przemo288 22.02.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Piękny domek. Gratulacje. Jestem z Bielska, czy mogę prosić na "namiar" na stolarza. Piekne schody. Pozdrawiam. Beata Próbuje posłać ci namiar na priva ale coś chyba nie wychodzi, daj znać czy doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 22.02.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Piękne wnętrza,bardzo mi się podobają. Zatrudnialiście dekoratora wnętrz, czy to własne pomysły? Dzięki za opinię, pomysły własne - tzn. mojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 22.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a proszę powiedz jeszcze, jakiej szerokości macie schody na poddasze? Śliczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 23.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dobry klippan nie jest zły:)Sama posiadam dwa ( jeden rozkładany) i czekam na lepsze czasy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 24.02.2007 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dobry klippan nie jest zły:) Sama posiadam dwa ( jeden rozkładany) i czekam na lepsze czasy:) Mamy tak samo, dwa klippany w tym jeden rozkładany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 przemo, wciąż mam nadzieję, ze mi kiedyś odpiszesz na pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 24.02.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Parkiet cudny! Moje niespełnione marzenie. Czy to Ty jesteś na jednym ze zdjeć z kuchni? Kratki nad kominkiem proponuję pomalować tą farbą, którą pomalowana jest ściana - żadnych złotych, srebrnych! Mała toaleta boska! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.02.2007 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Hej!gdzie kupiłes swój parkiet?ile kosztuje ulozenie tego cuda?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 25.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Muszę się przypomnieć, bo chyba Przemo przeoczyłeś mój post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 26.02.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Hej! gdzie kupiłes swój parkiet? ile kosztuje ulozenie tego cuda? Pozdrawiam Cześć, Parkiet (przemysłowy merbau) kupiłem w firmie erzet podłogi w BB. Położenie wyszło około 50 zł/mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 26.02.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 przemo, wciąż mam nadzieję, ze mi kiedyś odpiszesz na pytanie... Cały czas pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 02.03.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Niestety nie doszło Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 03.03.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 No to jeszcze raz zapytam: jakiej szerokości są Wasze schody? I jeszcze jedno, jeśli rzeczywiście kosztowały Was nieco powyżej 3 tys to ja baaardzo poproszę o namiary na priva. Z góry dziękuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabek_ox 04.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Witam , mam pytanko - jakiej firmy masz wanne??? Lazienka bardzo przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 10.03.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 mnie również się bardzo podoba -miłego mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 12.03.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Bardzo mi sie podoba Wasz dom, a kolorystyka jest własciwie taka, jaką chcielibysmy zastosować w naszym nowym domu. Bardzo bys mi pomógł, podając nazwę firmy, z której kupowaliście farby i czy to były farby z mieszalnika czy tez gotowe kolory. Idealnie byłoby, gdybyś pamiętał nazwy lub numery farb, ale wiem, że po tak długim czasie to może byc trudne Wasz dom jest fantastyczny, choćby dlatego, że mimo upływu paru lat, wszystko w niem jest "na czasie" Gratulacje dla zony, za wyczucie dekoratorskie Jeszcze jedno pytanie a propos schodów - czy dębowe schody pasują do parkietu z merbau??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.03.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Przemo, chciałabym się dowiedzieć, jaka jest grubość deski na Twoich super schodach , a także jakie są wymiary barierki i tych poprzeczek. No a tak poza tym, to oczywiscie masz piękny domek!!! Gratuluję No dobra, po dwóch miesiącach czekania na odpowiedź straciłam nadzieję, że ją uzyskam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Super dom, najbardziej podoba mi się jasna łazienka. (te wąskie kafelki są chyba fabryczne, nie przycinane?) O czym takim własnie myślę! I mam jeszcze jedno pytanie: czy te wnęki nad kibelkiem były wykuwane w ścianie, czy odwronie, dobudowane z płyt KG? gratuluję pięknego domu justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 06.04.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Przemo, ja mam pytanko odnośnie ścianki kolankowej - ile ma cm i czy ją podwyższaliście?Pisałeś że zmieniłeś trochę dach - to znaczy co w nim zmieniliście, bo nie widzę za bardzo różnicy między oryginalnym projektem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 07.04.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i cudownych dni życzy Martynka http://www.wp.pl/i/ivar/_/200704/324963.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts