joakre 31.08.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 czy ma ktoś okap ISOLA wyspowy? warto w to wejść czy nie? jak z serwisem? Proszę o pomoc bo muszę już coś kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.08.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 czy ma ktoś okap ISOLA wyspowy? warto w to wejść czy nie? jak z serwisem? Proszę o pomoc bo muszę już coś kupować okap jak okaptroszkę głośny ale generalnie średnia półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CahirAepCallah 18.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam, Co prawda post troszkę stary, ale dodam moją opinie dla Tych co chcieliby dopiero kupić Sobie okap wyspowy Globalo. Ja osobiście posiadam Nomina Isola i jestem bardzo zadowolony, okap mam już ponad rok i jak narazie żadnych problemów nie było. Okap ładnie się prezentuje, dobrze wyciąga opary i jest naprawdę cichy(przynajmniej w porównaniu do Amici która miałem wcześniej), aczkolwiek słyszałem tez okap Fabera "na żywo" i nie słyszałem żadnej różnicy. Wydaje mi się, że skoro nie widać różnicy to po co przepłacać Okap Globalo daje bardzo dobra jakość za o wiele mniejsze pieniądze niż np. Faber. Osobiście, z czystym sumieniem gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrpierog 21.01.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Hej, ja rozkręcałem okap GLOBALO no może nie dosłownie, ale chciałem zobaczyć z czego takie okapy są zbudowane, jak doszedłem do silnika to mi szczenka spadła Silnik miał tabliczkę znamionową i poczytałem sobie o producencie tego silnika troszeczkę no i powiem że generalnie najwyższa półka jeżeli chodzi o silnik, Niemiecki sprzęt można odrazu rozpoznać, aha, i odpowiedź na innego posta w tym wątku ISOLA = WYSPOWY, zapożyczone z angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts