Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Muszę sie pochwalić - niedługo się wprowadzamy :-) tadaaa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 298
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo mi sie podoba Wasz dom, a kolorystyka jest własciwie taka, jaką chcielibysmy zastosować w naszym nowym domu. Bardzo bys mi pomógł, podając nazwę firmy, z której kupowaliście farby i czy to były farby z mieszalnika czy tez gotowe kolory. Idealnie byłoby, gdybyś pamiętał nazwy lub numery farb, ale wiem, że po tak długim czasie to może byc trudne :D Wasz dom jest fantastyczny, choćby dlatego, że mimo upływu paru lat, wszystko w niem jest "na czasie" :wink: Gratulacje dla zony, za wyczucie dekoratorskie :)

Jeszcze jedno pytanie a propos schodów - czy dębowe schody pasują do parkietu z merbau???

Przemo, chciałabym się dowiedzieć, jaka jest grubość deski na Twoich super schodach :), a także jakie są wymiary barierki i tych poprzeczek.

No a tak poza tym, to oczywiscie masz piękny domek!!!

Gratuluję :p

No dobra, po dwóch miesiącach czekania na odpowiedź straciłam nadzieję, że ją uzyskam.... :roll:

Super dom, najbardziej podoba mi się jasna łazienka. (te wąskie kafelki są chyba fabryczne, nie przycinane?)

O czym takim własnie myślę! I mam jeszcze jedno pytanie: czy te wnęki nad kibelkiem były wykuwane w ścianie, czy odwronie, dobudowane z płyt KG?

gratuluję pięknego domu :lol:

justa

• 3 weeks później...