrząc na Twoje zdjęcia myślę sobie, że może jednak nie widać, bo mają mocno zróżnicowane nasycenie kolorem. Jak uważasz - w porównaniu z beżowymi płytkami w kuchni - na których z nich szybciej widać kurz i piasek naniesiony butami? pozdrawiam!Asia_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Przemo, chciałabym się dowiedzieć, jaka jest grubość deski na Twoich super schodach , a także jakie są wymiary barierki i tych poprzeczek. No a tak poza tym, to oczywiscie masz piękny domek!!! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 22.01.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 dominikams, asia_w, premiumpremium - postaram sie odpowiedzieć na wszystko tylko jakoś ostatnio czasu brak Sorki. Kurcze, czy ja pamiętam nazwę płytek w łazience dolnej? hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 31.01.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Przemo, a ja zapytam jeszcze o dachówkę Wiem już że to Braas ale możesz podać jaki model?I czy to kolor czarny czy grafitowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 01.02.2007 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Przemo, a ja zapytam jeszcze o dachówkę Wiem już że to Braas ale możesz podać jaki model?I czy to kolor czarny czy grafitowy? Brass podwójne S, kolor czarny, powłoka lumino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.02.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A kominek dla mnie? Nieśmiało przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 01.02.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A kominek dla mnie? Nieśmiało przypominam No wiem wiem, przepraszam, czasu brak:-) Dostaniesz napewno:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 01.02.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Właśnie zdjęcia Twoich schodów pokazałam mojemu stolarzowi, bo bardzo mi si ęę podobają... Urok prostoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniafedorek 01.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 to i ja o coś zapytam. Wnętrza śliczne. Cieplutkie. A pytanko takie co masz połoźone na podłodze w kuchni czy to gres? i jaka firma. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 02.02.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 to i ja o coś zapytam. Wnętrza śliczne. Cieplutkie. A pytanko takie co masz połoźone na podłodze w kuchni czy to gres? i jaka firma. Dzięki. Dzięki, Tak to gres, włoski ale firmy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przemo, chciałabym się dowiedzieć, jaka jest grubość deski na Twoich super schodach , a także jakie są wymiary barierki i tych poprzeczek. No a tak poza tym, to oczywiscie masz piękny domek!!! Gratuluję Ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 14.02.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam! Gratuluję Przemo288 super chatka. Bardzo podoba mi się kolorystyka wnętrz. Ciekawie prezentuje się podłoga w salonie. Górna łazienka super.Kominek extra Rozmyślam nad podobnym projektem do Twojego (bliźniaczo podobny, tylko trochę większy niż Ada - Ula Gl 191) i co ciekawe myślę nad wprowadzeniem podobnych zmian do Twoich (zadaszenie garażu i pokój nad garażem). W związku z tym mam prośbę, jeżeli możesz to zamieść kilka zdjęć prezentujących dom od zewnątrz. Zwłaszcza interesuje mnie front i widok tych przeróbek, czyli od strony garażu. Oczywiście wdzięczny będę również za informację o przeróbkach, kosztach ich wprowadzenia itp. Pozdrawiam i życzę przyjemnego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 18.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Piękny domek. Gratulacje. Jestem z Bielska, czy mogę prosić na "namiar" na stolarza. Piekne schody. Pozdrawiam. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mirek 20.02.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Piękne wnętrza,bardzo mi się podobają. Zatrudnialiście dekoratora wnętrz, czy to własne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts