ArtMedia 01.04.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 ...jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam:http://artmedia.of.pl Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 01.04.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Zainteresowani są! Szkoda, że: "przekroczony limit transferu dla tej strony". Takie życie...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.04.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 obejrzalem, cos masz pecha do wykonawców, jak mnie pamięc nie myli to ciebie nawiedzal wstawiony ciesla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.04.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Qurcze, moja ciekawość została wystawiona na ciężką próbę Mój limit też się przekroczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.04.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 jak chcecie to moge wam opowiedzieć - widzialem wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.04.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Chcemy. A umiesz opowiadać bez machania rękoma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.04.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 hmm rzeczywiście to może być problem, muszę poćwiczyć http://www.afternight.com/smiles/sprite10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 04.04.2003 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Witam ponownie. Jest kolejna aktualizacja. A wykonawców to tłumaczę raczej tym, że jestem pedantem. A może i trochę mam pecha? Jednak obserwując inne budowy, wygląda na to, że większość z nas nie widzi swego pecha Tacy to już w Polsce wykonawcy. Inna sprawa, że nie wybieram najdroższych, a raczej ze średnich i niskich "półek". A "tanie mięso psy jedzą" Niestety trzeba liczyć możliwości i zachcianki. U mnie z bilansu wychodzi, że jestem "psem" No to "hau"! Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 06.04.2003 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Hau, hau... Kolejna aktualizacja... Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 15.04.2003 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Witam. Jest kolejna aktualizacja po zimowej, kwietniowej przerwie Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 17.04.2003 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 I jeszcze raz... doadłem kilka zdjęć i komentarzy.http://artmedia.of.pl dział "Budowa" Pozdrawiam.C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 29.04.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Obejrzałem, podobało mi się a przy okazji poduczyłem się jak zabrać się za budowę i nie popełnić niektórych błędów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts